Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    20. Veljača 2019. 21:31

Lavandica ja sam isto za. Super ideja :) ovdje cesto dosta toga propustim jer se sve raspisete a kako nema obavijesti ja mislim da niste 😂

MaPeJu
    20. Veljača 2019. 21:36

mozda bi i mogle preko whatsapa
    makar cemo se i tamo tesko pratiti, puno nas je 😄
    mozemo to izvest, da ne pisemo svaka tu svoje brojeve mobitela, da jedna da svoj mail, i sve koje zele u grupu joj posalju na mail broj moba, pa ih ona redom dodaje u grupu na whatsappu. 😊

Bulbi91
    20. Veljača 2019. 21:40

Embarasada

lena.5

Opet mama, mama i svekrva su mi obe super, uzivam ja s njima ali kad tad moraju i one otici i onda ostanes sam a nemas veze o nicemu jer one dobronamjerno obave sve i to na svoj nacin. I moj muz planira duzi godisnji da od pocetka skupa ucimo kako brinuti o bebi a i sebi u tom novom zivotu, to mi se cini bas ispravnim.

Ja se isto toga bojim. Znam da će htjeti pomoći ali ne mogu trenutno zamisliti kako bi to izgledalo da nas se više mota oko bebe. Ja bi najradije da ja sve oko bebe i naravno muž a ako netko želi pomoć nek skuha ili pospremi po stanu… i da nam mira i privatnosti. Nadam se da će tako i biti…

S ovim se potpuno slazem😊

ms_3197
    20. Veljača 2019. 22:27

Cure bome ste se raspisale, ne mogu sve ni popratit 😄 
    Cestitam svima na pregledima, merkur13 Tara je preslatka 😍😍
    Cure slazem se sa grupom na whatsappu ili neka grupa na fejsu, mislim da bi bilo jednostavnije i preglednije. 
    Ovdje uvijek zaboravim sto se pisale ako ima puno stranica 🙈 

mjehuric
    20. Veljača 2019. 23:05

Hello curkeee🤗🤗🤗evo i ja se slazem s viberom ili whats'om😉😉bilo bi puno lakse i jednostavnije..jer ovdje dok procitam zaboravim odg.tko je sta pitao😐😐..evo nas s 4d,imamo 1660gr,veliki decko u 30tt smo..okrenut je na zadak i dr.kaze da vjerovatno se nece okrenuti,ali da pijem svaki dan 2l vode i lezim na bokovima obavezno,da se mozda i okrene..😐😐a posto sam ja imala operaciju ociju,raslojavala mi se retina,samim time imam pravo dobiti potvrdu za carski..Merkur curica je predivnaa😍😍😍❤❤❤

mjehuric
    20. Veljača 2019. 23:06
    Mali tvrdoglavko nece da se slika😍😍😍ovo je najbolje sta je uspjelo❤❤❤
    Mali tvrdoglavko nece da se slika😍😍😍ovo je najbolje sta je uspjelo❤❤❤

Lavandica
    20. Veljača 2019. 23:14

andreaam

Lavandica ja sam isto za. Super ideja :) ovdje cesto dosta toga propustim jer se sve raspisete a kako nema obavijesti ja mislim da niste 😂

Ja isto hocu odgovorit vecini vas ali odgovorim jednoj pa mi se neda vracati citirat tekst da odgovorim i drugoj. Mana je jedino sto ne znamo koliko je koja trudna tjedana, ali inace je ta ideja super. A i uvijek kad nesto zagusti ili hitno trebamo jedna drugu, mozemo se posebno kontaktirati. Meni bi osobno to puno znacilo. Neka se jos ostale cure izjasne pa cemo vidjeti

Stize nam Mihael ♡

Mom_to_be22
    20. Veljača 2019. 23:44

Ja sam isto za grupu ili na fejsu ona kao tajna grupa se napravi ili na wapu!😊

21. Veljača 2019. 00:12

Isto sam za grupu neku!

opet mama
    21. Veljača 2019. 07:06

Glasam i ja za grupu al na fejsu zatvorena grupa mi se cini prakticnije...odlucite pa javite😊
    Lanchi, citala sam malo sinoc o stanju koje mi spominju, suzenoj zdjelici. Komplikacije mogu biti uzasne ako beba ima preveliku glavicu, ali moze i biti sve u redu...Naravno da nisam luda inzistirati na vaginalnom porodu u slucaju da je bilo ko od nas dvoje ugrozen, cisto razmisljam o razlikama u oporavku koje sam i navela. Kazu da je tu najvaznije tocno procijeniti obujam glavice bebe i sirinu zdjelice netom prije poroda, pa cemo se tome nadati. Uglavnom, ja tu bas nista ne mogu napraviti da bi utjecala na bilo sto. 
    Mjehuric, beba se moze okrenuti na sam dan poroda, znam za takva iskustva. Ti imas jos 10 tjedana do termina? Moze se okrenuti jos 10 puta😍. Moj decko je vec okrenut glavom dolje, bio je i na proslom pregledu. 
    Lena...ja nazalost nemam ni mamu ni svekrvu, u blizini imam prijateljice za koje znam da ce uskociti, naci cu i placenu pomoc za kucanske poslove ali to mi i nije briga. Ne sumnjam da cu se snaci s malim, osjecam se samouvjereno pogotovo jer mi to nije prva beba, stvar je samo u fizickim ogranicenjima koja hoces neces nakon operacija svi imaju. Prosla sam dvije laparoskopije koje su puno lakse operacije od CR pa se zivo sjecam oporavka. Ali dobro, odlucila sam zasad pozitivno vinrirati, citati pozitivne knjige (Prirodni porodjaj od Ine Gaskin me odusevio) i nastojati privlaciti pozitivu. Pa sto bude...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.