Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2020. 16:17

Eovyn cestitke na malenoj curici, nek joj je sretno i veselo djetinjstvo! 🥰
    Lordy sretno sutra! 🤞

25. Lipanj 2020. 16:23

Trancie, Točka, Nikita, Daisy, Panda, Back sretni vam puni tjedni! 🥳🥳 
    Black grozno, kako je tako narucila da toliko zena ceka ispred na tom suncu? Koja glupaca! Moja gin sva sreca narucuje jednu po jednu i cekanje je max 10min. Za uputnicu stvarno ne znam sto znaci. Ali ako imas D1 lijepo fino ostani u bolnici dalje voditi trudnocu, nemoj ni ici ovoj vise 🙈 Sretno sutra! 🤞

DanijelaBB
    25. Lipanj 2020. 16:23

Lordy

Danijela hvala za info.Meni je za sada odlično,obavila sve pretrage.Ujutro u 6 mi je klistir,onda sam 1 na redu.Tko ti je radio carski,meni će dr.Rešić.Koji dan se ide kući,ako je sve u redu?

Mene je vodila dr Đenis Jeličić, žena vrh vrhova i odlična doktorica, a operira me dr Mršić koji je isto tako odličan, mislim da je to bila slučajnost jer je on taj dan bio dežuran. Kad san ga vidila sunce me obasjalo jer me on već jednom operira laparoskopski. Izlazi se 4 ili 5 dan ako je sve u redu s tobom i bebom. Mi danas nismo izišle jer malecka još uvik ima nešto žutice, sad je opet pod lampom. Nadan se ujutro dobrom nalazu pa da nas puste kući.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    25. Lipanj 2020. 16:26

Vrapčić123

Pozdrav curke! Evo na žalost vam se javljam sa neuro pedijatrije u Vinogradskoj, tu smo od utorka. Greta mi je izgubila svijest / prestala disati u utorak rano ujutro oko 5 i zvali odmah hitnu i evo nas tu. Obavljamo sve pretrage i na promatranju je. U utorak se u bolnici nije mogla probuditi sve do 14 sati uopće, sestre, doktori ju tresli, štipali, nema što nisu radili, no ona se nije mogla probuditi od ranog jutra sve do 14 sati, pred uzv mozga se probudila. Uglavnom još nije 100% no izgleda da ima par razloga tome svemu: izgleda da je na nju djelovala moja epiduralna anestezija i doktor je rekao da sam dobila užasno jake doze, plus žutica koju vuče iz bolnice i eto ja sam imala izgleda manje mlijeka što smo tu utvrdili pa joj je i hrane falilo. I ona se valjda jadna pogubila / kolabirala, a kako i nebi. Eto samo se nadam da će ostali nalazi biti ok, molim Boga da nije nešto neurološko što zbilja mislim da nije. Muž i ja smo van sebe, ali eto danas sam bila sretna kada je doktorica najavila da ako današnji nalazi budu ok da sutra idemo doma. Eto tako su nama počeli dani sa bebicom. 😔 Svega dva dana bili doma i ravno na neuropedijatriju. 😔
    Kaktusica pliz pitaj muža ovo sa djelovanjem epiduralne na bebu. Meni su to za sada dva doktora rekla da se izgleda kod mene dogodilo plus ovo ostalo. Meni je jasno da epiduralna može svakojako djelovati na čovjeka, no da toliko uspava bebu, užas…

Ajme Vrapčić užasno mi žaj šta ste to morali proći. Nadan se da će nalazi bit dobri i da neće bit nikakvih posljedica. Samo da Gretica bude dobro 🙏💓

• RitaM
    25. Lipanj 2020. 16:28

Eovyn, cestitam od srca i sve najbolje zelim. Puno zdravlja i srece. ❤
    BlackL, bas bezveze, zao mi je sto moras kroz to prolaziti sad pred kraj. Sretno i drzim fige da bude sve dobro.
    Vrapcice, prestrasno. Stvarno ne znam sto bih ti rekla osim da mislimo na vas i da se nadam i vjerujem da ve bit sve u redu. Drzite se ❤.

• RitaM
    25. Lipanj 2020. 16:31

Cure drage, svima vam sretno. Nisam komentirala svaku, ali citam sve i saljem vam puse. 💕

DanijelaBB
    25. Lipanj 2020. 16:31

Eovyn, čestitam od srca, neka i ovaj boravak u bolnici prođe dobro. Bebici i tebi želin sve najbolje 💓
    Bome nam se puno bebica skupilo 😊
    Cure koje pune tjedne čestitan svakoj kao i na dobrim pregledima.

zmya
    25. Lipanj 2020. 16:33

Eovyn cestitam vam! Zelim ti brz oporoavak i puno vam lijepih zajednickih trenutaka ♥️

Rose1
    25. Lipanj 2020. 16:33

Eovyn cestitam🥳🥳🥳dobro nam dosla Mila💗

Bezzo sretno sutra🍀 i mene je bolio pregled s prstima
    Vrapcic joj, bas me potreslo☹prestrasno draga moja. Vjerujem da nije nista opasno i da ce Gretica brzo doma s urednim nalazima. Drzite mi se❤

💙

Nikita206
    25. Lipanj 2020. 16:34

Eovyn, čestitke od srca na maloj curici! ❤️ Lordy, sretno sutra!
    .
    BlackLioness, ta tvoja ginekologica stvarno malo pretjeruje, mojoj bebici je trbuščić za 3 tjedna manji po terminskoj trudnoći, po uzv trudnoći 2 tjedna manji što se tolerira, na svakom pregledu se vidi napredak u rastu i ginekolog uopće ne paničari, ne znam šta te ova tvoja maltretira toliko. Ja sam isto prekjučer čekala dugo po najvećoj vrućini, sestra neka pogubljena, termine pobrkala, još sam nakon toga sama morala nositi bris na Zavod za javno zdravstvo, ma malo reći da sam popi.dila...
    .
    Snoopy, ja ću se prilagoditi, nemam sutra ništa, pa ti i Missy vidite kad bi mogle i gdje.

Vrapčić, ajme užasno mi je žao što ste to morali proživljavati, ne mogu ni zamisliti... Nadam se da ćete brzo doma i da će sad biti sve ok pa da ćete moći napokon uživati s Greticom 😊

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.