Fluffy ja svoj nisam niti pokusavala staviti ispod trbuha, jer mi cak ni ne trazi, godi mi ovako na boku i trbuh opusten. Jastuk izmedu nogu, dio potporaniza leda, a dio ispred a ne ispod trbuha i tako se bas lijepo namjestim
Baby girl 💜
Vrapcic s maminmalcek.si bili su na akciji 20€, i 10€ jastucnica, 185 je dugacak, moze bit skroz ravan, a mozeg ga fleksibilno savit kako god ti pase, ja pod glavom imam obican, a ovaj ide pod trbuh, medju koljena, izmedju stopala i jos ga bude i za podbocit ledja! Razlika za dojenje je kako ga namjestis, mislim da ce mi ovaj biti super jer cu ga moc iza ledja zgurat i naprijed preko nogu pa bebice na njega i na sisu prikopcat
Mila, probaj neke opustajuce stvari poput tople kupke prije spavanja, salice toplog caja ili mlijeka…ili zamoli muza da te lagano izmasira. Koliko dugo te vec muci nesanica?
Hvala na idejama, budem probala. Ma stvar je u tome da ja zaspem bez problema ali nakon što se probudim treba mi po par sati da opet zaspem. Glupo mi zuriti u tv ili mob jer vjerujem da bi se tako samo jos više razbudila. A to traje vec sigurno 3-4 tjedna. Sutra imam pregled pa cu bas pitati dr ima li kakav savjet
Vrapcic sad vidim tvoj post. Meni je udoban, taman mekan, nije premekan da probadne, vec bas taman.
Suoer zaspem s njim. Kad mi nije dio ispred trbuha onda dio i muz stavi izmedu nogu i nadpavamo se odlicno 😂
Kad sam ga tek uzela, cak sam ga i pod glavu stavljala, ali mi za glavu ne pase bas, jer ja skoro pa jastuk ni ne koristim, najljepse mi na ravnom spavat, pa sam se bila pokocila i prestala stavljat ispod
Baby girl 💜
Vrapcic udoban mi je, bas taman mekan. Imaju i nekakve s tvrdim punjenjem ali to je kao pijesak. Ovaj je bas fin😍
Mila i ja patim od nesanice, od 10 noci mozda 3 prespavam od 11 do 7. Budim se za wc pa nakon toga nikako zaspati po sat dva. Ja gledam tv ili citam neke tekstoce ba fejsu ali nista vezano za trudnocu. Sinoc sam npr citala o povijesti masona u Hrvatskoj 😁 Zaspala u roku keks. Ne znam smije li se sto piti za nesanicu... Meni ni inace nisu pomagali nikakvi cajevi, topla mlijeka, masaze ni sl.
Bok curke!
Nadam se da ste mi sve dobro. ❤️ Ima li koja da ima problema sa bubuljicama? Inace imam jako cistu kožu, medjutim izgleda da sam opet u pubertetu 🤣 po licu ih nema toliko, koliko ih ima po ledjima i rukama, to je strašno. Uzela sam neku kremu i gel od neutrogene-anti pickel, nadam se da ne skodi u trudnoći-zna li itko?
Ljubim vas! 💋
Kaktusica, mislim da sam ja dobila taj punjen nekim pijeskom. Pod rukama mi je tvrdi...mozda je to caka Dana zasto mi ne pase. Uglavnom lose...jos mi je bed bio sto mi je cura koja mi je to poklonila trudnica i pita me koji dan iza kakav mi je jastuk, da bi si i ona uzela. Ono neugodno mi je bilo reci los je jastuk jer je poklon od nje, ali nisam pokazala ni preveliku euforiju da ne pohrli odma kupiti 😅
Fluffy hvala ti na podijeljenom iskustvu i dojmovima 😘
Dora, Dana i Kaktusica također hvala na podijeljenim dojmovima 😘 Nešto ću od toga svakako morati izabrati.. Jer jako loše spavam...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
kaktusica, moguce da me i razbudi odlazak u wc al me doslovno izludi što ne mogu relativno brzo opet zaspati. Baš ću noćas probati malo surfati na mobu, možda me stvarno to i uspava. Javim sutra 😊
Hej cure🤗🤗 da vam se malo javimo.. trudim se sve stranice procitat, al mi dosta stvari nekako pomakne. Kod nas nema nista novo.. malac se javlja svaki dan.. odabrali smo ime Toma, curka bi da se zove Niko ali ima vec polubrata Niku a nekak ko da nemoze jos shvatit da mali braco nemoze imat isto ime ko i veliki braco 😆. Drago mi je da ste sve dobro, da bebice lijepo napreduju 🥰
Sto se tice jastuka.. ja imam neki iz kauflanda koji sam kupila u prvoj trudnoci i malo ga podrbljala s punjenjem za jastuk.. iako sam olaniralankupit novi.. nekak mialim da cu ga opet samo doradit s punjenjem..inace ima perivu navlaku i dost je veliki..dok ga zagtlim onaj drugi dio mi dodje skroz duz cijelih ledja.. neznam kak bi bez njega prezivjela jer sam ko kit koji se nasuka u krevet i nemre se pomaknuti 😂 a o bolovima na lijevom boku da ne pricam😫
Inace su mi dosli nalazi brisa, i nemam niti gljivice niti bakterije 🤗🤗🤗🤗🤗 a iscjedak i dalje tu.. pa sam sad nekak mirnija.. samo se nadam da se te gljive nece vratit..
Puse svima
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji