Curke je li kupus za spriječiti upalu dojki ili je dovoljna masaža za sprječavanje?
Sve to pomaze kupus masaza topli oblozi ili tus(mimozina boca s toplom vodom pa rolaj) uz obavezno izdajanje ili dojenje svaka 3 4 sata

Zuza vjerojatno sutra idemo doma, tako da nekako ne vjerujem da ce bas ekspres ozdravit ako ga je danas ulovilo.
Dokumente sam skoro i ja zaboravila 😁 muz se vracao nazad u stan dok smo jos u zgradi doma bili.
K+D3 tu savjetuju babytol za kupit, to ima i jedno i drugo, pa onda nakon par tjedana se predje samo na D3
Nosiljke imam elasticnu maramu i ring sling, vidjet cu sta cu od tog dvoje za pocetak, a za kasnije imam Ruckeli nosiljki 🥰
Aha, baš sam Vučicu pitala.
Onda kupim taj Babytol i možda kakav probiotik uz to, pa onda na Biogaju kasnije ili? Kako ti planiraš?
___
38+6
Pa ja planiram babytol, a za probiotik cu jos vidjet. Nisam bas neki ucinak vidjela kod prvog s tim probiotikom.

Zara cestitam tebi i muzu na malenoj, njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜 bas mi je zao sto si se namucila, zelkm ti brz oporavak 😘
Trudy nadam se da ce maleni, brzo ozdraviti i da nije nista opasno i prijelazno 😘
Rio bas sam se tebe sjetila da li si obavila soping, super za zavjese. Mi ipak danas nismo nikud 😂 muz isao u karlovac po neki motor i propao mi plan.
Ja napokon spremila torbu za radaonu. A kofercic cu sutra. Iako sam sad sva pogubljena sto sve trebam u koju 🤦♀️ od onih 100 popisa sam se sva pogubila 😂

Baby girl 💜
Trudy ta Ruckeli mi je zapela za oko, cini mi se dobra i kvalitetna, kazu da moze i novorodjencad ali ipak bi za pocetak maramu. Koju ti imas?
Pepilli svaka cast na opsirnom opisu, tetu Iris sam danas citala sigurno 2 h vezano za ta nosenja i vrste nosiljki. Hvala ti.
Da, ja nisam probala nosit skroz od pocetka, ali kod ruckelija se taj panel moze suzit ovisno o velicini bebice. Ja imam regular ruckeli, iako bi mi vjerojatno vise pasao slim model, al eto, nisam planirala imat tako malo kila kad sam kupovala 😂 meni je savrsen, kao sto pepili kaze nema gdje nisam bila s njim. Vrijedi svake lipe 👍

Haha Dora, cekaj kad pocnu konkretno jest 😁 koji su to miomirisi 🥰😁
Ja se "rostiljam" s boka na bok, jedna cica, druga cica..
Curke iz Ri uzmite si mozda i par brufena sa sobom. Ako nisam 10 puta zvonila, nitko se nije pojavio… Ne vjerujem da bas niti jednom nitko nije cuo…
Meni stariji zakurio, sad muz javlja 🙄 super tajming 🙄
Ozbiljno? Meni svaki put dosli, dali mi nekoliko brufena odjednom da imam. Katastrofa su, ali ajde dosli bi kad smo cimerica i ja zvale
A jebemu, bas mi zao, nadam se da ce brzo ozdraviti
💙
Zara cestitam tebi i muzu na malenoj, njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜 bas mi je zao sto si se namucila, zelkm ti brz oporavak 😘
Trudy nadam se da ce maleni, brzo ozdraviti i da nije nista opasno i prijelazno 😘
Rio bas sam se tebe sjetila da li si obavila soping, super za zavjese. Mi ipak danas nismo nikud 😂 muz isao u karlovac po neki motor i propao mi plan.
Ja napokon spremila torbu za radaonu. A kofercic cu sutra. Iako sam sad sva pogubljena sto sve trebam u koju 🤦♀️ od onih 100 popisa sam se sva pogubila 😂
Iskreno, ja imam ruksak sa sobom samo 😁
Za radjaonu mi nis nije trebalo, osim bocice vode. Za gore sam si uzela spavacicu, rucnik veliki i mali, pribor za higijenu, ulosci, gacice, purelan, voda, keksi. Sasvim dovoljno mi je to. I kolut za sjedit 😂
E da, to sam zaboravila- ponesite si odmah robu za izlazak (ili nek vam posjeta donese) jer inace ako vam donosi muz, mora zvonit, sestra se spusta dolje, uzima robu, dolazi u sobu, presvlacite se pa idete dolje s njom. Pa da se ta setnja izbjegne, bolje imat sa sobom.

Ženske hvala na preporukama za Aventov grijač, upravo sam ga naručila!
Babytol - zasad jedino to koristimo, mislim da malenoj paše za želučić; rečeno nam je od 8. dana života, ali ne znam do kada..
Željezo - mislim da ste pisale već, ali ako možete ponoviti koje je željezo kompatibilno s dojenjem? Jako me boli glava koja ne prolazi s Brufenima, bijela sam ko krpa, sumnjam na anemiju pa bih si uzela neko željezo, može i sirup/sok.. imate kakve preporuke?
Gdje nam je Kaktusica ovih dana?

Ženske hvala na preporukama za Aventov grijač, upravo sam ga naručila!
Babytol - zasad jedino to koristimo, mislim da malenoj paše za želučić; rečeno nam je od 8. dana života, ali ne znam do kada..
Željezo - mislim da ste pisale već, ali ako možete ponoviti koje je željezo kompatibilno s dojenjem? Jako me boli glava koja ne prolazi s Brufenima, bijela sam ko krpa, sumnjam na anemiju pa bih si uzela neko željezo, može i sirup/sok.. imate kakve preporuke?
Gdje nam je Kaktusica ovih dana?
Da, bas sam i ja mislila di nam je Kaktusica
Znsci Babytol
💙
Vrapčić mene je kupus spasio jer sam došla iz rodilišta s cicama broj 7 tvrdima kao kamen, ništa nije izlazilo iz njih. Ni vruća voda ni masaže nisu pomagale. Cijelu noć sam držala na njima kupus i probudila se u lokvi mlijeka. Da nije bilo tog kupusa mislim da bih sigurno mastitis zaradila, već su mi bile plave cice. On mi je pomogao otpustiti to mlijeko.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji