Hej mame.. Nije me bilo dosta dugo.. Pripreme za Bozic,druga smjena na poslu i pocele mucnine i povracanje.. Nista mi se ne jede,ali trudim se bar jesti voce i piti mlijeko.. Meni izgleda krenule od 10og tjedna tek..
Nadam se da ste mi sve dobro,uspjela sam peocitati 10ak zadnjih strana 🙈
Novim mama dobrodoslica 😊😊
I da i ja sam danas osjetila pri dnu neke baloncice..Ali opet mislim da je nemiguce sa je bebica u 10om tjednu
Cure drago mi je za super preglede❤
Ja sam po menstruaciju danas 11+4, ali 12+2 po uzv i otpocetka govori da je beba naprednija i u petak je u nalaz napisala 11+5 , a ne stanje po menstruaciji i rekla da je sve ok. Jucer sam vadila krv za nifty pa sad cekam, blagdani su pa ce se otegnuti, ali samo da bude ok
💙
Jutro, bas mi je drago za super i vesele bebice 🥰
Za mjere se nemojte puno zamarati ako vam gin nesto ne kaze. Tesko je u milimetar izmjeriti a to zna varirati .
Moj je veci za cijeli tjedan po velicini, vidit cemo sad 2.1 dali je malo odmorio od rasta ili ce i dalje rast ko sparugica 🙈 sta radite danas? Sve spremno za Bozic?
Kod mene nista osim bora nije spremno.
Ahahha
Cekam muza da dode doma da ja idem jos u zadnju kupovinu, i da idem motati poklone.
Popodne mozda jedan kolacic napravim i tjt. ☺️
Jutro curke! Ja ću vas samo pozdraviti i poželjeti svima prekrasan dan! A ja krećem u akciju sa kolačima i molim Boga da mi danas bude dan bez mučnina i povraćanja! ❤️😘💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mi smo sa 10+2 po zadnjoj menstruaciji bili na 3 cm...ali kako znamo da mi je ovulacija bila kasnije dr mi je smanjila trudnocu tjedan dana. Iduci pregled je 16.1.pa cemo vidjeti koliki smo🥰
Ja sam po menstruaciju danas 11+4, ali 12+2 po uzv i otpocetka govori da je beba naprednija i u petak je u nalaz napisala 11+5 , a ne stanje po menstruaciji i rekla da je sve ok. Jucer sam vadila krv za nifty pa sad cekam, blagdani su pa ce se otegnuti, ali samo da bude ok
Rosei i ja sam u petak radila Panoramu. Tako da sam i ja u iscekivanju 😅. Rekli su mi da su rezultati za tjedan do dva dana.
Rosei i ja sam u petak radila Panoramu. Tako da sam i ja u iscekivanju 😅. Rekli su mi da su rezultati za tjedan do dva dana.
Meni su rekli 3-7radnih dana, ali su blagdani...drzim figice da nam bude sve super🤞🙏
💙
Dali je za zabrinutvse ako sam nasla doslovno kao zilocu cevenu neznam kako opisat ali jako maloo crvenkasto u iscjedku.s tim da sam stavila vaginaletu sinoc.
Nisam jos imala ni C od crvene boje u iscjedku pa me malo prepalo ali nebi paniku radila 🙈
Rose, javi cim stignu. Drzim i ja figice 😊
Lina, ne znam u kojem si tjednu, al meni ti se konstantno to ponavlja. Mirna budem po par dana, evo sad i 2 tjedna se nista nije dogadalo i sinoc opet se pojavilo. Doktorica mi je rekla da neka razloga za paniku kad vidim to jer je na uzv sve dobro. Ali jednostavno si ne mogu pomoci...vec sam sad cijela u brizi. 😅 primjetila sam da se meni to osobno pojavi kad sam u malo vecem naporu...jucer sam se dosta bavila kolacila, bozicnim shoppingom. Ne znam jel to razlog, al eto...
Sortiraj odgovore
Najstariji