Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    19. Lipanj 2020. 11:39

BlackLioness

Pregled
    Evo me, uzv mi obavio neki novi mladi doktor dugackog imena ko ponedjeljak. Sve je u najboljem redu, bebica je nadoknadila sto je trebala s rastom tako da sada odgovaramo doslovno mobilnoj aplikaciji, 32 tt, 1900 grama, posteljica i dalje straga, srceko i protoci super. Kaze on nemam brige, doktorica radi iz muhe slona Iduci pregledi su dalje opet kod moje. Daj mi bog zivaca, neda mi se vise, sto vise pregleda to manje znam kod nje stvarno hahaha

Neka je sve u redu, bravo😊
    ___
    38+5

• anav05
    19. Lipanj 2020. 11:42

Vucica

Cure super za dobre preglede 😁
    .
    Mrvicak odlicno si dogurala sad kad krene krene 💪💪
    .
    Mi se vagali prvi put danas sa 10 dana, fali nam 200 g do porodjajne tezine (malo smo iznad otpusne). Kaze patronazna da moramo cesce nuditi papicu makar dohranu jel ja nemam toliko mlijeka. Za bljucanje I to povracanje u luku sto je 2 put bilo kaze da je sve normalno, da mu nudimo cesce obroke, podrignut i mozemo malo caja od kamilice na zlicicu. Isto je rekla pogotovo kad zatopli davati malo prokuhane vode, bio na mlijeku ili dohrani. Isto kaze da ga oblacimo kao sto bi sebe, tokom dana pokrijemo malo plahticom ili rucnikom, po noci ako je hladno moze dekica ali ne pretjerivati. Eto ako kome dobro dodje. Mamice koliko vam je trebalo za vratiti porodjajnu tezinu?

Pa bravo, super😊
    I super za pupak!
    To za prokuhanu vodu na vrućinama sam bas s mamom pričala, onako zlicicu,dvije dnevno. Kaze da je njoj patronazna svojevremeno isto savjetovala. Znaci, moze🙂
    ___
    38+5

Kolacic
    19. Lipanj 2020. 11:43

BlackLiones cestitam na urednom pregledu i na savrsenim mjerama. 🥳 Hvala Bogu pa meni moja nista ne govori za zasebne organe. Zivim u blazenom ne znanju. Jedino kad pitam mi kaze za procjenu ukupne velicine i tezine bebe. Od pocetka je po aplikacijama veca i teza tocno za tjedan dana od prosjeka. Ali i to su smjesne stvari kad vidim koliko beba se rodi sa vise od 3.500g sto je normalna prosjecna tezina...tako da nejdem za tim. Svaka bebica je drugacija.
    Maggy malicka stvarno ima puuuno kosice. 😍 Kako je netko napisao, bit ce tu materijala za predivne frizurice 🥰. 

Cure u visim tjednima ja se vama stvarno divim. A posebno onima koje su do zadnjeg dana kuhale, setale, cistile itd. Ja sam sad bila u Kauflandu na 20min i kicma me rastura. Krepa sam. Jedva sam cekala da dodem doma i legnem u krevet s trudnickim jastukom medju nogama 😴. Ne znam dal se jos nisam oporavila od nedjeljnog puta, ali stvarno ako odem negdje van stana kroz pol sata i vise sam satrta. Hvala Bogu da sam kupila vec 90% toga za bebicu i da nemam nikakvih nahodavanja po ducanima.

ena0206
    19. Lipanj 2020. 11:44

Cure cestitke na urednim pregledima..
    Mrvicak mogla bi Dorica brzo. 👌👌
    Kolacic meni je stvarno savrsena.. Kupio mi ju muz u baby walz. Tada je bila 180 eura.. Ne znam sada koliko kosta. 🙈 Od mene imas preporuke za nju. 
    Polly divna si.. Bas ti trudnoca lijepi stoji.. A haljinica je vrh. 😘😘
    Za clanke stvarno ne znam, rado bi ti pomogla.. Al nije mi doktor nikad o tome pricao. 🤷‍♀️
    Vucica bravo za pupak, sad je puno lakse. 💪
    I nama danas dolazi patronazna.. 

MissyR
    19. Lipanj 2020. 11:47

Pozdrav curke evo da se javim malo posto ide vikend pa cu vjerovatno manje vremena na mobu provesti...cestitke mojim petkasicama i cestitke za super preglede 🥳🥳
    I pusa za male krafnice u grupu vec ih je puno 😘😘👶👶

url=https://lilypie.com]

Pepilli
    19. Lipanj 2020. 11:51

Dakle ,oba kikača mi trenutačno spavaju ,čudno mi je 😂
    Bila je patronažna jutros provjeriti gosponu pupić i izvagati ga, nabrali smo još 200 g od ponedjeljka, sad smo na 4600... Pupak taj zločesti, još ne bi otpao, ali vlaži pa moramo dosoljavati tyrosur... Kad ga je patronažna vidla ,sva se rastopila, veli i tu je jedan SW fan...
    https://ibb.co/zxDNHGp 

Sreća mamina

Dobrodošao

dana130
    19. Lipanj 2020. 11:56

Pepili joj sto je meden 🥰
    Rose, samo da te pitam. Nakon poroda, kesi se tusirala u subi ili odmah u radaoni. Evo pripremam si stvari za torbu pa gledam di sta trebam staviti 😂

Baby girl 💜

Ninnek
    19. Lipanj 2020. 12:04

Evo me s pregleda. Rađen samo ctg - uredan, i vađenje krvi (hepatogram) zbog osipa i svrbeža po cijelom tijelu. Sve je okej, vjerojatno alergijska reakcija, dobila rinolan sirup.
    Kontrola  23.6. , nadam se da cu se prije porodit 🙈😂

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

19. Lipanj 2020. 12:06

Vucica super za pupak!! Svakim danom je sve bolje 🥰 
    BlackLioness bravo za dobar pregled!! Jedva cekam svoj pregled da vidim koliko je moja mrva narasla 🥰 
    Polly bas bas si zgodna trudnica, sve imate tako lijepe trudnicke haljinice! Gdje ih kupujete? 
    Pepili, Maggy jako su vam bebaci medeni 😍😍 jedva cekam svoju bebolinu da ne moram slinit nad tudom djecom 😅 
    .
    Cestitke na punim tjednima Kaktusica, Mrvicak, MissyR, Mokvica, Blacklioness 🥳🥳🥳 
    Sretno ako jos tko ima pregled danas! 🤞 
    .
    Curke da vas pitam, kupila sam u ikei posteljinu, poplune, jastuk i posteljinu i sad me zanima ima li jos negdje posteljine tih dimenzija? U ikei nema neki izbor bas djecji. Dimenzije su 110*125cm poplun i 35*55cm jastucnica. 

Kolacic
    19. Lipanj 2020. 12:08

Rio13

Cure cestitam na super pregledimaaaay
    Blacketo vidis, sve se lijepo poravnalo😁
    Kolacic nisam ni ja u tvojim tjednima mogla. Sve je to trajalo do prije neka 2tj. Sad mislim da bi se na Velebit mogla popeti. Jedno mj dana i vise sam se jedva do wca gegala🤷🏻‍♀️
    Vucica wohooooo, ode pupooo🥳
    Pepili presladak je maleni🥰

Rio utjesila si me. Bas sam se zapitala kako vi sve bile tako fit, a koji je meni djavo 🙈😁. Ocito je faza pocetka treceg tromjesecja. Najgore mi je sto me kraljeznica boli. Prije godinu dana sam cak blokade u nju dobivala jer sam bila "zastekana". Ali za sad jos sve relativno dobro podnosim. Iskreno mislila sam da ce mi i prije biti teze.
    Pepilli koji secer 😍😍😍😍. Frizura je zakon! 👌

Cestitam svim mamama cijim bebicama je pupak otpao. Znam da nam je svima muka od toga 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.