Curke je li kupus za spriječiti upalu dojki ili je dovoljna masaža za sprječavanje?
Sve to pomaze kupus masaza topli oblozi ili tus(mimozina boca s toplom vodom pa rolaj) uz obavezno izdajanje ili dojenje svaka 3 4 sata
Zuza vjerojatno sutra idemo doma, tako da nekako ne vjerujem da ce bas ekspres ozdravit ako ga je danas ulovilo.
Dokumente sam skoro i ja zaboravila 😁 muz se vracao nazad u stan dok smo jos u zgradi doma bili.
K+D3 tu savjetuju babytol za kupit, to ima i jedno i drugo, pa onda nakon par tjedana se predje samo na D3
Nosiljke imam elasticnu maramu i ring sling, vidjet cu sta cu od tog dvoje za pocetak, a za kasnije imam Ruckeli nosiljki 🥰
Aha, baš sam Vučicu pitala.
Onda kupim taj Babytol i možda kakav probiotik uz to, pa onda na Biogaju kasnije ili? Kako ti planiraš?
___
38+6
Pa ja planiram babytol, a za probiotik cu jos vidjet. Nisam bas neki ucinak vidjela kod prvog s tim probiotikom.
Zara cestitam tebi i muzu na malenoj, njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜 bas mi je zao sto si se namucila, zelkm ti brz oporavak 😘
Trudy nadam se da ce maleni, brzo ozdraviti i da nije nista opasno i prijelazno 😘
Rio bas sam se tebe sjetila da li si obavila soping, super za zavjese. Mi ipak danas nismo nikud 😂 muz isao u karlovac po neki motor i propao mi plan.
Ja napokon spremila torbu za radaonu. A kofercic cu sutra. Iako sam sad sva pogubljena sto sve trebam u koju 🤦♀️ od onih 100 popisa sam se sva pogubila 😂
Baby girl 💜
Trudy ta Ruckeli mi je zapela za oko, cini mi se dobra i kvalitetna, kazu da moze i novorodjencad ali ipak bi za pocetak maramu. Koju ti imas?
Pepilli svaka cast na opsirnom opisu, tetu Iris sam danas citala sigurno 2 h vezano za ta nosenja i vrste nosiljki. Hvala ti.
Da, ja nisam probala nosit skroz od pocetka, ali kod ruckelija se taj panel moze suzit ovisno o velicini bebice. Ja imam regular ruckeli, iako bi mi vjerojatno vise pasao slim model, al eto, nisam planirala imat tako malo kila kad sam kupovala 😂 meni je savrsen, kao sto pepili kaze nema gdje nisam bila s njim. Vrijedi svake lipe 👍
Haha Dora, cekaj kad pocnu konkretno jest 😁 koji su to miomirisi 🥰😁
Ja se "rostiljam" s boka na bok, jedna cica, druga cica..
Curke iz Ri uzmite si mozda i par brufena sa sobom. Ako nisam 10 puta zvonila, nitko se nije pojavio… Ne vjerujem da bas niti jednom nitko nije cuo…
Meni stariji zakurio, sad muz javlja 🙄 super tajming 🙄
Ozbiljno? Meni svaki put dosli, dali mi nekoliko brufena odjednom da imam. Katastrofa su, ali ajde dosli bi kad smo cimerica i ja zvale
A jebemu, bas mi zao, nadam se da ce brzo ozdraviti
💙
Zara cestitam tebi i muzu na malenoj, njoj sretno i bezbrizno djetinjstvo 💜 bas mi je zao sto si se namucila, zelkm ti brz oporavak 😘
Trudy nadam se da ce maleni, brzo ozdraviti i da nije nista opasno i prijelazno 😘
Rio bas sam se tebe sjetila da li si obavila soping, super za zavjese. Mi ipak danas nismo nikud 😂 muz isao u karlovac po neki motor i propao mi plan.
Ja napokon spremila torbu za radaonu. A kofercic cu sutra. Iako sam sad sva pogubljena sto sve trebam u koju 🤦♀️ od onih 100 popisa sam se sva pogubila 😂
Iskreno, ja imam ruksak sa sobom samo 😁
Za radjaonu mi nis nije trebalo, osim bocice vode. Za gore sam si uzela spavacicu, rucnik veliki i mali, pribor za higijenu, ulosci, gacice, purelan, voda, keksi. Sasvim dovoljno mi je to. I kolut za sjedit 😂
E da, to sam zaboravila- ponesite si odmah robu za izlazak (ili nek vam posjeta donese) jer inace ako vam donosi muz, mora zvonit, sestra se spusta dolje, uzima robu, dolazi u sobu, presvlacite se pa idete dolje s njom. Pa da se ta setnja izbjegne, bolje imat sa sobom.
Ženske hvala na preporukama za Aventov grijač, upravo sam ga naručila!
Babytol - zasad jedino to koristimo, mislim da malenoj paše za želučić; rečeno nam je od 8. dana života, ali ne znam do kada..
Željezo - mislim da ste pisale već, ali ako možete ponoviti koje je željezo kompatibilno s dojenjem? Jako me boli glava koja ne prolazi s Brufenima, bijela sam ko krpa, sumnjam na anemiju pa bih si uzela neko željezo, može i sirup/sok.. imate kakve preporuke?
Gdje nam je Kaktusica ovih dana?
Ženske hvala na preporukama za Aventov grijač, upravo sam ga naručila!
Babytol - zasad jedino to koristimo, mislim da malenoj paše za želučić; rečeno nam je od 8. dana života, ali ne znam do kada..
Željezo - mislim da ste pisale već, ali ako možete ponoviti koje je željezo kompatibilno s dojenjem? Jako me boli glava koja ne prolazi s Brufenima, bijela sam ko krpa, sumnjam na anemiju pa bih si uzela neko željezo, može i sirup/sok.. imate kakve preporuke?
Gdje nam je Kaktusica ovih dana?
Da, bas sam i ja mislila di nam je Kaktusica
Znsci Babytol
💙
Vrapčić mene je kupus spasio jer sam došla iz rodilišta s cicama broj 7 tvrdima kao kamen, ništa nije izlazilo iz njih. Ni vruća voda ni masaže nisu pomagale. Cijelu noć sam držala na njima kupus i probudila se u lokvi mlijeka. Da nije bilo tog kupusa mislim da bih sigurno mastitis zaradila, već su mi bile plave cice. On mi je pomogao otpustiti to mlijeko.
Sortiraj odgovore
Najstariji