Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flo
    20. Lipanj 2020. 16:42

Zara cestitaam ❤️❤️

Žuža
    20. Lipanj 2020. 17:01

Joj Trudy nadam se da ce ozdraviti prije nego dodjete doma. Moj danas nesto kise ko lud. Nadam se da je neka alergija. Ako je prehladjen, poludit cu jer cijelo vrijeme ljubi malog. Boze sad mi je 100 filmova u glavi 🙈
    Vrapcic kad budes imala vremena mozda da pogledas http://www.bhmama.org/index.php/dojenjee/dojenje-kategorija/450-prihvat-djeteta-na-prsima. I definitivno ne odustaj od trazenja da ti pomognu!
    Vitamin K i D3 kapi - koje koristite? Ja nisam nista nabavljala i mislila sam cematj prvi pregled kod pedijatrice jer apsolutno pojma nemam koji taj vitamin K je ok. Od D vitamina su zakon Oleovit i stariji ih jos dan danas uzima. Al ovo se nije moralo kad sam njega rodila i sad pojma nemam 🤔

• indy34
    20. Lipanj 2020. 17:14

E cure samo da se javim..malo sam citala pokusala sve mislim da jesam presla ...mi smo danas imali slikanje ..i bio je takav posao to dvr odraditi ..😂presvukla sam se jedno 4 puta jel su bili goli pa se upisali ukakali..Sto se tice hranjenja ja moje dojim par puta dnevno al to je vise kao desert i dajem dohranu ..i ja sam kupila avent grijac za flasice i negasi se ja mislim daje to super meni iskreno olaksava posao jel su 2 bebe cak imam i 2 grijaca sto kaze Dora zlata vrjrdi al nije toliko skupo isplati se u svakom slucaju ..ja sam se bas u petak zabrinula jel mi je palo na pamet kako nije normalno da bebe posle svakog obroka kake i da to smrdi ..pa sam zvala dr i rekla mi sve uredu jedino iskreno ne znam dokad ce to da tako traje jel ovo je vec sport nahrani presvuci i talo 2 puta pa nakon nekoliko opet .. cestitke Zari i brz oporavak zao mi ej dais imala tako tezak porod ...😘😘😘i da meni te komprese nista ne pomazu ja sebi stavljam u grudnjak dva mala peskirica jel ja dok dojim na jednu kako neko napisa ona druga curi ionako sam sva vise od mlijeka pa sam uzela lijepo tako to sve upije pokupi a onako sam isprobala neke i sve mi je opet bilo mokro ..

20. Lipanj 2020. 17:16

Zara cestitke od srca! Brz oporavak ti zelim!
    Cure koje planiraju koristiti nosiljke/marame..i mame s iskustvom istih, sta preporucujete? Ima more toga, totalno sam se pogubila u tome, htjela bi neku da je mogu koristiti od prvog dana, da ne grije ko luda ljeti i naravno da je ispravna za bebaca. Slobodno mogu reci da mi je ovo bitnija stavka od kolica, znam da postoje fb grupe ali ja fb nemam tako da to otpada. Sta cete vi uzeti?

Mocho
    20. Lipanj 2020. 17:34

Snuppy - ja sam proucavala sto uzeti za od prvog dana i obzirom na ljeto i odabrala sam laneni ring sling (loco lobo)... mislim da je i Pepili ring sling savjetovala kao dobru opciju..navodno bebe ne bi trebale u polozaj žabe gdje noge vise van zbog kukica prvih par mjeseci, a sling daje mogucnost bocnog lezanja...  Isto tako, cijena ring slinga je bila cca 300kn sto mi je skroz okej. Kasnije cemo uzeti neku nosiljki (ergobaby ili babybjorn) za aktivnije setnje  :)  Misljenja su podijeljena oko toga smije li beba u nosiljku odmah, ali ja tu imam stav kao sa autosjedalicama - zdravlje bebe prije svega pa bolje sprijeciti nego lijeciti posljedice 😇

20. Lipanj 2020. 17:43

Zaraaaa, čestitam 🎉 ❣️
    Čitam vas poslije 💕

20. Lipanj 2020. 18:01

Trudy, tako mali a vec nas zezaju 👌☺️
    .
    Pepilli, odmah sam te se sjetila. Baš smo brzi vlak 😂 

Anav, go go cevapcici 👍👍👍

Curly na kraju nista jer smo, zamislite, zaboravili dokumente i vracali se natrag, pa dok smo to obavili, kada sam usla vec sam bila za u boks. 

20. Lipanj 2020. 18:05

Mocho hvala ti proucit cu malo i ring sling mada sam nekako orjentirana na obicne marame, tkane ili elasticne neznam ni sama zasto. Neke mame su mi rekle da je u elasticnim pretoplo ljeti, nekima je ok. Pa ti znaj. Slazem se s tobom za nosiljke, to cemo i mi ostaviti za malo kasnije kada naraste. Nisam znala da novorodjencad ne smije u zaba polozaj. Toliko informacija oko toga, znam da se vec pisalo o tome ovdje i bila sam sigurna da sam screenshotala neke postove ali ne mogu ih naci 🤦‍♀️

Vucica
    20. Lipanj 2020. 18:10

Žuža

Joj Trudy nadam se da ce ozdraviti prije nego dodjete doma. Moj danas nesto kise ko lud. Nadam se da je neka alergija. Ako je prehladjen, poludit cu jer cijelo vrijeme ljubi malog. Boze sad mi je 100 filmova u glavi 🙈
    Vrapcic kad budes imala vremena mozda da pogledashttp://www.bhmama.org/index.php/dojenjee/dojenje-kategorija/450-prihvat-djeteta-na-prsima. I definitivno ne odustaj od trazenja da ti pomognu!
    Vitamin K i D3 kapi - koje koristite? Ja nisam nista nabavljala i mislila sam cematj prvi pregled kod pedijatrice jer apsolutno pojma nemam koji taj vitamin K je ok. Od D vitamina su zakon Oleovit i stariji ih jos dan danas uzima. Al ovo se nije moralo kad sam njega rodila i sad pojma nemam 🤔

Zuza mi uzeli biogaia protectis d3 kapi s probiotikom, rekla pedijatrica da od d3 znaju imat grceve da je ovo bolje

Trudy
    20. Lipanj 2020. 18:12

Zuza vjerojatno sutra idemo doma, tako da nekako ne vjerujem da ce bas ekspres ozdravit ako ga je danas ulovilo.
    Dokumente sam skoro i ja zaboravila 😁 muz se vracao nazad u stan dok smo jos u zgradi doma bili.
    K+D3 tu savjetuju babytol za kupit, to ima i jedno i drugo, pa onda nakon par tjedana se predje samo na D3
    Nosiljke imam elasticnu maramu i ring sling, vidjet cu sta cu od tog dvoje za pocetak, a za kasnije imam Ruckeli nosiljki 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.