Lordy, cestitke na curici, a iris sretno i bezbrizno djetinjstvo ❤️
Ninek bitno da si pod nadzorom. Jesi ti ono prije pricala da ti je jedna noga vise natekla, ali ste mislili da je jer si prije imala uganuce zgloba ili je neka druga cura pricala?
Trudy, svaka cast na tortici 😍
Polly super za pregled ❤️
Rose draga smiri se prvo, prvenstveno zbog leona da ne preneses nervozu.bitno da si otisla i da je pod nadzorom. Nemam iskustva kako koristiti ali vec ce se netmo javiti.ako ne, nazovi ljekarnu do si uzela pa nek ti kazu. Saljem puse 😘 drzi se
Baby girl 💜
Lordy čestitke na malenoj Iris! Tako ima lijepo ime, sigurno je i prava slatkica 😍 drago mi je da je sve prošlo dobro i sigurno za vas dvije! Želim vam brz oporavak i malenoj sve najbolje u životu! 🌸
Ninnek sad ste u sigurnim rukama, neka sve prodje dobro za vas i bebicu! Sretno! 😘
BlackLioness, Polly drago mi je da ste mirne nakon današnjih pregleda 😌 sve zvuči savršeno! 😍
Trudy torta odlično izgleda! Baš bi mi sjela kriška sad nakon ručka 😬
Vrapčić 💗💗💗
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Joj rose zar i to sad? Uf, dobro da ti je patronazna onda isla gledat. Nemam pojma kako se to koristi, al netko je spominjao prije par dana da je to super za rane pa vjerujem da ce napisat.
Tortica nije neka komplicirana, a i imam mikser koji sam mijesa, tako da on obavi dobar dio posla dok ja druge stvari odradjujem. A starijeg sam uposlila da mi "pomogne" isto neke stvari radit. Jest da onda to potraje, al ono, inace ce se samo motat oko mene 😁
Lordy čestitam na bebici o želim ti brz oporavak. 👍❣️
.ninnek, žao mi ej zbog tromboze no najbitnije je da se otkrilo. Sada ste pod njihovim nadzorom.
.
Rose, žao mi je zbog komplikacija reza. Ne znam kako se koristi rivanol, nadam se da ce ti netko odgovoriti ali ja bih zovnula ljekarnu i lijepo pitala. Brzo će se to riješiti.
Lordy cestitke od srca na curici ❤️ brz oporavak mamici!!
.
Rose joj kud sad to, super da ti je pregledala a zao mi je da ce oporavak duze trajati... Samo ih nazovi ako nisi sigurna nek ti ponove, ili patronaznu barem
Polly odlicno za pregled, drago mi je da je sve superrr🥳🥳🥳
Lordy cestitam draga🥳🥳🥳brz oporavak, sve najbolje maloj Iris
Ninek ma bas mi zao draga☹sad si pod nadzorom i bit ce sve super
Bebac odlicno za pupak
Kaktusica bas me zabrinulo to s epiduralnom, inace joj nisam sklona, ali jos nisam cula da ima tako velik utjecaj na bebu tako da hvala na info
Fenjer hehe,bas si me nasmijala za poklon...ja ti ne znam🤷♀️
Vucica cura koja je rađala 2sata iza mene dali joj maskicu i bilo joj bas koma. Meni je nisu dali, ali se doktor ljutio na babicu zssto sam bez maske
Odlicno za prvo kupanje i sto mu proslo crvenilo💙
Trudy ja imala veliki hematom, smanjio se sad
Ena, Vucica i ja mislila vise djece, sad bas i nisam sigurns
Missy cestitam🥳🥳🥳
Black eto, sad mozes biti mirna i uzivati u trudnoci, ta tvoja ginek.je luđakinja, to smo vec zakljucili🤣
Mrvicak cim je majka spremna, moze u setnju, a s obzirom da nisi sivana, mozes. Za suncanje ne znam zasto ne bis mogla. Mizda ce znati netko
Pcelice nemoj zato biti tuzns. Sve zlo s tim. To ces samo kratko dok ne ojaca
💙
Vidim da je svima uzbudljivo i u trudnoci i nakon nje 😁
Meni bila patronazna (danas neka druga jer je moja na go).. svu me iskritizirala 😁 em nisam dobro cistila pupak, em krive gace nosim, pa grudnjak nisam imala kad je dosla, to je isto krivo 😁 i tako 😁 ali najbitnije, u tjedan dana smo vratili porodjajnu tezinu 🥳 i moramo se suncat svaki dan jer je zut..
A svasta, koja ludaca...ja uopce ne nosim grudnjak ove dane..pupak je ona danas malo zesce ocistils jer sam ja to njezno. Pa strah me po pupku strugati🤷♀️
I sto sad pak gacama fali, jao🤣🤣🤣
💙
Dana, Trudy, Vucica, Mrvicak ma stalno nesto, muka mi, hvala vam na podrsci❤zvat cu ljekarnu
I ja se sjecam da je netko spominjao Rivanol.
💙
Lordy cestitam 🎊🎊
Trudy svaka cast na torti pored 2 djece 😳 Meni je sad svekrva tu i kuha. Prije bila moja mama. Ja pojma nemam kak cu ja to sve sama, a kamoli tortu ispeci 🙈
Vrapcic mozda da potrazis jos jedno misljenje? Cijeli dan si isto vrtim film, pa se pokusavam sjetiti sto je sve pisalo o nuspojavama kada sam potpisivala epi. Nigdje nije pisalo da postoji neki rizik za bebu. A recimo na carskom je spinalna jos jaca. Kako onda to utjece na bebe. Isto pricam cisto kao laik. Mozda zbilja da jos vidis.
Inace i mi smo u grcicicma 😭 Bas sam se nadala da ce mi ovu bebicu to zaobici jer sam se izmucila sa prvim klincem. Svi skoro kazu kao kak im je prva beba uvijek plakala a druga samo spavala. Kod nas to nije bas slucaj 🙈 Iako, zaosta vise spava od brata i da nema tih glupih kolika ne bi ni znala za njega 😭 Bas mi ga je zao...
Lordy cestitke! Brz oporavak vam zelim!
Ja ko Vucica, ne stizem nis komentirat al popratin kolko stignem 😬 moj se ne voli bas nosit al zato zivi na sisi sad i da vidis kako protestira i lupa nogama ako mu se nesto ne svidja. Zali se ko veliki! A bradavicu razvlaci ko zvaku u ustima kad se proteze dok jede, ma show. Danas smo 3 puna tjedna, leti vrijeme!
Danijela, Polly ajme bas su vam otekle noge jako, al proc ce i to, to su sve cari blazenog i post blazenog stanja he he :)
Dora jel ti tko sto govorio za cevape kad ih smijes jest nakon carskog i to? Da ne pokvaris dijetu jel 😝
Vrapcic ima li kakvih novosti?
Rose mi smo u kuci taj Rivanol koristili za svaku ranicu, on ti je zut, nakapali bi na blazinicu i drzali na rani. Nije nitko gledao bas koliko dugo al je on bio super, drzali smo ga u frizideru. Mozes ga staviti i na ulozak i drzat do sljedeceg mjenjanja bez problema. Tipa kad bi se neko porezao stavili bi rivanol na pamucic i oreko flaster i drzali tako bez beda.
Anavo to ti podsvijest govori da moras odradit shoping 😛 ja evo jesam, bas narucila neke tetra krpice he he!
Nista nisam spavala nocas a sad me ne lovi san. Lezim i tamanim plasma kekse, oj zivote 🙈
Prijavljujem da mi se trbuh vratio toliko da pojas sa cickom mogu zakopcati do kraja. Sad vise nemam gdje lijepit cicak al cu si kupit novi cvrsci pojas sad kad mi je rana malo bolje.
Setnje mi smo isto 9. Dan izasli u kratku setnju od 25tak min, prije toga se 2,3 dana navikavali na balkonu. Sad izademo po po ure, sat vremena, ujutro i predvecer, ovisno o vremenu vani i opcenito. Pogotovo sada, stavim ga u kolica ne izadem iz zgrade odmah zaspe!
Masem svim krafnicama, sretnoooo🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji