LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    24. Prosinac 2019. 11:21

Ispricavam se na pravopisnim greskama, cijela sam neka u strci 😅

Dora4
    24. Prosinac 2019. 11:35

Ej curke!! Koji suncan Badnjak!! Za divno cudo me glava ne rastura bez obzira na promjene vremena..
    Lina mislim da nema mjesta panici, primiri se malo vise, ako mozes lezi i odmiruj..sigurna sam da nema razloga za brigu pogotovo sto ti je i dr. rekla isto i sve je okej s bebicom na uzv! 
    Igrom slucaja sam morala u Lild Jankomir, curke, ima jos dosta trudnickih tajica i to u S, M, L velicini!! Ja sam si uzela jedne hulahopke jer sam tajice vec ranije uspjela zgrabit :) 
    Cijelo vrijeme mislim kako je najvaznije da su bebice zdrave i imam feeling da su decki i veselim se sto god, a onda danas naletim na minnie mouse kompletic majušni, ajmeeeee zelim sto prije znat spolove  
    Eno se kuha sve za francusku, imam osjecaj od vrucine da su ona jaja za farbanje i Uskrs, a ne za franc. i Bozic 
    Zelim vam svima lijep dan i sto ugodnije i mirnije, opustenije badnje vece i da u krugu voljenih docekate Bozic sa svojim slatkim malim bebicama u busama!!! 

🌼TiKi🌼
    24. Prosinac 2019. 11:49

lina27

Dali je za zabrinutvse ako sam nasla doslovno kao zilocu cevenu neznam kako opisat ali jako maloo crvenkasto u iscjedku.s tim da sam stavila vaginaletu sinoc.
    Nisam jos imala ni C od crvene boje u iscjedku pa me malo prepalo ali nebi paniku radila 🙈

Ako nema vise i ako te nista ne boli, ne brini 😉
    Evo ja smeđarim vec tri dana, cim sam malo duze na nogama krene. Pokrivena sam terapijom, bebac je aktivan, otkucaji na doppleru odlicni, nemam bolova, ali eto. Odmaram koliko mogu u svoj toj strci.
    Zelim vam svima sretan Božić i da ga provedete u krugu svoje obitelji 🎄❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• lina27
    24. Prosinac 2019. 11:53

Ok hvala cure smirile ste me
    Nadam se da nece bit vise za sad nemab.bas me prepalo jer mi nije bilo tako nesto do.sad.doslovno kao da je zilica pukla. Mozda se siri dole sve pa zato .u 11tom sam tjednu 

• lina27
    24. Prosinac 2019. 11:53

A strka je i meni evo radi se francuskaa kolacii 🤗

Rose1
    24. Prosinac 2019. 13:47

Raffaella

Pozdrav cure, ja se javljam s prijevremenog pregleda zbog jakih grceva… Nisam se javljala ovih dana jer smo imali smrtni slucaj u obitelji i jako me to pogodilo i bas sam bila stalno pod pritiskom, nervoza, plakanje, svadjanje itd… Sve je to zavrsilo s grcevima i morala sam otic dr da bar blagdane provedem u miru i provjerim jel s bebicom sve ok… Bebica je spavala i mogli smo odrediti spol i evo prijavljujem jos jednog pimpaca 💙 gin je sto posto siguran a i vide se jajca bas lijepo na slici. Sve je ostalo ok, pit normabel za smirenje i grceve i za iduci termin moram nazvati iduci tjedan…

Drago mi je da je sve super🙏cestitam, sve puno deckica💙zao mi jr zbog toga svega sto si prolazila, sad se probaj smiriti i misli samo na sebe 

💙

Rose1
    24. Prosinac 2019. 13:50

Takvi su dani i sve smo u zurbi...
    Mana mislim da gotovo sve stalno osjecamo neka probadanja, meni danas lijevo pulsira

💙

• Bebac24
    24. Prosinac 2019. 14:25

Evo i mene  bila u zadnjoj nabavki, i sad sjela malo odmoriti jer me bas trbuh bolit poceo. 
    Ja sam htjela pitati, vi koje vec osjecate bebu, jel to vas skaklja? Znaci sa malim me nista nije skaljalo a sad ajme meni. Cim je aktivan da ga osjetim to mene toliko skaklja iznutra da se moram secasti po trbuhu 🙈
    Ja cu sutra ako da napraviti kuglof on mi je najjlaksi, prije nego idemo sestri na rucak. Bas mi se neda bzvz radit kolace pa na kraju bacamo. 

Ivcy1306
    24. Prosinac 2019. 14:26

Pozz curke, evo da se i ja javim i pozelim sretan i blagoslovljen Bozic. 
    Sto se tice kolaca i toga, kod nas je lidl ispekao sve, muz je jedino odojka okrenuo jos jucer. Da budem iskrena, ja uopce nemam volju i zelju to jesti, nemam uopce teka! Mucnine me jos uvijek drze tako da nismo nista posebno pripremali jer nemam snage, a uz sve to mi je dr.rekao mirovanje nakon onog izljeva pa sam si sva jadna.  😵 
    Curke drago mi je za dobre preglede, netko je prijavio pisonju, pa cestitam😀 

Alisanazemlji
    24. Prosinac 2019. 14:41

Rafaela, čestitam na dečkiću! 💙
    Pa grupa nam je pravo muška, hehe..
    Eto, i ja radim posljednje pripreme za badnjak.  Za badnjak ćemo slaviti sa mojima, a na božić ćemo kod dečkovih roditelja. 
    Napravila sam tortu, pribavila još neke kupovne kolače, no bit će još toga... Donijet će sestrična i seka još kolača. Ne znam za vas, ali kod nas uvijek bude previše klope, a obzirom da smo sad i seka i ja trudne, a apetit nam je koma, još će manje toga biti pojedeno 😁🤶... Cijeli dan osjećam mučninu, i držim fige da mi barem navečer bude okej pa da uživam u papici... 
    Drage sve želim svima vama i vašim bebolinama sve najbolje za Božić i da se što ljepše provedete u krugu svojih najbližih🎍 ❤️ puseeeee

Curka je ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.