Cure evo grupe. Saljite zahtjeve pa cemo se druziti. Vjerujem da ce nam Fb biti najjednostavniji i pregledniji, ako vidimo da ne ide, lako napravimo grupu na Whatsappu 😊😊
Cure evo grupe. Saljite zahtjeve pa cemo se druziti. Vjerujem da ce nam Fb biti najjednostavniji i pregledniji, ako vidimo da ne ide, lako napravimo grupu na Whatsappu 😊😊
Ako je zatvorena i tajna mislim da je ne mozemo naci nego nas ti moras ubaciti🤷♀️🤔
Ispravak - nasla sam!😂😂🙈
dao, i ja sam nasla, moze se!
samo kako cemo znat sad koja je koja, znamo se tu po nadimcima, morat cemo to napisati svaka nekako 😉😉
Daa, ali mislim da mozemo staviti i da bude tajna grupa tako da budemo samo mi s foruma i admin nas onda sam ubaci. Jer ovako svatko moze poslati zahtjev🤔
Termin 2.6.
Stavi da je tajna i neka se po nadimcima sa foruma ubacujemo. Ne bi htjela stavljati slike a da svi vide i da svi mogu ući
Drzimo ju jos dan, dva samo zatvorenu dok sve cure ne posalji zahtjev i onda ju ja promijenim u tajnu.
Ako hocete kad mi posaljete zahtjev napisite onda samo svoje inicijale pa cu znati da ste sa foruma 😄
Buby, ja ga isti nisam imala ,jesam stari koj mi je bio deaktiviran, jer ne koristim fejs za nista i nikada. ali za ovo sam ga samo ponovno ukljucila i koristit cu samo za nasu grupu i mozda nadem jos neke korisne grupe i stranice. i skinula sam facebook lite, on trosi manje nego onaj veliki pa je bolji ako ga bas ne koristis. razmisli, mislim da ga vrijedi napraviti makar samo za to :)
Sortiraj odgovore
Najstariji