Zaraa meni je bilo tako jedno jutro samo, nije se ponavljalo. Sve je bilo u redu, bez hematoma i polipa. Tad sam bila 7tj. Jesi na utrogestanu?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Isto mirujem, stavljam utrogestan 3x2 i dufaston 2x1 pijem
Al to mi je pocelo nakon sto mi je uveden dufaston jer san bila malo prokrvarila.
💞girl💞
Onda si pokrivena sto se tice terapije. Miruj i polako, bitno da nema bolova i da se ne pojacava. Na iducem pregledu samo spomeni da imas smeđi iscjedak da te malo detaljnije dr. pogleda.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nema fala Bogu bolova, evo od jutros se nije nikako ponovilo.
Ajme umirit cu do utorka 😐
💞girl💞
Meni je danas rekla ako se jos pojavi tako samo nek mirujem da nijr to strasno jedino ako ide na krv onda na hitnu.i da se opustim i pitala me zasto sam tako u grcu i da budem sretna uzivam papam jer sam blagoslobljena i sto je beba ok 🙈
Samo miruj!!! Imaš terapiju i nemaš tu više što učinit. Strpljivo do pregleda. Ajde stavi link dolje ispod da ti vidimo tjedne, da ne pitamo svaki put.
Samo miruj!!! Imaš terapiju i nemaš tu više što učinit. Strpljivo do pregleda. Ajde stavi link dolje ispod da ti vidimo tjedne, da ne pitamo svaki put.
Ne vuce mi prave podatke pa ne stavljam
Vuce mi 7 tj
A gin mi je izracunala tocno po aspiraciji 8+1
💞girl💞
Jedna je pitala za suhocu dole u odnosima. Znaci od 20.9 smo samo 1 imali odnos i toliko mi nije pahao da nemam volje ni kad me muz pocne dirkati. Samo ga odbijam i zao mi je zbog tog 😭 ali nije mi do sexa ajmeeee.
Neke lubrikante koristiti . To znam da mi je gin za prvu trudnocu govorila,mada mi onda nije bio nikakav problem dole ni nis
Sortiraj odgovore
Najstariji