Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    20. Lipanj 2020. 19:18

dana130

Zara cestitam tebi i muzu na malenoj, njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜 bas mi je zao sto si se namucila, zelkm ti brz oporavak 😘
    Trudy nadam se da ce maleni, brzo ozdraviti i da nije nista opasno i prijelazno 😘
    Rio bas sam se tebe sjetila da li si obavila soping, super za zavjese. Mi ipak danas nismo nikud 😂 muz isao u karlovac po neki motor i propao mi plan.
    Ja napokon spremila torbu za radaonu. A kofercic cu sutra. Iako sam sad sva pogubljena sto sve trebam u koju 🤦‍♀️ od onih 100 popisa sam se sva pogubila 😂

Neka si pripremila pa si na miru. Za rađaonu ti treba voda i labelo
    Za sobu:japanke, papuce,2spavacice(ja sam si uzela3)vlazne maramice, rucnici, neseser s higjenskim potrepstinama, ulosci, mrezaste, uzmi si neke kekse, nesto za grickati

💙

Rose1
    20. Lipanj 2020. 19:19

Amneris

Vrapčić mene je kupus spasio jer sam došla iz rodilišta s cicama broj 7 tvrdima kao kamen, ništa nije izlazilo iz njih. Ni vruća voda ni masaže nisu pomagale. Cijelu noć sam držala na njima kupus i probudila se u lokvi mlijeka. Da nije bilo tog kupusa mislim da bih sigurno mastitis zaradila, već su mi bile plave cice. On mi je pomogao otpustiti to mlijeko.

Meni je kupus zakon. Ja ga isto stavljam. Mam komprese za bradsvice mi bolji od purelana

💙

dana130
    20. Lipanj 2020. 19:19

Trudy

dana130

Zara cestitam tebi i muzu na malenoj, njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜 bas mi je zao sto si se namucila, zelkm ti brz oporavak 😘
    Trudy nadam se da ce maleni, brzo ozdraviti i da nije nista opasno i prijelazno 😘
    Rio bas sam se tebe sjetila da li si obavila soping, super za zavjese. Mi ipak danas nismo nikud 😂 muz isao u karlovac po neki motor i propao mi plan.
    Ja napokon spremila torbu za radaonu. A kofercic cu sutra. Iako sam sad sva pogubljena sto sve trebam u koju 🤦‍♀️ od onih 100 popisa sam se sva pogubila 😂

Iskreno, ja imam ruksak sa sobom samo 😁
    Za radjaonu mi nis nije trebalo, osim bocice vode. Za gore sam si uzela spavacicu, rucnik veliki i mali, pribor za higijenu, ulosci, gacice, purelan, voda, keksi. Sasvim dovoljno mi je to. I kolut za sjedit 😂
    E da, to sam zaboravila- ponesite si odmah robu za izlazak (ili nek vam posjeta donese) jer inace ako vam donosi muz, mora zvonit, sestra se spusta dolje, uzima robu, dolazi u sobu, presvlacite se pa idete dolje s njom. Pa da se ta setnja izbjegne, bolje imat sa sobom.

Odlicno. Hvala ti. Ma nisam ni ja puno vise spremila. Uloske, mrezaste gacice, dez. Sredstvo 😂 vlazni wc papir, keksi i kozmeticka torbica 😂 sve stalo u ruksak. Jos cu ostatak ulozaka ubaciti, spavacice i, rucnike. 😁

Baby girl 💜

dana130
    20. Lipanj 2020. 19:20

Rose1

dana130

Neka si pripremila pa si na miru. Za rađaonu ti treba voda i labelo
    Za sobu:japanke, papuce,2spavacice(ja sam si uzela3)vlazne maramice, rucnici, neseser s higjenskim potrepstinama, ulosci, mrezaste, uzmi si neke kekse, nesto za grickati

Hvala i tebi 😘 Japanke, tako je, njih ne smijem zaboraviti, stalno sam u njima pa smetnula s uma. 

Baby girl 💜

Trudy
    20. Lipanj 2020. 19:22

Rose1

Trudy mi se bas mimoisle u bolnici

Bome, ti taman doma otisla, ja dosla 😁

Dzansuu
    20. Lipanj 2020. 19:24

Opet ja😑 zaboravih pitati dal se neko susretao sa izraslinama na stidnim usnama, unutar usnice.. Pokusat cu opisati u priliku kako izgleda😔 pojavilo se kao crna tacka, nije zapinjalo, bolilo ni smetalo.. Medjutim pocelo je rasti, i boliti. Velicine je kao manje zrno biže-graska, okruglo, crno, ispunjeno sa krvi. Ima par dana vidim na vesu prokrvari, al samo malo.. Prije 3 dana se smanjilo, iscurilo je krvi, al nista punoo.. Jutros vidim pece me, boli i opet je naraslo, napunilo se.. I po malo krv ostaje na gacicama. Jedne prilike sam pitala ginekologa dok su jos bile male tacke, imam na obe usne s unutarnje strane, samo jedna ima te promjene da prokrvari i da boli.. On je rekao naziv, ja sam zaboravila😐 uglavnom kao nije opasno ako se ne siri.. U utorak sam svakako na pregledu pa opet pitam dokt.. Kad god trazim na google, nista ne mogu naci

💞

Vrapčić123
    20. Lipanj 2020. 19:25

Ej curke dala prvih i zadnjih na neko vrijeme izdojenih 20 ml sestrama da daju maloj. Izdojila se to malo i bradavice još veću komu, ragade žešće. Zato pitam za sprječavanje upale, al do svakako ću na bradavicama držati komprese, a na ostatak grudi staviti obloge ili kupus. Koma koma... 😔
    Amneris čaj za dojilje možda...
    Rose hvala na savjetu za šeširiće, probat ću ih, no sad ne znam kad će imati smisla obzirom na uništene bradavice. Kako ti sada ide izdajanje?
    Žuža hvala draga ns videu. 😘
    Vučica ne mogu izdajati od ragada na bradavicama, a mlijeka brdo. 😔😔😔

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    20. Lipanj 2020. 19:29

Amneris

Vrapčić mene je kupus spasio jer sam došla iz rodilišta s cicama broj 7 tvrdima kao kamen, ništa nije izlazilo iz njih. Ni vruća voda ni masaže nisu pomagale. Cijelu noć sam držala na njima kupus i probudila se u lokvi mlijeka. Da nije bilo tog kupusa mislim da bih sigurno mastitis zaradila, već su mi bile plave cice. On mi je pomogao otpustiti to mlijeko.

Joj hvala na ovome što si napisala. Sad ću ga odmah staviti. A što savjetujes obzirom na bradavice? Da stavim Multi mam komprese na bradavice, a na ostatak dojke kupus. Jel se mora mijenjati ili tako samo stavim list dva? Kako to ide? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    20. Lipanj 2020. 19:33

Ej krafnice, danas ne stizem nista. Bili moji po mamu pa smo se malo druzili.
    Cestitam nasoj mrvicak ! Koji turbo ekspresan porod wow zeno! Brz oporavak vam zelim!🥰
    Vrapcic draga nadam se da ce ti ti proc. Ja sam sa ragadama uspjela nekako kroz zube dojiti sa sesiricima. Izdajalicu nisam nikako. Svaki out malo zamazrm bradavice sa mlijekom i luftaj ih sto vise. Multi mam me spasio al rane su se vracale, treba strpljenja dok bradavice ne ocvrsnu. Moja uvucena jos nije ocvrsnila, ona je bila kao malo uvucenija. Sada je mali izvuce bez beda al toliko jako boli a proslo je dva tjedna. Drzim fige da ti to sve prodje 😘

Amneris
    20. Lipanj 2020. 19:36

Vrapčić ja ću ti napisati kako je meni pomoglo, ne znam je li ispravno pa nek me netko nadopuni. Obložila sam ih cijele hladnim kupusom i mijenjala te obloge svaka 2,3 sata. I tako cijelu noć i po potrebi kad bih osjetila napetost. Sad ga stalno imam u frižideru.
    S bradavicama nisam imala problema, ali stavljala sam u par navrata multi Mam komprese i dobre su mi bile. Pazi da kupus ne ide direkt na bradavice u svakom slučaju da ih ne iziritira dodatno ako imaš ranice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.