Maggy cestitam od srca!!! 🥰🤗
Ivcy jako mi je zao za peseka draga! 😔 drzi se 😘
Svea, Rose cure drzite se, bit ce bolje!! 😘😘
Mrvicak, Trudy sretno curke ako krece 😘😘
Ena jesi ti dosla k sebi draga? 😘
Jel nam kaktusica dobro?
Puse svima 🤗
E predobro mi izgleda 😍 Bas cu vidjeti mogu li izvesti tako nesto. Ti si to sebi sama pripremiala? Sta si ti budna-dojis? Mog malog malo stomacic pati pa mi stalno stenje. Bas mi ga zao 😭 Izgleda da cu morat i ja po neke kapi cisto da sebi olaksam da sam nesto pokusala. S prvim malim nista nije pomoglo. Samo vrijeme... Al nema tih kapi u apoteci koje nisam kupila 🙈 Cak sam iz Spanjolske narucivala neke homeopatske granule. Ah...
Boze Trudy ja te vec u rodilje smjestila 😂🙈 Tak je to kad pises u noci 😂😂
Maggy cestitke na rodjenju curice 🥰Zelim ti brz oporavak 🤗
Svea da i kod vas je kao kod Mile, dugina bebe 🥰 Tim vise glavu gore i budi dobro za svoju curicu ❤️ Grlim vas.
Rose uradi kako ti je vucica rekla. Vrelu vodu uspi u staklenu bocu i rolaj je po grudima, zatim kruznim pokretima masiraj sa tri prsta cijelu povrsinu dojke i stavi sesiric da beba vuce, ako ne, onda ispumpaj mlijekorucno ili pumpom. To je jako bitno. Na kraju stavi hladne obloge ili list kupusa. To ponavljaj nekoliko puta u danu. Pusti glupu sestru, cuj zbog bradavica nema dojenja 😬 nemoj odustajati, beba ce izvuci bradavice.
Mrvicak jesu li to kontrakcije od uzbudjenja zbog S 😂
Hahahaha kako sam se slatko nasmijala. Obavili mi cevape i kontrakcije prestale. Evo od nekih 11 spavala do sada kao beba. Veliki S se dočekao hahaha. Malo je na početku bilo neudobno, nije boljelo ali je nekako smetalo, a kasnije se smirilo i uživala sam. Evo nema krvi, nema smeđe iscjetka, tako da je naš prvi put bio uspješan. Hahaha evo ja opet kao tinejdžerka☺️☺️
.
Trudy, ima li i dalje kontrakcija? Nećeš ti puno još biti 2u1.
.
I da, evo me u terminuuuuuuu🎉❣️🙏🎊
Boze Trudy ja te vec u rodilje smjestila 😂🙈 Tak je to kad pises u noci 😂😂
Joj, nadam se da danas hoce. Sad su mi vec vec gadne postale. 😣
Mrvicak super za cevape 😁 i cestitam na ulasku u termin 🥳🥳
Drage moje, moje iskustvo poroda je stvarno dugo trajalo. Prvo sluzni čep u 20 h 17.6. kažu ne mora to tako skoro, vrate me kući i u 1:45 h 18.6. Vodenjak puca i to sam primijetila prije nego mi se voda izlila u ogromnom mlazu. Put pod noge i ponovno na Sv. Duh sa laganim trudovima, otvorena jeda prst. Tamo do 14 h moji trudovi me otvorili 5 cm, dobila epiduralnu koja je na pola primila uz nju i drip i to me do 17 h otvorilo svih 10 cm ali više nije mogao doći anesteziolog za novu dozu pa sam u gadnim trudovima čekala da se gospođica spusti. Uglavnom kada je došla 3. smjena već sam očajna pitala hoće li me nakon 15 h trudova napokon poroditi i gospođe su se odmah primile posla, bile su super. Popucala sam dosta i rezana, dosta krvarila ali već sam puno bolje. Zbog gužve sam ostala provesti noć u predrađaoni a malena na pedijatriji tako da sam uspjela malo i odspavati. Uglavnom na svijet nam je stigla jedna ne tako mala crna čupavica.
https://ibb.co/L0FTdXy
Dobro jutro curke!
..
Maggy, cestitke na rodjenju cupavice💓 preslatka je!!! Zelim ti brz oporavak! Zao mi je da si se namucila ali vrijedilo je za to maleno bice!
..
Ja se spremam pa put pod noge na ctg!
..
Nadam se da je i Vrapcic dobro, Zara takoder..
..
Dora draga hvala ti! Ne mogu vjerovati da su tvoji miseki vec 2mjeseca prosli, kako to vrijeme leti nevjerojatno!!
..
Nadam se da su nam ostale mamice i bebice dobro!
Mrvicak nek je pao konacno veliki S 🎉🎉
.
Maggy samo nek ste na kraju obadvije dobro ❤️❤️
.
Zmya hvala ti na iskustvu nadam se da nije nista ...
Nocas sam probala samo dojiti jer si mislim mozda halapljivo jede na bocicu, I podrignula ga, opet mi malo bljucnuo ujutro Al ne tako u mlazu puno... Vidjet cemo s patronaznom 🤞
Jutroooo..
Mrvicak znaci za ulazak u termin si se lijepo počastila.. 👌👌👌👌
Maggy joooooj preslatka je.. A iskustvo s poroda slicno mome, samo sto je moj trajao 24 sata.. Brz oporavak ti zelim draga..
Nasoj mrvicak a i svima koje danas slave, čestitle na punim tjednima. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji