Vecer curke!
Nervoza na najjace ukljucena, da mi nema ovog mog malenog mislim da bi ispalila na zivce vec odavno.
Sad lezimo i on stavio rucicu i prica kako braco se mice i pita me dali on ima bebu u trbuhu, ja kazem nemas, samo mama ima. A on ce na to meni: " da mama, nemam, moj je tubuk cist" 😂 i naravno i ja sam se rasmijala.
..
Sretno ostalim curkama sutra na pregledima!
Vrapcic ja sam mislila da jento jedno te isto 🙈
Evo ja konkretno imam ovakav, samo je drugi dezen
https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-oblacizvjezdice-dodatna-navlaka-na-poklon
Tu pise za dojenje, tj. Samo za dojenje i imaju, nigdje se ne spominje trudnicki na njihovoj stranici. isla sam pogledat i kutiju od svog i isto pise za dojenje
Baby girl 💜
Ja perem kosu preko kade i tako mi nakvise odgovara. Iako mi je trbuh veliki, uopste mi ne smeta ni u cemu, ni u spavanju ni u svakodnevnim poslovima. Sto se tice izlazaka i druzenja, i tu sam super 😁 Ako nisam vani s frendicama, onda visimo na mobu 😁 Nadam se i da ce mi porod biti lagan, kao i trudnoca 😊
Jeste li vidjele da su cure na proljetnim pocele radjati bebice 🥰
Eovyn, popij Euthyrox ujutro nataste kao i inace. Nema on veze.
Ja sam nedavno dobila taj bubabu jastuk za trudnice i moram priznat da nisam nesto odusevljena. 170 je velik ali malo mi je tvrd i iskreno uopce ga ne mogu gurnuti ispod trbuha...evo ne znam uopce kako se namjestiti oko njega. Dobar mi je samo za izmedu nogu, ali opet nista specijalniji efekt nego kad bi jastuk obicni stavila. Mozda treba jos malo stomak narasti da mi bude vise od koristi...ne znam🤷🏻♀️
Ja perem kosu preko kade i tako mi nakvise odgovara. Iako mi je trbuh veliki, uopste mi ne smeta ni u cemu, ni u spavanju ni u svakodnevnim poslovima. Sto se tice izlazaka i druzenja, i tu sam super 😁 Ako nisam vani s frendicama, onda visimo na mobu 😁 Nadam se i da ce mi porod biti lagan, kao i trudnoca 😊
Jeste li vidjele da su cure na proljetnim pocele radjati bebice 🥰
Taman sam skicnula tamo i vidim da su neke rodile. To cemo biti i mi za par mjeseci 🙂🥰
Curke pomagajte sa savjetima oko noćnog buđenja 😕. Postoji li išta da se može uzimati u trudnoći a da pomaže oko nesanice? Normabel ne želim piti a melatonin ne smijemo. Zaspem i onda se nakon cca 2 sata probudim i treba mi 2-3sata da opet zaspem. I onda opet budem budna do cca pol 6. A imam sina ranoranioca koji je najveseliji u 7 ujutro 🥰.
4D mi je na proslom pregledu moja dokica sama ukljucila, nije me ni pitala😂. I bilo je bas fora bidjeti tako bebicu...imam i jako preglednu sliku..na onom obicnom ultrazvuku nismo uspjeli niti jednu uhvatiti jer se stalno okrecala 🤭
Mila, probaj neke opustajuce stvari poput tople kupke prije spavanja, salice toplog caja ili mlijeka...ili zamoli muza da te lagano izmasira. Koliko dugo te vec muci nesanica?
Eovyn ja jutros nisam popila. Nisam ni pitala trebam li popiti ili ne... Popila sam ga nakon svega obavljenog. Sad jesam li pogriješila, to ne znam... 🤷♀️
Dana je li ti udoban i mekan? Lijepo zaspiš s njim? Omg, koliko pitanja... 😂
Mila pokušaj sa domaćim čajem od kamilice, šalica mlijeka s medom..
Kaktusica je li tvoj jastuk mekan? Znači baš si zadovoljna s njim?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Evo me da vas pozdravim, vidim da ste sve dobro, 🤗🍀
Da se nadovežem za jastuk, ja naručila s etherala i prezadovoljna sam, još je proizvodnja u hrvatskoj to mi je najvažnije da nije iz kine 🤭🤭
Danas napokon otišla do frizera, izdržala dvi ure pramenove i feniranje sad sam mirna do pred porod.
Isto slabo spavam par sati, uz magnezij imam grčeve 😬
Jučer osjetila preko trbuha lupkanje, presretna, danas opet oba lupkaju 🤗🤗🤗😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji