Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    22. Lipanj 2020. 17:27

Bezzo1991

Danijela, čestitam na malenoj Mii, nek joj sreće i zdravlja. ♥️ Ely, sretno ako krene večeras, želim da ti prođe brzo i što lakše 😍
    Nadam se i ja da ću se ubrzo riješit više tog poroda, jer ovo isčekivanje svaki dan malo psihu već ranjava. Ne znam kako se vi nosite s tim čekanjem poroda, ali mene je baš oprala nervoza na najjače.

Meni je ok, nisam nervozna niti malo, samo me pocinju živcirati ovo oko mene sa zvanjima svakodnevnim koji vise sebe umiruju, a meni nervozu nepotrebno s tim zivkanjem stvaraju😒 Tipa, mama i tata sjede jedan kraj drugog dona, ali najprije zove ona, pa onda on s istim pitanjima. STVARNO?!
    ___
    39+1

dana130
    22. Lipanj 2020. 17:31

Danijela cestitke tebi i muzu na malenoj miji, a njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜💜
    Curke moje meni od jutros vec 4.put proljev :( sad me vec i boli kad idem na wc.
    Mrvicak, ti si imala koliko se sjecam tako, jesi nekalo usojela to zaustaviti ili? 

Baby girl 💜

ena0206
    22. Lipanj 2020. 17:48

Anavo identicno je bilo i kod mene, strasno.. Vise su me izluđivala pitanja i 20 poruka ujutro JESI RODILA? KAD CES?
    Probaj zanemarit, premda je to gotovo nemoguce. 
    Menu je doslo da iskljucim mob skroz.  
    Dana ja sam isto imala proljev danima, zaustavila sam ga prehranom.. Tvrdo kuhana jaja i sve sto ide.. Tamna cokolada.. 

Mocho
    22. Lipanj 2020. 17:49

Bezzo mene nervozica isto oprala 🙈 Kao jedva cekam, a onda panika oko poroda pa jel imam sve u torbi pa jesam li rekla sve na pregledu i tak ... Onda citam malo iskustva s poroda pa odmah na wece od straha 😅😅😅
    .
    Jel i vi imate bolno sijevanje u vagini? Meni nema menstrualnih bolova, ali to pikanje bas bude neugodno 

dana130
    22. Lipanj 2020. 18:02

ena0206

Anavo identicno je bilo i kod mene, strasno.. Vise su me izluđivala pitanja i 20 poruka ujutro JESI RODILA? KAD CES?
    Probaj zanemarit, premda je to gotovo nemoguce.
    Menu je doslo da iskljucim mob skroz.
    Dana ja sam isto imala proljev danima, zaustavila sam ga prehranom.. Tvrdo kuhana jaja i sve sto ide.. Tamna cokolada..

Hvala ti 😘 ovo je bas iscrpljujuce

Baby girl 💜

Kolacic
    22. Lipanj 2020. 18:14

Danijela cestitam tebi i dragome na bebici 🥳🥰❤. Ziva i zdrava bila 🍀💞
    Ely sretno i javljaj nam se s promjenama, sad cekamo tebe 🥰
    Sretno i curama koje sutra imaju zakazan carski rez. Biti ce sve u redu, ne brinite. Mi mislimo na vas 🤗🌞
    Kaktusica jako mi je zao sto prolazis takvu fazu zivota, sad kad bi trebala biti najsmirenija zbog bebe. Ali kako sam napisala, vjerujem da je to faza i ako ne prije, onda kada bebica dode zivot ce vam se opet zaokrenuti i biti ce sve lijepo 😘

• anav05
    22. Lipanj 2020. 18:14

Mocho

Bezzo mene nervozica isto oprala 🙈 Kao jedva cekam, a onda panika oko poroda pa jel imam sve u torbi pa jesam li rekla sve na pregledu i tak … Onda citam malo iskustva s poroda pa odmah na wece od straha 😅😅😅
    .
    Jel i vi imate bolno sijevanje u vagini? Meni nema menstrualnih bolova, ali to pikanje bas bude neugodno

Ja da, bas sam i Ely to pisala... vec par dana tako. Vidjet cemo na pregledu u srijedu što je...
    ___
    39+1

Ivcy1306
    22. Lipanj 2020. 18:17

Curke, evo ja smjestena, napravili su mi vec ctg, izvadili krv, izmjerili tlak i sad sam u predradjaoni. 
    ..
    Osjecaj, ne znam.. kad sam odlazila od malog doslovno kao da mi netko srce cupa, putem sam se malo smirila jer sam ipak sat i pol putovala pa sam imala fore se smirit. 
    ..
    Evo sad tek citam da su Zara i Danijela rodile pa cure cestitke i od mene!!
    ..
    Eovyn sto reci, totalno te razumijem, sve mi je jasno i u vezi osjecaja i straha. Ja iako imam dogovoreni carski nisam najbolje jer ne znam sto ocekivati, zadnji put sam hitno zavrsila, uspavali me i probudila se kraj bebe. Sad sto reci, emocije ce me dotuc to sam sigurna. 
    ..
    Kaktusica, draga i ti ocito prolazis kroz jako tesko zivotno razdoblje. 
    Najbitnije je da se vi kao obitelj drzite skupa a sve ostalo ce se vec nekako poslozit! 
    ..
    Polly zeno draga dolazi radjat! Jel mozes vjerovati da u predradjaoni nema nikog, sama sam.. a toliko cekanja u trudnickoj, i da bas danas niti jedna nece doci rodit. 🤷‍♀️ btw na vratima od radjaone pise da su posjete zabranjene.😭
    ..
    E netko bi do vcrs trebao ic rodit, zaboravila sam nick pa sretno!!

Bezzo1991
    22. Lipanj 2020. 18:19

Joj da, drugi mi dižu tlak nenormalno. Stalno se vrti ta tema po ustima svima. Sto pitanja, potpitanja, dobrih želja, navijanja, KLAĐENJA kad ću rodit, ma joj ej. Lakše mi je sad kad znam da nisam jedina. Mislim da ću se do kraja trudnoće posvađat sa svima 😂
    Nisam primjetila probadanja nikakva moram priznat, nit grčeve, samo bolovi u zdjelici užasni u krevetu. Ostalo zabetonirano sve 😭

Mocho
    22. Lipanj 2020. 18:22

Ivcy sretno! Uz tebe smo i veselimo se novoj bebici ❤
    Ely nam je vec 3 prsta otvorena, ctg ocitava trudove i dokotori rekli da bi se sve moglo pokrenuti veceras :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.