LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    04. Ožujak 2020. 10:17

Indy ma ne spavam na ledjima nikad, nego kratki predah izmedju prebacivanja na bok, boli me ako ne odmorim minutu dvije na pola puta 🙈 jaoo da mi se jednu noc zamijenit s tobom i ubit oko od 9 do 7, ajme mislim da bi bila odmorna za cijeli tjedan!
    Eovyn, brzo u ducan po jaja! Steta da ne smazes koji pohani danas 😁
    Trudy daj covjeku mira od kelja bar dva dana!! 
    Kaktusica hahahah jaooo i ja sebi znam odredit da cu stat kad nesto potrosim..mmm topli sendvici! 😍
    Sto se zapustanja tice, ja isto vidim da mi je kosa bolja kad je ovako perem prakticki jednom tjedno, tako kako si ti napisala, svakih 5 dana cca.! Jutro sam se upustila u avanturu tusiranje/kosa/brijanje..mackicu sredila ziletom valjda nakon par godina cupanja/sisanja(u trudnoci), cure more, toliko sam se umorila da doslovno nisam imala snage uzet ogledalce da je pogledam 😬🙈 hahahah pitanje na sto to sad dolje izgleda, a cijelo vrijeme pricam s trbuhom i govorim malome nek ne mrda glavu i ne dao mu Bog da poviri van 😅😂😂😂😂 ocekujem pristice sutra vec😬 ali do iduce srijede nek se to smiri i da bude fina kratka frizurica za doktorcica 😋🤭
    Pcelice, sreca da ne smijem u ducan, sad bi tako cokolino jela 🙈🙈
    Dana ne brini, mozda ti je bio vise napuhan od hrane, plinova i probave pa se sad cini manji, meni je znalo bit danima da se ne jave kad su se tek poceli javljat, tek recimo zadnjih tjedan/10ak dana osjetim svaki dan, ali ni to nije uvijek istim intezitetom..a svi su govorili da se tek pocne osjecat kad si pred kraj 20ih tjedana tako da mislim da zbilja  nemas razloga za brigu! 
    Nisam jucer jela pizzu jer sam tamanila bananice pa kao da ne budem potpuna prasica 🙈 a danas cu telece jetrice i palentu, moram nesto za zeljezo, a citala sam da su jetrice super za to 💪🏼
    Zuza, ako te bude mucilo opet i vidis da ce potrajat cijelu noc, predlazem hladni tus po nogama do koljena, meni to zna pomoc 😬 nadam se da je ipak bilo jednom i da se nece ponovit 😘
    Tonka cestitam na zaokruzenom tjednu! Pa to je odlicna kilaza za te tjedne, ne luduj! 🤗🥳
    Stavljala sam nekidan onu tablicu (mogu opet ako zelis) koja bas radi individualni izracun tezine na osnovi nekih tvojih podataka pa izbaci interval u kojem bi kao trebala biti, ali nije ni to u kamenu upisano!
    Bebac brzo ce on nazad, al vjerujem da ti nije svejedno kad znas da nije relativno blizu! Srecom sad imas zabavicu doma 🐶😘

Dora4
    04. Ožujak 2020. 10:23

Zvonkice mislim da se slobodno mozes vratit nesto iskomentirat i kad uletis kasnije, pogotovo ako imas nesto novo za dodat! Bar u svoje ime govorim, volim forum bas zato sto procitam vise istih/razlicitih misljenja pa lakse odlucim o necem ili formiram misljenje  
    Hvala ti puno ( i tebi Trancie) na ovim informacijama, svakako cu to proucit! Premda je moja polovica place svakako veca od polovice porodiljnog pa mislim da bi ipak gore financijski prosla kad se sve zbroji, ali to da sam kod kuce sa djecicom vise je ogroman nematerijalni plus o kojem svakako vrijedi razmislit  

• Bebac24
    04. Ožujak 2020. 10:26

Jaaao i ja moram danas odraditi depilaciju,sutra je pregled. 🥰 
    Da, cak sam razmisljala malog pustiti doma jer kasljuca ali htio je ici u vrtic pa sam ga odvezla 🙂a muz ahahah njega do 22-23 nema sigurno 😂

Trancie
    04. Ožujak 2020. 10:31

Jutro cure.... uspjela sam pročitati sve... naravno da sam većinu zaboravila....
    Dora ti si super sebe uskladila sa namještanjem i spavanjem... šta ćeš, moraš se snaći, ipak je dvoje djece tu :-) ja kako koju noć spavam, obično me cura probudi pa usput odem na WC, jutros sam tek oko 5... mada mi se stalno spava...
    Tonka čestitke na velikim tjednima.. di sam ja još do toga....
    Kaktusice i ja se tješim da sam se pustila zbog trudnoće, ali evo još kako radim moram se koliko toliko uljuditi, neki dan sam se napokon i obojala, pa bar više ne izviruju sijede...
    Bebac brzo će mužić nazad.... izlude ta putovanja obično....
    ja na dane osjećam bebu nekad više, nekad manje..., opet me kandida lagano hvata, nikako očito mira s njom ...
    Sinoć sam na vagu stala kad sam vidila +4 baš sam se iznenadila ( s malom sam u 26 tjednu imala +4 )a u ovim tjednima tek +2 kg.... ali baš jedem punim.... malo ću isto smanjit.. ako ništa slatko i grickalice....

dana130
    04. Ožujak 2020. 10:35

Dora hvala ti puno na utjesnim rijecima svaki put 🥰
    Ajme jetrica 😂 ti sto god napises meni krenu sline curiti 🤤 do sad sam na +2.5 kg al s obzirom da biljezim sto bi sve jela, a sto ti spomenes, brzo cu ja u, joa veci + 😂
    Rio ni ja do sad niti jednom nisam ustjaala nocu zbog wc, takoder se nadam da ce tako ostati 💪

Baby girl 💜

Trancie
    04. Ožujak 2020. 10:35

E da i Kaktusice moja curka mene nikad nije udarala jako, sve je to nekako lagano bilo.... nit je hodala po stomaku, ja se uvijek čudila prijateljicama koje bi jaukale od udaraca... ali zato je sad baš obrnuto- ne staje.... baš je živa...
    sad ćemo vidjeti ovo... još je rano.

yvette
    04. Ožujak 2020. 10:38

Jutro svima, ja sam bas lose spavala. Budna sam od 7, cijelu noc ustajem. 😏
    Jeste li vec nabavile baby monitore? Mene zanima Baby sense jer alarmira prestanak disanja, ali koliko sam shvatila on ne prenosi zvuk placa? Jeli to znaci da uz njega treba dodatni obicni ? 🤔

DanijelaBB
    04. Ožujak 2020. 10:41

Mrvicak, Vrapcic, Zuza… hvala na pobližem pojašnjenju za bh kontrakcije.
    Spavanje.. ja uglavnom neloše spavam, naravno ustanem se 1-2 puta piškit, ali ne treba mi puno da nakon toga opet zaspem
    Ležanje na leđima skroz izbjegavan je mi baš nekako ns paše, iman osjećaj kako se zategne cili stomak da je i jadna beba razvučena kao žvaka u njemu
    Trbuh.. svi kažu da od 20tj vidljivo raste tako da ne brinite zbog toga. Meni je isto sad vidljiv dosta i već mi malo smeta kad radin nešto po kući...bit će zanimljivo kad pređem 30tj 
    Kućni izgled… ja ako ne treban ujutro do dućana i pekaru, ako to muž obavi, budem u piđami do podne. Nekad ako ne treban uopće izlazit u njoj proveden cilk dan. Tako mi je nekako najudobnije. Ako nisan u piđami onda san uglavnom u tutu. Kad izlazimo zajedno onda obučen haljinicu, ispeglan kosu, našminkan se...ali brate mili sigurno se neću pirlitat za po kući.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Zvonkica

Rio13

I da, ja od kad sam doma se isto ne sminkam i nemam namjeru sminkati se osim ako ne idem nekud. Sminkala sam se svaki dan i sredjivala jer mi je takav posao bio da nisam bas mogla neuredjena biti. Uzivam u ne sminkanju i ne pranju kose svaka dva dana, tjeme ce mi se oporaviti konacno. Sto se depiliranja tice, to cu isto obavit za vikend jer mi je u ponedjeljak pregled. Nego, cure, kako se depilirat kad trbuh naraste? Depiliram se vec 6god jer sam crna i dlakava i tih dlaka ima da te bog sacuva. Ne zelim se odreci depiliranja jer sam ih ipak uspjela malo prorijediti i tanje su nego inace. Znaci ful noge i bikini, curetka ipak obrijem jer to ne mogu cupat 🤣

S ogledalcem 😂😂 ja epilator koristim..osim za ovaj nakriticniji dio, to ipak britvicu 😁 jednom sam dala muzu kao da me on, al vrlo brzo smo odustali...sad necu ni pikusavati..cim necu vidjeti vise vadim ogledalo, a nekad i na slijepo 😁😂🤷

Rio13

I da, ja od kad sam doma se isto ne sminkam i nemam namjeru sminkati se osim ako ne idem nekud. Sminkala sam se svaki dan i sredjivala jer mi je takav posao bio da nisam bas mogla neuredjena biti. Uzivam u ne sminkanju i ne pranju kose svaka dva dana, tjeme ce mi se oporaviti konacno. Sto se depiliranja tice, to cu isto obavit za vikend jer mi je u ponedjeljak pregled. Nego, cure, kako se depilirat kad trbuh naraste? Depiliram se vec 6god jer sam crna i dlakava i tih dlaka ima da te bog sacuva. Ne zelim se odreci depiliranja jer sam ih ipak uspjela malo prorijediti i tanje su nego inace. Znaci ful noge i bikini, curetka ipak obrijem jer to ne mogu cupat 🤣

Meni rastu urasle dlake nakon bilo kojeg cupanja tako da neidem kozmeticarki nego doma ziletom "pokosim" sve Kad mi naraste trbuh svi mi savjetovali da kupim ogledalo pa da se cucnem u tuskabini. Pocela sam prakticirati istezanje i jogu za trudnice doma pa mi bude pomoglo da ne zakrzljam haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.