Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    25. Lipanj 2020. 16:42

Vrapčić123

Pozdrav curke! Evo na žalost vam se javljam sa neuro pedijatrije u Vinogradskoj, tu smo od utorka. Greta mi je izgubila svijest / prestala disati u utorak rano ujutro oko 5 i zvali odmah hitnu i evo nas tu. Obavljamo sve pretrage i na promatranju je. U utorak se u bolnici nije mogla probuditi sve do 14 sati uopće, sestre, doktori ju tresli, štipali, nema što nisu radili, no ona se nije mogla probuditi od ranog jutra sve do 14 sati, pred uzv mozga se probudila. Uglavnom još nije 100% no izgleda da ima par razloga tome svemu: izgleda da je na nju djelovala moja epiduralna anestezija i doktor je rekao da sam dobila užasno jake doze, plus žutica koju vuče iz bolnice i eto ja sam imala izgleda manje mlijeka što smo tu utvrdili pa joj je i hrane falilo. I ona se valjda jadna pogubila / kolabirala, a kako i nebi. Eto samo se nadam da će ostali nalazi biti ok, molim Boga da nije nešto neurološko što zbilja mislim da nije. Muž i ja smo van sebe, ali eto danas sam bila sretna kada je doktorica najavila da ako današnji nalazi budu ok da sutra idemo doma. Eto tako su nama počeli dani sa bebicom. 😔 Svega dva dana bili doma i ravno na neuropedijatriju. 😔
    Kaktusica pliz pitaj muža ovo sa djelovanjem epiduralne na bebu. Meni su to za sada dva doktora rekla da se izgleda kod mene dogodilo plus ovo ostalo. Meni je jasno da epiduralna može svakojako djelovati na čovjeka, no da toliko uspava bebu, užas…

A u pm, kad moram tako napisati.
    Jako mi je žao ovo čitati, i ne mogu ni zamisliti kako je vama dvoma.
    Dobro što ste sve na vrijeme uočili, sada ste pod nadzorom i vjerujem da ce oni otkriti sto je.
    Gretici šaljem ❤❤❤❤ i vjerujem u brzi oporavak...

Oprostite, ne znam više koja je pisala za bol pri pregledu otvorenosti...mene je vise bolilo nakon nego sam pregled. Valjda tako je, sve dole full osjetljivo...
    ___
    39+4

Rose1
    25. Lipanj 2020. 16:43

BlackLioness

Eto me, glupa ginekologica me samo pregledala ovako vaginalno, isla je sve parametre od ovih iz bolnice ukucavat u taj svoj šrotmašin ultrazvuk aparat i naravno ona je zakljucila da mi ipak beba sepala zadnji puta tjedan dana i opet moram i to odma sutra ujutro na taste u trudnicku ambulantu da opet oni mene prate…Izludicu Pise D1 uputnica IUGR pregled i nadzor…Zasto moram biti nataste? Sta ce mi radit, zna koja od vas sta to sada je? Naravno prakticiraju najavu i narucivanje, a ja se sada za sutra ujutro nemogu nikako narucit jer ne rade na telefonima. Jao meni ako cu sutra morat 5 sati gladna cekati na red btw kod ginekologice nas je cca 8 bilo naruceno, dugo smo cekale na red jedna po jedna vani, trudnice nisu imale prednost pred starim zenama…Uzas, vruce mi i zivcana sam bzvz

A jebemu, bas mi zao da te tako muce. Ja ne znam kakav je to pregled...nadam se da ce sve brzo biti gotovo🙏

💙

Amneris
    25. Lipanj 2020. 16:45

Vrapčić sva sam se preznojila samo čitajući vaše iskustvo.. pojma nisam imala da epiduralna može imati takve posljedice.. strašno! Gretici što skoriji oporavak, a i vama roditeljima isto joj, mogu misliti koliko ste van sebe, a ti još sva nikakva od poroda..
    Eovyn čestitke na malenoj Mili❤️❤️🐥
    Kolacic, Mocho hvala što ste podijelile svoje iskustvo sa mnom, podsjetile ste me da su i moji starci praktički bili djeca kad su se oženili, a tata je nakon 3 mjeseca od rođenja sestre morao na godinu dana u vojsku.. bez posjeta i vraćanja kući.. teške su to situacije, ali izdržive..
    Hvala vam cure još jednom na riječima ohrabrenja..❤️❤️❤️

Lordy
    25. Lipanj 2020. 16:48

Bezzo kraljica si,svaka čast za pitat račun.I jesi na kraju dobila račun?Meni isto naplati svaki put 50 kn,prije 9 godina se davalo sestri,a sad ona uzima i uvik stavlja ispod nekih knjiga😂.Meni su isto pregledi prekratki i uvik se načekam dok dođem na red,al eto ona mi je prvi ginekolog i navikla sam se.Trudnoće su mi uredne,a van trudnoće dođem 1 put u 2 g napravit pregled i papa test.

URL = https: //lilypie.com]

MissyR
    25. Lipanj 2020. 16:54

Nikita206

Eovyn, čestitke od srca na maloj curici! ❤️ Lordy, sretno sutra!
    .
    BlackLioness, ta tvoja ginekologica stvarno malo pretjeruje, mojoj bebici je trbuščić za 3 tjedna manji po terminskoj trudnoći, po uzv trudnoći 2 tjedna manji što se tolerira, na svakom pregledu se vidi napredak u rastu i ginekolog uopće ne paničari, ne znam šta te ova tvoja maltretira toliko. Ja sam isto prekjučer čekala dugo po najvećoj vrućini, sestra neka pogubljena, termine pobrkala, još sam nakon toga sama morala nositi bris na Zavod za javno zdravstvo, ma malo reći da sam popi.dila…
    .
    Snoopy, ja ću se prilagoditi, nemam sutra ništa, pa ti i Missy vidite kad bi mogle i gdje.
    .
    Vrapčić, ajme užasno mi je žao što ste to morali proživljavati, ne mogu ni zamisliti… Nadam se da ćete brzo doma i da će sad biti sve ok pa da ćete moći napokon uživati s Greticom 😊

Ja isto mislim da cu do nekih 10 i 30, 11 bit gotova pa sto se mene tice mozemo 😊😊

url=https://lilypie.com]

MissyR
    25. Lipanj 2020. 16:58

Vrapčić123

Pozdrav curke! Evo na žalost vam se javljam sa neuro pedijatrije u Vinogradskoj, tu smo od utorka. Greta mi je izgubila svijest / prestala disati u utorak rano ujutro oko 5 i zvali odmah hitnu i evo nas tu. Obavljamo sve pretrage i na promatranju je. U utorak se u bolnici nije mogla probuditi sve do 14 sati uopće, sestre, doktori ju tresli, štipali, nema što nisu radili, no ona se nije mogla probuditi od ranog jutra sve do 14 sati, pred uzv mozga se probudila. Uglavnom još nije 100% no izgleda da ima par razloga tome svemu: izgleda da je na nju djelovala moja epiduralna anestezija i doktor je rekao da sam dobila užasno jake doze, plus žutica koju vuče iz bolnice i eto ja sam imala izgleda manje mlijeka što smo tu utvrdili pa joj je i hrane falilo. I ona se valjda jadna pogubila / kolabirala, a kako i nebi. Eto samo se nadam da će ostali nalazi biti ok, molim Boga da nije nešto neurološko što zbilja mislim da nije. Muž i ja smo van sebe, ali eto danas sam bila sretna kada je doktorica najavila da ako današnji nalazi budu ok da sutra idemo doma. Eto tako su nama počeli dani sa bebicom. 😔 Svega dva dana bili doma i ravno na neuropedijatriju. 😔
    Kaktusica pliz pitaj muža ovo sa djelovanjem epiduralne na bebu. Meni su to za sada dva doktora rekla da se izgleda kod mene dogodilo plus ovo ostalo. Meni je jasno da epiduralna može svakojako djelovati na čovjeka, no da toliko uspava bebu, užas…

Vrapcic draga drzite se sve ce biti u redu samo pozitivno, vjerujem se da ce sve na kraju ispasti ok..i velika pusa za Greticu 🥰🥰

url=https://lilypie.com]

Nikita206
    25. Lipanj 2020. 17:08

MissyR

Nikita206

.
    BlackLioness, ta tvoja ginekologica stvarno malo pretjeruje, mojoj bebici je trbuščić za 3 tjedna manji po terminskoj trudnoći, po uzv trudnoći 2 tjedna manji što se tolerira, na svakom pregledu se vidi napredak u rastu i ginekolog uopće ne paničari, ne znam šta te ova tvoja maltretira toliko. Ja sam isto prekjučer čekala dugo po najvećoj vrućini, sestra neka pogubljena, termine pobrkala, još sam nakon toga sama morala nositi bris na Zavod za javno zdravstvo, ma malo reći da sam popi.dila…
    .
    Snoopy, ja ću se prilagoditi, nemam sutra ništa, pa ti i Missy vidite kad bi mogle i gdje.
    .
    Vrapčić, ajme užasno mi je žao što ste to morali proživljavati, ne mogu ni zamisliti… Nadam se da ćete brzo doma i da će sad biti sve ok pa da ćete moći napokon uživati s Greticom 😊

Ja isto mislim da cu do nekih 10 i 30, 11 bit gotova pa sto se mene tice mozemo 😊😊

Missy, gdje ti imaš pregled? Snoopy ima u bolnici koliko znam. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

zmya
    25. Lipanj 2020. 17:10

Ooo boze dragi Vrapcic, zelim vam da sve bude u redu sa Greticom, ne mogu vjerovati ovo za epi, prvi put cujem, ako je to zbilja tako, bas je za zamislit se 😟
    Ne pozelit nikome to sto ste prosli, drzim fige da je sve u redu, da idete brzo kuci, pregledat ce oni sve detaljno prije nego vas puste sigurno, ti papaj dobro i cuvaj sebe i mlijeko. Brrr 😕

25. Lipanj 2020. 17:13

Nikita206

.
    BlackLioness, ta tvoja ginekologica stvarno malo pretjeruje, mojoj bebici je trbuščić za 3 tjedna manji po terminskoj trudnoći, po uzv trudnoći 2 tjedna manji što se tolerira, na svakom pregledu se vidi napredak u rastu i ginekolog uopće ne paničari, ne znam šta te ova tvoja maltretira toliko. 

Ma glupaca stara, nitko ju ne voli bas, ali nijedan ginekolog me nije htio na jesen, imali guzve. Jbt a kad nemaju guzve 🤣 dobila sam sestru u ambulanti, zapisala me i nasmijala se kad sam joj sve rekla. Veli nek se u miru najedem i dodjem ujutro na uzv. Opet prokleti trijazni sator me ceka... 

ena0206
    25. Lipanj 2020. 17:16

Eovny čestitke na maloj Mili.. Neka je ziva i zdrava.. 🥰 Tebi zelim sto brzi oporavak. ❤️
    Vrapcic srce mi je stalo citajuci tvoju poruku.. Bože..
    Nadam se da ce sve biti u redu i da ce Gretica brzo kuci.. ❤️ Drži se mila, ostani pozitivna, tvoja beba te treba najvise. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.