Vrapcic jesam, s notina narucujem moj najdrazi ljetni Acqua Di Gio, jedino ga tamo ima a sa Lijepa hr sam narucivala dekorativnu kozmetiku. Super su stvarno
Hvala curke na informacijama / iskustvima vezanim za ove stranice. 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora tek 13.3. idem ponovno, tad je rekla da ćemo sve mjeriti. Valjda bi me prije naručila da je posumnjala na nešto, probat ću maknuti te šašave misli iz glave.
Trudy potpuno si u pravu za ovaj zadnji stadij raka. Već sam se masu puta uvjerila da od muhe ispadne slon, ali opet se naivno vraćam i čačkam nepotrebno.
Vrapčić i ja sam kao Dora, volim vidjeti to što kupujem tako da rijetko naručujem bilo što s interneta.
Mrvicak, onaj prijedlog zbilja nije bio moralan 😄
Mmm, ovo meso vec vidim da bi moj muz s gustom smazao
Sto se dr. Googla tice, ja odavno ne provjeravam tamo vise nista jer samo tri zivcana sloma mogu dobit 🙄 onako, upisem glavobolja izbaci mi zadnji stadij raka 😁 pretjerujem, ali nisam daleko.
U prosloj trudnoci sam dobila neku knjigu koja prati trudnocu pa sam je pobozno iscitala- pise i o losim stvarima koje se mogu dogodit- moj muz to nije htio citat 😁 kaze, bolje da ne znam. I dalje onaj prolaps sanjam sa tecaja i kbcu ☺️
Trudy jelbse dobro sjecam, ti si iz ri?
Jesi u prvoj trudnoci isla na trcaj u kbc il ovaj od doma zdravlja, ili oba dva?
Isla sam malo guglat, za dz ima sad u 3.mj al m ito nekako rano, za kbc planiram sutra otici se raspitati kad su i kad se treba prijaviti
Baby girl 💜
Dana jesam, iz ri sam. Isla sam na oba u prvoj trudnoci. Ma ne moras ic do kbca, ja sam ih bila zvala na telefon i prijavila se. Probaj zvat 051/658-261 ili 051/338-287. Meni su se odmah bili javili. Cini mi se da su mi cure spominjale da je u kbcu pocetkom svakog mjeseca tecaj. Ali bolje zovi da ti kazu tocan datum.
Missy čestitke na dobrom pregledu! 😊
Cure, ja sam danas potpuno potonula. Pričale ste o veličinama bebica, kako su neke manje od tjedna u kojem jeste, druge pak veće. I onda sam uzela sličicu sa sad zadnjeg pregleda i skužim da mjere za bedrenu kost odgovaraju tjednu manje nego opseg trbuščića i udaljenost između tjemenih kosti. Doktorica je nešto prokomentirala da je mislila da je ta kost kraća, ali kao da je ok. Naravno da sam morala ići vidjeti što kaže dr.Google i tamo vidim da to može ukazivati na Downov sindrom. Ima li koja od vas sa sličnim situacijama? Stvarno sam očajna..
Mokvica prije sam vas pratila sad bas i ne stignem al eto me u nocnoj sihti dojenja pa... ovo ti je stvaaaarno glupost za uzrujavat se. Inace kad mjere ovisi doslovce milimetar kako oznace da ispadne nesto prrveliko ili premalo zato ti pise na svakom uzv (ili boljem uzv)kad izbace mjere da toleriraju +-2 tjedna razlike naspram termina bebe. To prvo, drugo svi smo različiti i drukcije komstitucije tijela pa je normalno i da bebe budu. Dok dr nr komentirs sve jd ok
Dana jesam, iz ri sam. Isla sam na oba u prvoj trudnoci. Ma ne moras ic do kbca, ja sam ih bila zvala na telefon i prijavila se. Probaj zvat 051/658-261 ili 051/338-287. Meni su se odmah bili javili. Cini mi se da su mi cure spominjale da je u kbcu pocetkom svakog mjeseca tecaj. Ali bolje zovi da ti kazu tocan datum.
Suoer, Hvala ti. Radim odmah do pa mi nije problem prosetati, a i idem na polikliniku vadit krv pa mi usput, inace bi zvala da 😉
Baby girl 💜
Jutro curke 🥰
Hvala ti Lavice, jučer su me i ostale cure uspjele malo smiriti i sad kad sam prespavala sam ipak hladnije glave, stvarno je jutro ponekad pametnije. 😊
Rio ja ću sad do trgovine po krafnice.🤗 Za doručak sam skuhala zob i pomiješala ih s bananom, kasnije si mogu priuštiti i te manje zdrave, slasne zalogajčiće. 😁
I otišao post prije nego je trebao..
Sretno svima koje danas imate preglede! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji