Jutroo, cestitam na punim tjednima ❤️
Sretno na pregledima curama koje idu 🙏🏻☺️ Moj je iduci 8.7.
Maggy cestitam na beoci, uzivaj i brzi oporavak ti zelimo ❤️
Polly prekrasna trudnica 🎊😍 a za ovaj clanak stvarno ne znam, mozda ce cure bolje znati
Hvala vam ženske 🤗🥰 Ma i ja sam beton cijelo vrijeme i nikakvih informacija do sad o člancima, uloživost ovo ono, tudum sam za to. Svea onda imam vremena još 😄😄
Cure pitala sam vas jučer, ali nisam dobila odgovor. Na nalazu portio 1/2 čl - jel to skraćen cerviks ili? Uvijek su me ti članci mučili 😂
.
Evo da nas vidite nakkog dužeg vremena, u ljetnom izdanju 😄👋🏼👋🏼 https://ibb.co/pvYJm9p
Joj, prekrasna stvarno💗
Meni nikad nisu te clanke spominjali pa ne znam
💙
Evo i moj izvještaj. Bila sam gozova već u 8:20, no nikako vam stići pisati.
Otvorena sam za 2 cijela prsta, cerviksa gotovo pa nema. Dorica ima 3000 g, kaže dr. da je vitka i savršena beba. Pregled za 6 dana, ako ne rodim. Tako mi je rekla.
Polly malo sam bolje, hvala na pitanju
BlackLioness ti si pripremi sve sto mislis i kad mislis da trebas😉
Svea drago mi je da je stigao kolostrum. Vama bar daju spricu, u Ri ti samo uvale bocu pa mozes misliti kako ce dijete nakon boce na sisu, pogotovo na manju bradavicu..kupils sesirice
💙
Otvorena sam za 2 cijela prsta, cerviksa gotovo pa nema. Dorica ima 3000 g, kaže dr. da je vitka i savršena beba. Pregled za 6 dana, ako ne rodim. Tako mi je rekla.
Ma spremna je bebica, lijepa tezinica💗docekala si 37.tj🥳
💙
Polly, ma evo vec ti ja cekam dobrih 45min ali kao sto kazes, zadnje cekanje pa cu nekako pregrmit a i uvijek ima netko poznat pa ajde prodje vrijeme. Ja dosta volim brbljati pa lako nadjem drustvance hehe
Nego probaj se ti nakasaljat ili nesto da slucajno nije visoko prsnuce vodenjaka pa tako curka u epizodama. 🤷♀️ to mi bilo sogorici pa ko zna, sve je moguce.
..
Ostalim curkama cestitke na punim tjednima!ako koja ima pregled, sretno! Javljajte!
..
Takoder cure, hvala u vezi psica. I sama znam da je humanije da je uspavan pa koliko god da nam je tesko, ali nebih ga mogla gledat u bolovima i patnji. To bi bilo presebicno od mene!
Ma spremna je bebica, lijepa tezinica💗docekala si 37.tj🥳
Doktorica me dočekala s oduševljenjem u ordinaciji. Bila je uvjerena da neću dočekati ovaj tjedan. Nije me uopće željela spajati na ctg jer kaže sa je sve ostalo uredno. Glava je već u zdjelici i jedva ju je izmjerila.
Maggy, cestitke na bebici i zelim sto brzo oporavak 🤗🤗🤗🥰🥰🥰 bas je cupava bebica 😍😍
Mrvicak, hahhahaha docekani cevapi. Svaka cast. Meni je iskreno muka od pomisli na S...osjecam se ko kit 😂 jos me je sinoc malecka toliko izlupala, da se izvana vidilo kako stopalom puze po stomaku. Muz je hvatao stopalo 😂😂. A rukama ili glavom je dubila na mjehuru...uglavnom veceri budu totalno aseksualne, posebno kad ona tako se aktivira nocu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji