Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    23. Lipanj 2020. 05:51

Dobro jutro 😘
    Utorkasice moje Renata, barby, cestitke na punim jednima, ely i tebi ako nisi rodila u meduvreemnu 🥰
    Evo i nas u 9 mjesecu 💜
    Ja sam se od ponoc do 5 svakih sat vremena budila, od 5 nikako zaspat, okrenula sam se valjda 1000 puta, ona vec 2 put stuca u ovih niti sat vremena 😑
    Sretno svima na pregledima ako to ima danas 😘

Baby girl 💜

Fluffy
    23. Lipanj 2020. 05:59

Žuža, hvala na info. Da, bas steta da ne organiziraju neku akciju, isto mislim da im nebi trebalo puno vremena da skupe more robice. 
    Dana, cestitke na punom tjednu i ulasku u novi mjesec 🤗🤗 moja je tokom noci isto stucala 🤣. Ista situacija sa snom...uzasno tesko spavam zadnjih par tjedana...ili ie mjehur, ili su kukovi, sake bolne i oteknute. A sad nas cekaju i vrucine 😅

• anav05
    23. Lipanj 2020. 06:03

Dobro jutro i sretan utorak svima koje pune tjedne😊
    Ja se spremam, idem vaditi krv danas, sutra pregled.
    Čuvajte se i svoje krafnice.
    Tipkamo se😘
    ___
    39+2

Ivcy1306
    23. Lipanj 2020. 06:05

Jutrooo cure! Obavila sam klizmu, tusiranje i sad cekam polazak! Drzite mi fige! Ko zna kad cu krenuti! 

Trancie
    23. Lipanj 2020. 06:23

Jutro cure…. 
    Ivcy sretnoooo, da sve prodje kako treba 💙
    Čestitke na punim tjednima Dana, Renata, Ely, barby i ako ima ko jos…
    Sretno  na pregledima 💜
    Ja sam isto lose spavala.. vrtila se ko na raznju... jos me neki komarac zezao pa zujao oko glave....
    Pa se dizala na wc... i takooooo ... imam osjecaj il da mi je mala pritisla nekako crijeva/mjehur pa me bolilo to sinoc... dobro se koprcala nocas pa se nadam da nece danas bolit... 

DanijelaBB
    23. Lipanj 2020. 06:26

Ivcy1306

Jutrooo cure! Obavila sam klizmu, tusiranje i sad cekam polazak! Drzite mi fige! Ko zna kad cu krenuti!

Ivcy sritno 💓

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

DanijelaBB
    23. Lipanj 2020. 06:39

Cure hvala svima na čestitkama na našoj bebici 💓
    Sinoć su je odnili oko 22h i vratili u 6h. Ne samo nju nego sve bebice rođene u nedilju da se mame malo odmore. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Rose1
    23. Lipanj 2020. 07:06

Fluffy

Vrapcic 🥰🥰❤️

Cure sta ste rodile…taman popunjavam torbu za rodiliste, pa me zanima treba li za bebu koji bodi ponijeti psim za izlazak? Ili oni presvlace bebu u svoje bodice🧐

Oni ti presvlace. Meni su triput promijenili tuticu

💙

• anav05
    23. Lipanj 2020. 07:13

Ivcy1306

Sretno ti❤❤
    Bit ce to sve u redu!
    ___
    39+2

Trudy
    23. Lipanj 2020. 07:21

Dobro jutro 🌞🍩
    Sretno mojim utorkasicama 🥳 konacno nisam na popisu vise 😁
    Kod nas noc dobro prosla, budio se svakih sat i pol-dva, al pocica 5 min i nastavi dalje 👍🤞 jedino mi se bizarna stvar dogodila pred jutrom. Isla sam piskit i prije nego sam sjela samo mi je poceo pipi curit, nisam mogla zaustavit 😲 nadam se da se to nece nastavit tako 😕 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.