Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    19. Lipanj 2020. 07:56

Dora draga, hvala na pitanju, bolje sam puno, najprije u psihickom smislu oa onda i fizicki.
    Mlijeko je nadoslo, pa sam happy. 😍😍
    Kako si ti i tvoje dvi ljubavi? Vec su sigurno veeeeliki. Saljem puse, 😘😘😘

Trancie
    19. Lipanj 2020. 08:07

Jutro drage mamice i trudnice 💙
    Maggy iskrene cestitke na maloj slatkoj, cupavoj Magdaleni.... bas su te namucili ... sad odmaraj.... 
    Polly kako si ti? Jel nakraju iscjedak ili je krenila.plodna voda? Meni je tako u par navrata popodne po malo dok mi navecer nije bas izljev krenio...
    Ivcy zao mi je zbog psa... drzi se 💗 bas tuznoooo
    Mrvicak hahhaha odma se sve smirilo.... pa ti si to uzbudjena bila zbog velikog s , meni ne pada napamet kad me stalno gljivice napadaju... jadni moj muz
    Čestitke petkasicama kaktusica, mrvicak, missyR, mokvica, Blacklioness na punim tjednima!!!
    Sretno na pregledima 💗

DanijelaBB
    19. Lipanj 2020. 08:17

Maggy čestitan, želin ti brz oporavak 💗 Magdalena dobrodošla 👸
    Ivcy ajme žaj mi je pasića, ali bolje da ste ga uspavali nego da se pati jadničak. Mi smo isto morala uspavat njemačkog ovčara kad je ima 7god jer je obolia na bubrege, pas od tate. Sve smo probali, ali jednostavno nije bilo pomoći. Isto tako moju mješanku sa 16god jer je operirala dva puta tumore i opet su se vratili, a jednostavno je bila prestara za novu operaciju.
    Tako da znan k9ja je to tuga i koju praznini ostave ❤😢
    Cure čestitke vama koje danas zaokružujete tjedne i sretno svima s pregledima.
    Kvačice se brzo skupljaju, sve smo nekako pri kraju. Sretno nam bilo svima 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Polly
    19. Lipanj 2020. 08:19

Jutro krafnice!
    Maggy čestitam od ❤️ na maloj slatkici, žao mi je da si se napatila, ali sve je to iza tebe sad 😍❣️
    Ivcy sretno na pregledu, nadam se da nećeš dugo čekati, ali zadnji pregled ti je pa ćeš izdržati 😄😊❣️
    Mrvičak etooo tebe u terminu, koliko si brojala tjedan po tjedan, dogurala i ti 🤞🏼😊😊
    Trancie jutros s ustajanjem iz kreveta novi izljev iscjetka... Ovo mi je skroz novost, sad evo 3.dan za redom pa ne kuzim zasto se to desava 🤷🏼‍♀️

Moj mužić već ne znam koji dan za redom zaspi u dnevnoj jer s vrata čuje kako jako hrčem, a ne želi me buditi, baš mi ga je žao 😔🤭 Onda ga s buđenjem za wc tipa oko 4 dođem seliti u sobu da se jadan ne polomi na kauču. Ali ja se naspavam pa eto kako kažu happy wife - happy life 😁

Rose1
    19. Lipanj 2020. 08:20

Kaktusica, Mrvicak, Missy, Mokvica, Blacklioness cestitam na punim tjednima!!!
    Curly, Mimoza, Vucica puno vam hvala na savjetima❤
    Mrvicak kad god da krene, u terminu si i bit ce super
    Hahaha, znaci pao S, jeeeej🥳🎉
    Trudy ti bas cekas termin vidim ja😉
    Polly kakva je situacija?
    Dora 😘🤗
    Maggy zao mi je sto si se tako namucila, ali cim primis bebicu, zaboravis...bebica prava cupavica💗brz oporavak draga
    Kaktusica kako si? 

💙

Polly
    19. Lipanj 2020. 08:22

Cure pitala sam vas jučer, ali nisam dobila odgovor. Na nalazu portio 1/2 čl - jel to skraćen cerviks ili? Uvijek su me ti članci mučili 😂

Evo da nas vidite nakkog dužeg vremena, u ljetnom izdanju 😄👋🏼👋🏼  https://ibb.co/pvYJm9p

19. Lipanj 2020. 08:24

Meggy cestitke na princezici, bas su te namucili
    Jos jedan kisni dan kod nas, pa to je vec za past u depresiju, tri tjedna Londona doslovno
    Di ste petkasice, jesmo to malo opet zaokruzile? Sve aplikacije mi polako javljaju na mobitelu da krenem pripremati stvari za bolnicu kao i djecju sobicu. Znaci nisam luda da vec opasno pomisljam krenut dok jos mogu skakati po kuci.
    Bolnica, uskoro krecem u laganu setnju, naravno po stoti puta moram u trijaznom satoru mahati s papirom da nisam zarazena i da mi se potpisu kako bi mogla na pregled. Ista procedura je bila i za trudnicki tecaj. Bas sam ljuta na tu (ne)organiziranost. Ne znam hoce li me ovaj puta doktor pregledati, ali imaju politiku da ukoliko ce sve ok biti na uzv-u nista me nitko nece pipkat. Iduci tjedan je sluzbeni pregled kod moje doktorice da rezumiramo sve nalaze. Javim se jos pusa

Polly
    19. Lipanj 2020. 08:26

Rose evo ista, ništa se ne dešava, prestala sam te pratiti, pobjegla si mi već predaleko 😄 Kako si ti, jesi bolje šta? 

Kolacic
    19. Lipanj 2020. 08:34

ena0206

Maggy čestitke na maloj princezi. Magdalena, dobro nam dosla. 😘😘 Brz oporavak tebi mama!!!!
    Kolacichttps://ibb.co/Kz0JWsG ja sam prezadovoljna.. Nezz koju mimoza ima, ona je spominjala neku iz ljekarne, one su bas velike i iznajmljuju se.. Mozes preko recepta od doktora iznajmiti.

Hvala ti. Nisam bila sigurna dal ta Swing, jel jednostrana ili dupla i treca je ona Freestyle (ta je i najskuplja...mozda tu ima Mimoza). Ali ako je tebi ova za jednu dojku super, budem uzela tu. Dvoumila sam se za tu za jednu dojku ili ovu Swing za dvije.
    Cestitam svim curama pune tjedne i zelim uspjesne kontrole danas 🍀

19. Lipanj 2020. 08:37

Polly

Cure pitala sam vas jučer, ali nisam dobila odgovor. Na nalazu portio 1/2 čl - jel to skraćen cerviks ili? Uvijek su me ti članci mučili 😂
    .
    Evo da nas vidite nakkog dužeg vremena, u ljetnom izdanju 😄👋🏼👋🏼 https://ibb.co/pvYJm9p

Mislim da je to omekšan za pola članka prsta. 🤷‍♂️ Neka me ispravi netko ako griješim.
    Prekrasna si i stvarno ti lijepo stoji trudnoća 🤰 💞 ka i svima na ovom forumu, trebale bi neku reviju odradit 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.