LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    04. Ožujak 2020. 09:17

Isuse koliko gramatickih i svakakvih gresaka 🙈🙈🙈

Rose1
    04. Ožujak 2020. 09:22

kaktusica

Jutro macke
    Jao Indy vadis mi mast s tim spavanjem, od 21 do 8 😶😶😶 Ne znam.kad sam.toliko spavala 😂 Blago tebi…
    Dora dobro da znam za vecernje tulume, mene prvi pisanac probudi oko 3 i onda zvjernjam i citam gluposti. Muz ionako spava u nasoj sobi a ja od pocetka trudnoce u dnevnom gledam tv, jedem po noci, dizem se, okrecem se stoput..
    Ja pojela za dorucak opet topli sendvic, necu imat mira dok se ona tuba majoneze ne isprazni 🙄
    Meni se bebacica sve cesce javlja. Nego, mali me u prvoj trudnoci bas jako udarao, ritao se iako je posteljica bila sprijeda pa onda one price "bit ce noginetas", "sportski tip"… na kraju je ispao jedjo bas mirno dijete, mislim trenira on uvijek nesto u skoli i obozava sport ali lagala bi lad bi rekla da je cuore sportivo, voli plesat linđo i vise je za umjetnost. Tako da, vidjet cemo kako ce bit sa curkom ☺️
    Nego, moram vam priznati da sam se tako nekako zapustila. Inace se svaki dan sminkam, kosa uvijek cista speglana a sad…. 🤯👽🤡 Ne sjecam se kad sam.zadnji put sminku stavila, depiliram se samo za ginekologa a o izrastu bi.mogla roman napisati…ni kosu ne perem cesto, jednom u 5 dana i otkad to radim manje se masti i puna je zivota. I super mi je bit ovako "prirodna", bas gustam ko prasica 😋

Hahaha, i ja sam se bome zapustila, kosu nisam prala od cetvrtka🙊🙉🙈danas cu...kad idem negdje nasminkam se jer sam blijeda ko duh, a i nesto pristica...i ja se depiliram samo kad idem kod ginekologa😂🤣😂jedem gluposti i slatko...jao

💙

• indy34
    04. Ožujak 2020. 09:24

kaktusica

Jutro macke
    Jao Indy vadis mi mast s tim spavanjem, od 21 do 8 😶😶😶 Ne znam.kad sam.toliko spavala 😂 Blago tebi…
    Dora dobro da znam za vecernje tulume, mene prvi pisanac probudi oko 3 i onda zvjernjam i citam gluposti. Muz ionako spava u nasoj sobi a ja od pocetka trudnoce u dnevnom gledam tv, jedem po noci, dizem se, okrecem se stoput..
    Ja pojela za dorucak opet topli sendvic, necu imat mira dok se ona tuba majoneze ne isprazni 🙄
    Meni se bebacica sve cesce javlja. Nego, mali me u prvoj trudnoci bas jako udarao, ritao se iako je posteljica bila sprijeda pa onda one price "bit ce noginetas", "sportski tip"… na kraju je ispao jedjo bas mirno dijete, mislim trenira on uvijek nesto u skoli i obozava sport ali lagala bi lad bi rekla da je cuore sportivo, voli plesat linđo i vise je za umjetnost. Tako da, vidjet cemo kako ce bit sa curkom ☺️
    Nego, moram vam priznati da sam se tako nekako zapustila. Inace se svaki dan sminkam, kosa uvijek cista speglana a sad…. 🤯👽🤡 Ne sjecam se kad sam.zadnji put sminku stavila, depiliram se samo za ginekologa a o izrastu bi.mogla roman napisati…ni kosu ne perem cesto, jednom u 5 dana i otkad to radim manje se masti i puna je zivota. I super mi je bit ovako "prirodna", bas gustam ko prasica 😋

I sama se sebi cudim za spavanje jel kao sto sam rekla zaista sam imala problem sa spavanjem .bila sam hronicno ne ispavana ,valjda mi tjelo isprnjuju moji momci otkud znam svako to drugacije dozivljava mada sve cekam svaki dan da pocne taj problem sa ne spavanjem jel to sigurno dolazi pred kraj dok jos malo narastu ..sad ne smem da se zalim moram da iskoristim situaciju ..

dana130
    04. Ožujak 2020. 09:25

Dobro jutroo curee.
    Evo za promjenu sam se cak i nasoavala, zadnjih 3 4 nocu sam bas slabo spavala i, nikako se namjestit, ali sinoc bez beda i to mislim da sam cak cijeku noc na ledima prespavala. 
    Inace sam prije trudnoce na trbuhu uvijek i imam osjecaj kad ovako, pokusavam na lijevom boku kao da sam u nekom grcu i trudim se ostat 😂
    Mene opet sve nesto probada, jutros mi, muz rekao da mu se cini da mi se trbuh smanjio, pa sam sad sva jadna u svakakvim mislima.
    Neki dan sam pisala da mislim da osjetim bebu i sad  nista, ne znam, sad se vec brinem zasto ne osjetim 😑 tko ce docekati utorak i anomaly.
    Dora jesi jela jucer pizzu 😂 mene si, bas namamila ali ipak nisam narucila, vec sam pohala piletinu 😂
    A sad ste me opet podsjetile i na pohaani kruh. 🤤🤤

Baby girl 💜

Žuža
    04. Ožujak 2020. 09:27

Nekako igrom slucaja svaki dan moram nekamo i onda se malo sredim. Ovim danima kada nigdje ne idem izgledam UZASNO!! A muz mi radi od doma i onda si pomislim jadan covjek gleda me ovak sugavu. A ne da mi seeeee... 
    Ja sam ove noci imala one nemirne noge i bilo mi je uzasno. Stalno sam bila u nekom polusnu i noge su mi se trzale pa me to budilo, grozota! Nadam se da je izolirani slucaj 🙈

Grizli
    04. Ožujak 2020. 09:51

Vrapcic123

Jutro curke!Dora, Zmyada sam znala da ste budne i ja bih se priključila vašem razgovoru. Ajde Zmya za tebe je očekivano da si budna 😊 A Dora i ekipa vi ste zaista noćne ptičice. Ja sam sinoć loše spavala (nikakve novosti), sad me kukovi bole 🤦‍♀️
    Ena draga hvala, iako moram priznati da sam se malo prepala jer imam malog diva i trbuhu. Sad sam se pak uplašila je li to normalno da je tako baš velika.. 😳😁
    Grizli drago mi te je čuti, nadam se da smo sve otišle sa onog našeg prvog foruma, da su sve već majke ili da su trudne… Joj, ma presretna sam da je sve ok s bebom, no baš sam se nekako prepala da će biti mali div 😳😊😮 A ja još sitnija i tanja općenito, pa me to dodatno uplašilo🤦‍♀️ Kako si ti? Kako ti je bebica? ❤️

Ne brini sve je to normalno sa dimenzijama. Kasnije cak i mjere trbuscica mogu te plasiti kao mene sto su da će diejte biti gigantsko jer je trbuscic veci bio 3 tjedna, na kraju ispalo da je bas zgoljavica samo sto je na tom uzv puno plodne popila. Opusti se
    Ja sam dobro, uzivam sa curkom, osim nekih dana kad je malo nemirna ostalo je super beba. 

Tonka341
    04. Ožujak 2020. 09:52

Dobro jutro cure :), cestitam na uspjesnim pregledima i sretno ako ima danas netko 🤗.
    Evo ja sam danas okruglih 27 tjedana i beba se sve vise vidi preko trbuha kako se pomice i udara 👶🏻, a kile u zadnje vrijeme idu ko lude, evo me na +8kg 😳

Ante 💙 Maro 💙

• Bebac24
    04. Ožujak 2020. 10:05

Hellou, citala ja vas nocas al nisam htjela pisati 😂 
    Cekala muza do pola noci da mogu ic spavat,jer je trebao odnest malog u krevet posto je zaspao na kaucu. Onda mi je reko da ide na sajam u 4 ujutro da putuju, ja cula Imotski. Ok. Malo sam se uznemirila, i zaspala do 3 e onda sam se probudila u strahu(panika) korona,imotski bogu iza nogu, sta ako mi pozli njega nema.. uzasno sam se osjecala. Jedva cekala da se probudi. Pitam ga opet di ides, kaze Otocac. 
    Oook malo blize. Al sam mu bome prigovorila da mi samo stres radi jer stalno negdje ide da mu guzica vidi puta a udaljen min 3-4 h od doma. 
    Jos sam se od muke i rasplakala jer sam bas osjecala da se raspadam. 
    Pa me kao pitao da ostaaaanem. E onda sam ga htjela po skalinama bacit 😂 naravno da je iso. Ja se nekako skulirala, zagrlila malog i zaspala do 7 kad me malac probudio 🙂
    Onda dosla dole i osjetila full miris psa . Bljak. Ali sam skuzila da mu je uhvatio krevetic miris ,kako sam ga kupala i susila ali ispod se nije dao osusiti do kraja i tako vlazan je lezao. Pa sam to sve bacila na pranje,evo sve se susi 🙂 ocistila kucu i sad je opet sve mirisljavo ahahha. 
    Ja sam za dorucak 2 briosa pojela, kupila cokolino za kasnije 😂 
    Za rucak radim pasticio 🙂

• Bebac24
    04. Ožujak 2020. 10:06

I da ja od prosle sri nisam prala kosu, i sad u 12 idem kod kolegice da mi opere 🥰🥰

Zvonkica
    04. Ožujak 2020. 10:15

Cure osjecam se malo ko padobranac al stvarno ne stignem redovno pratiti pa vise ne znam da li bi neke stvari komentirala ili ne...
    Dora, na ovo cu se vratiti...moja sogorica je s 3.djetetom do godine i pol normalno koristila porodiljni i onda se vratila na posao na pola radnog vremena a pola koristila porodiljni i na taj nacin je porodiljni jos duze smjela koristiti...ako ga koristis kao samo pola po danu onda se udvostrucuje tako da je na taj nacin funkcionirala jos 3 godine...i u biti je pocela raditi puno radno vrijeme kad je mali bio vec 4 i pol godine..npr ako si doma s klincima 2 godine pa se odlucis onda vratiti na pola vremena..onda tih preostalih godinu u biti na taj nacin mozes koristit jos 2 godine....i veli da su novci puno bolji..jer dobis i dio place i dio porodiljnog pa ispadnu veci novci...
    A ako si doma godinu dana, muz svakako ima pravo na jos 2 mjeseca..mi smo mislili to koristiti ali moj muz ima stvarno dobru placu i bili bi na velikom gubitku, a imamo baku servis da uskoci pa nije na kraju to koristio ni s jednim malcem..
    Ja cu bebaca kako god na godinu dati u jaslice, isla ne isla raditi, tako su braceki tako ce i on..mozda ne odmah u 9.mjesecu, ako ne prohoda onda cu svakako prolongirati jos malo ali ce ici..a ja ga uvijek mogu ranije pokupit, ostavit doma kad ce trebat i sl..ne znam zasto ali cini mi se da se tak manji cak i lakse adaptiraju nego kad vec postanu puno svijesniji..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.