Zaraa meni ovo izgleda kao ostatak vaginalete, ali je iz nekog razloga druge boje. Kao sto cure rekose, vise se nema sta od terapije ukljuciti, samo miruj i prati stanje.
Bebac ja sam pitala za tu suhocu. Ja sam to povezala sa koristenjem utrogestana, a ti ga ne koristis?
Ne nista ne koristim.
Ahh mi ne prakticiramo nikad kad imam jer je meni to bljak 😉
Al opcenito zadnju godinu mi se to bas i ne radi. Pa kad pocnemo onda ja navalim svaki dan a on krepa jadan pa opet pauza i onda me pasa volja 😂😂😂
Al sad u T bas ne...ufff muka mi je samo kad mi se priblizi jadan on 😭
Drage cure, zaista mi nije bila namjera uznemiriti bilo koga, žao mi je ako je tako ispalo. Jednostavno sam htjela javiti kako je prošlo s obzirom da sam se javila i nakon prvog pregleda. Odmah sam napisala da, ukoliko netko ima info da mi se javi na drugoj temi jer ova nije za to. U svakom slučaju razumijem, i meni je samoj teško čitati kad nešto loše završi i odmah stavljam sebe u tu situaciju. Mislim da ova tema treba biti uglavnom za lijepe stvari, ali ako se nekom nešto manje lijepo dogodi, vjerujem da će ipak javiti. Netko me pitao, prvi pregled je bio 6+1, srčana akcija prisutna, ali CRL bio 1,53 mm, ali ponavljam da to nije ništa značilo za ovo što se dogodilo. Isprike na dugom postu, želim vam zaista lijepe mjesece pred vama, uredne trudnoće i porode te naravno zdrave bebice :) Žao mi je za loše vijesti i pozdravljam vas, mislim da ću možda malo odmoriti od foruma :) Puse
Nemas se zasto ispricavati, svatko mora sebi u glavu staviti da je sve to "normalno" i nazalost da se svakoj moze dogoditi.
Tebi zelim puno strpljenja i odmora pa onda u nove pobjede ❤️
Dandy jako mi je zao 🙁
Drzi se ❤️
Sad san pocela osjecat lagane ko menstualne bolove. Ne u predijelu jajnika nego bas po sredini, ko maternica.
Neznan ima li to veze sa iscjedkom (kojeg od jutros nema).
Joj zene izludit cu. Jos gore mi je jer mirujem, lezim pa samo cackan forume.
I neznam ko je ovo nazvao blazenim stanjem, meni stres teze kategorije. Radi ove trudnoce cu zivit 10 godina manje.
Točno te razumijem!! Meni danas isto grčevi, probadanja, zatezanja nisko, kao da dotakne područje jajnika, ali mislim da nam se to maternica lagano širi tako da nemoj ništa brinuti i previše googlati. Ja se držim piskaranja ovdje, skužila sam da o čemu god idem istraživati završim na spontanim pobačajima, isprepadam se i to stvarno nema smisla. Sve je to normalno, meni traju nekad minutu, nekad 10ak minuta pa prestane…
Meni je bilo bas jako, nekih 15 min i odma mi svasta kroz glavu, pa gledan kakvi bolovi su normalni, pa je evo proslo koda nista nije bilo.
A nista, posidit cu do 6 mj
💞girl💞
Cestitam svima na super pregledima, ja se ne stignem nikako kavljazi jer jednostavno ne stignem uz posel i zahtjevni dvo i polgodisnjakinju, pa na vecer obicno padnem u krevet ko pokosena.. i vec sad vidim kolko mi je druga trudnoca teza u odnosu na prvu, a nemam pretjerane mucnine. Nego vec sam par puta vidla da se bojite uzv pregleda, pa evo da vam smirim da tu nema apsolutno nosta stetno.. isgu dilemu sam imala u prvoj T i tek me frendica dr. Smirila i objasnila da uzv nije stetan jer da je nebi se koristio u dinagnosticke svrhe, a da u teroriji postoji opasnost da inate sonudu nepomicno na jednom mjestu tipa 12 sati pa da se onda u nekoj teoriji mozda moze nesto desit ali to niad nije dokazano jer se niti jedan uzv ne radi na nacin da sonda stoji na jednom mjestu 12 sati.. tako da se nemojte brinut zbog uzv-a i i budite sretne sto gledate bebice.. meni je pregled bez uzv-a totalno bezveze.
Nego kako se rijesit gljivica a da ne moram doktorici? Jel moze nesto tipa plomicol ili kanesten?
Muku sam mucila sa glivicama zadnje dvije godine, probala canesten, kade fungin i ostale vaginalete,dok nisam otkrila BIOFAN toplo preporucujem, sigurno u trudnoci i evo vec 3 mjeseca ni traga gljivicnoj infekcijiIsabella nisam cula za to, a kad proguglam baca mi neke bio namjernice.. pa te molim link ako imas.
Tocka_tockica pronasla sam, u hrvatskoj se zove geonistin, moja novi ginekolog mi je na pocetku trudnoce odmah preporucio kad sam rekla da vec unazad dvije godine redovno, skoro pa svaki mjesec imam gljivice.Evo tri mjeseca kako se nisu vise pojavile nakon jedne terapije od 3 dana.
https://www.krenizdravo.rtl.hr/korisno/upute/geonistin-vaginalne-tablete-uputa-o-lijeku
Dandy zao mi je sto su to tako rekli, ali opet cu ospricat svoju situacoju.. ja sam dosla na pregleda sa 6+2 i vidjela se isko kao kod tebe gastacijsa vrecica i zumanjcana vrecica.. tjedan dana poslije bebica je bila tu i srce kuca.. iskreno malo mi je bazveze sto su ti odmah tako rekli.. mozda je trudnoca mladja i jako me razljutilo da su te samo tak otpravili s hitne..
Isabella kod bas se geonistin iskljucuivo dobiva na recept. Isprobala sam ga par puta al eto dosadne gljivice se uvijek vracaju.. u svakom slucaju mislim da ce mi ga dr prepisat na sljedecem pregledu
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Isabella jesi li ti u Njemackoj? Vidim da si koristila kadefungin. Moja doktorica izgleda samo za njega zna, pa mi ga vec 2 puta u zadnje vrijeme daje. On jeste dobar, al nakon nekog vremena eto gljivica opet. Prije mjesec dana sam koristila i imam osjecaj da mi opet dolaze gljivice, iako mimo trudnoce nemam problema s njima 😢
6tt, samo gv i zuto tijelo, nema ploda. Ovo sto krvarim vjerojatno se tijelo samo cistiti krenulo.
Jako mi je zao😢drzi se
Cure jel ima koja endometriozu? Zanima me jel vam ko meni...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pokušavam shvatiti te bolove koji mi se danas evo drugi put javljaju, traje pol sata i smiri se. Jako pečenje, žarenje i pulsiranje, čak mi pomalo i crijeva prorade, baš kao i endometrioza... Ima li koja iskustva?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Imam ja. Ponekad me isto tako zaboli desni jajnik, vjerojatno od svega toga rastezanja malo se endometriom buni. Na zadnjoj kontroli se smanjio za pola cm, ali eto zna me i dalje zaboljeti. Traje oko pola sata sat, onako pulsirajuca bol kao i prije trudnoce.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji