Ja sam radila normalno dok nisam prokrvarila, nakon što se sve smirilo išla u grad malo više šetala i opet prokrvarila isto svježa krv i ugrušci, umrla sam od straha, ali hvala bogu sve se smirilo, savjet svima, bilo kakvo krvarenje odmah komplikacije. Ja isto slabo spavam dižem se pet puta piškit. Inače sam aktivna a sad me doslovno zalipilo za kauč al i paše mi, osjećam se nekako sigurnije, sad mi je pregled u srijedu jedva čekam.
Lelibeli mi smo tu s terminom i pregledima 😊 Ja idem u utorak i to mi isto stvara nervozu.
Drage curke, ja se sinoć žalim na nedostatak simptoma, danas me opali išijas. Haha😂 čitala sam da se obično javlja kasnije u trudnoći, ja sam 10+5tt,ali me desna noga bukvalno odvaljuje od bolova. Možda uopće nije povezano s trudnoćom. Ima li koja istih problema, ili je imala.. Što da radim? ❤️
I meni je bilo i trajalo sigurno mjesec i pol. Prvo mislila trtica, onda otislo i na nogu pa skuzila da isijas. Valjda se bebe pomakla i odjednom proslo ko da nikad nista nije bilo
💙
Ja sam na bolovanju od dana kad sam saznala da sam trudna, jer isto tako radim gdje vecina radnog vremena provedem stojeci, 8 god smo se borili za ovo i 3 vto je pa nisam htjela da rizikujem. Posto smo iste sto se tice vremena trudnoce, kako se ti osjecas? Ja ne povracam al konstantno mi se gadi hrana, nista ne mogu da jedem, bas mi je stalno muka. A sto se tice mog iscjedka, kako koristim bas veliku dozu utrogestana 9 vaginaletica dnevno, izlazi mi od njih gust bijel isjedak, prosaran po kojom smedjom tackicom e takav je, mozda cete rec da to bas nije nista al muke moje samo ja znam 🤣
Ja isto ne povraćam, ali nemam ni neke averzije. Ništa mi se ne gadi i uopće mi nije muka. Nadam se da će tako i ostati. Jedino me više zovu jela na žlicu, dok bi prije radije odabrala neki junk :D
Od drugih simptoma, samo me cice bole i ten mi je u banani. Opet mi je koža kao da sam u pubertetu. Premda se, ajde počelo sad malo smirivati.
Možda su ti te smeđe točkice samo malo krvarenja iz rodnice od tih vaginaleta. Meni je znalo tak malo krvariti kad bi kandidu liječila.
Cure, meni su stalno gacice mokre... znan da mi malo utekne kad kihnem, smijem se i slicno...ali konstantno... jeli moguce da curka plodna voda, guglala san pa mi je izmedu ostalog i to otvorilo... kako da razlikujem mokracu od curkanja plodne vode?
💞girl💞
Na kraju sam zvala hitnu da pitam kaj da radim, rekli su mi da mirujem i da odem sutra ginekologici da mi propiše duphaston pa ću je zamolit da mi otvori bolovanje.
Cure, meni su stalno gacice mokre… znan da mi malo utekne kad kihnem, smijem se i slicno…ali konstantno… jeli moguce da curka plodna voda, guglala san pa mi je izmedu ostalog i to otvorilo… kako da razlikujem mokracu od curkanja plodne vode?
Iscjedak neki sigurno ili malo mokrace...i ja se danas prepala jer mi nesto prozirno iscurilo, ali smo se prije toga decko i js malo zaigrali pa se nadsm da je od toga
💙
Cure, meni su stalno gacice mokre… znan da mi malo utekne kad kihnem, smijem se i slicno…ali konstantno… jeli moguce da curka plodna voda, guglala san pa mi je izmedu ostalog i to otvorilo… kako da razlikujem mokracu od curkanja plodne vode?
Ja bi rekla iscjedak. Meni je isto tako. Jutros sam se istusirala i isto je takav mlaz izasao da sam isto svasta pomislila
Rose, Trudy nadam se da je to.
Ma izluduje me ovo cekanje do kontrole. Predugo mi je misec dana od kontrole do kontrole 😑 pa iman osjecan da sama sebi nabijan stres i paniku oko svega.
💞girl💞
Postoje kao neki ulosci koji detektiraju jel plodna voda ili nije. Naravno, kostaju ko svetog petra kajgana. I ja stalno brijem da mi curi plodna voda 🙈 Iako, u prvoj trudnoci mi je porod krenuo visokim puknucem vodenjaka i nije bilo sanse da ne skuzis. Znaci, to konstantno curka. Onak mozda stane na sekund i onda opet malo iscuri. Dok sam dosla do Petrove promocila sam cijeli rucnik koji je bio ispod mene, a uopce mi nije onako filmski curilo. Al jednostavno skuzis. A uvijek nam svima ostaju ti ulosci 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji