LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    14. Studeni 2019. 12:33

Kako je super vidjeti lijepe vijesti nakon pregleda curke, čestitam i radujem se kao da sam ja bila 🤗 Sad mi još teže dočekati sutra, ali još malooo ☺️☺️

• Bebac24
    14. Studeni 2019. 12:34

Dandy kako si? Dali ides na jos koj UZV ili je stvarno gotovo? ❤️

Tocka_tockica
    14. Studeni 2019. 12:36

Envy super za pregled😊😊 mislim da su ti grcevi od samog pregleda a ne od uzv-a.. pisala sam vec negdje vezano za vase strahove za uzv da su apsolutno neopravdani.. 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Polly
    14. Studeni 2019. 12:36

I mene zanima kako je Dandy. Sve si nekako mislim da su ju na brzaka otpilili i da ima još šanse za vidjeti nešto, da je jednostavno bilo prerano... 

• isabella
    14. Studeni 2019. 12:45

mimoza

Isabella jesi li ti u Njemackoj? Vidim da si koristila kadefungin. Moja doktorica izgleda samo za njega zna, pa mi ga vec 2 puta u zadnje vrijeme daje. On jeste dobar, al nakon nekog vremena eto gljivica opet. Prije mjesec dana sam koristila i imam osjecaj da mi opet dolaze gljivice, iako mimo trudnoce nemam problema s njima 😢

Mimoza jesam,  u Berlinu, isto sam sve i svasta isprobala, non stop se vracala gljivicna infekcija, dok nisam promijenila ginekologa i dobila BIOFANAL vaginalete, moze se kupiti bez recepta, i skroz je sigurna upotreba u trudnoci, ali ti opet pitaj svog ljekara.Na netu mozes naci dosta podataka i recenzije su super, a i ja sam napokon 3 mjeseca bez gljivica, sto dosad nije bio slucaj.

Mirtasiric1
    14. Studeni 2019. 12:46

mrvičak

Ne slažem se. Okružena sam žena da 40+ koje su zatrudnjele prirodno i imala izvrsnu trudnoću, ok porod i zdravu djecu. Ništa se ne može generalizirati.

Mrvičak svaka na mjestu, pravilo je da pravila nema 

Zaraa
    14. Studeni 2019. 12:53

Cure evo i mene, sa neplaniranog pregleda, jutros se digla ono izljev sukrvice, tocno sam osjetila kako je proslo, ogromni grumen. Otisla odma na humanu, potrefila moja dokt.
    Hvala Bogu beba je uredu, srce kuca, vec su formirane rukice i nogice. Isuse nestvarno mi je to malo heh.
    Najbitnije je da krvarenje nije iz maternice, napravila mi je briseve. Nalazi su mi za 2 tj. Dobila sam hrpu nalaza za napravit.
    Moran mirovat. I da, od samog pocetka postupka do danas, znaci 2 mj tocno dobila sam 3 kg. 
    Divan pocetak 🤗🤣
    Odma sam psihicki mirnija.
    Tako da kontrola sta mi ne trebala bit 19.tj iduci utorak odgada se za 3 tj jer nema smisla da dolazim opet za 5 dana.

💞girl💞

yvette
    14. Studeni 2019. 12:55

Ana_Marija_2019

Napokon realan članak:
    https://www.slobodnadalmacija.hr/mozaik/zdravlje/clanak/id/632991/poznate-mame-trudnocama-u-kasnim-godinama-dovode-zene-u-zabludu-jer-presucuju-najvazniji-detalj-nas-ginekolog-upozorava-ono-sto-vidimo-ne-podudara-se-sa-stvarnoscu

Mirta slazem se da smo tu da se bodrimo, ali bodriti ne znaci samozavaravati se i zavaravati druge, davati im laznu nadu itd. Ja svima zelim da bez problema dobiju jos jedno dijete iza 43. ako im je to zelja, ali tvrditi i ohrabrivati na takvo sto samo zato sto znate iznimke kojima je to uspjelo granici s malicioznim ponasanjem. Ja osobno vise volim da mi neko kaze realno nego da mi daje laznu nadu jer dugorocno kad ti netko daje laznu nadu, ne cini ti dobro. Ali to sam samo ja...
    Nema smisla generalizirati, nekom ce uspjeti, ali to ide pod iznimku a ne pravilo. Zasto bi bila tabu tema to reci?
    AnaMarija je objavila jedan realan clanak i ne vidim zasto to nebi pripadalo ovoj temi. 🤷🏻‍♀️
    Steta sto ljudi samo znaju za nekoliko primjera kojima je uspjelo iza 42., 43., dok recimo primjere kojima nije uspjelo ne znaju jer takvi valjda ne kazu na sva zvona ni da su pokusavali.

• Bebac24
    14. Studeni 2019. 13:09

Zaraa

Cure evo i mene, sa neplaniranog pregleda, jutros se digla ono izljev sukrvice, tocno sam osjetila kako je proslo, ogromni grumen. Otisla odma na humanu, potrefila moja dokt.
    Hvala Bogu beba je uredu, srce kuca, vec su formirane rukice i nogice. Isuse nestvarno mi je to malo heh.
    Najbitnije je da krvarenje nije iz maternice, napravila mi je briseve. Nalazi su mi za 2 tj. Dobila sam hrpu nalaza za napravit.
    Moran mirovat. I da, od samog pocetka postupka do danas, znaci 2 mj tocno dobila sam 3 kg.
    Divan pocetak 🤗🤣
    Odma sam psihicki mirnija.
    Tako da kontrola sta mi ne trebala bit 19.tj iduci utorak odgada se za 3 tj jer nema smisla da dolazim opet za 5 dana.

Ajme super da je ipak sve u redu. Koji si sad tjedan? Onda puno odmaraj i uzivaj u bebici 🙂

mimoza
    14. Studeni 2019. 13:09

Isabella hvala na odgovoru, bas cu u ponedjeljak na pregledu pitati doktori u.
    Zaraa jako mi je drago zbog dobrog pregleda. Znam koliko te brinuo onaj iscjedak. Neka veze za kile, sad se skuplja dosta i voda u tijelu, a i protok krvi nam je mnogo uvecan. Skinut ce se kilice, najbitnije je to malo srce i te male rukice sto masu mami 🥰 odmaraj i miruj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.