Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyq
    21. Veljača 2019. 07:18

Cure i ja sam za grupu na Faceu Al sa je zatvorena grupa ili na wapu. Javite

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• victoria
    21. Veljača 2019. 07:20

U kojem tjednu je najbolje praviti 4D uzv? 
    Dokt je rekla ako cekam predugo da onda beba bude prevelika i ne moze se lijepo vidjeti, da je idealno sa 20-22 tjedna.. 

lena.5
    21. Veljača 2019. 07:30

Cure,i ja sam za grupu, viber ili fb, nesto zatvoreno samo za nas. 
    Opet mama, i ja sam puna samopouzdanja, radim sa djecom, kako kazu i skolovala sam se za to ali kada neko stariji previse uskace i drzi se svojih principa i pravila mi prvorotkinje nemamo pravo glasa, ali vidjet cemo jos. 

21. Veljača 2019. 07:33

victoria

U kojem tjednu je najbolje praviti 4D uzv?
    Dokt je rekla ako cekam predugo da onda beba bude prevelika i ne moze se lijepo vidjeti, da je idealno sa 20-22 tjedna..

mi smo radili u 24. i 25. tt (u 25. tt ponavljali jer dokotrici nije radila pržilica pa dobili jedan pregled besplatno ) i super se vidjelo i prvi i drugi puta...
    evo sličice, lijeva je 25. tt, a desna 24.tt

21. Veljača 2019. 07:39

inače, i ja radim s djecom i baš jedva čekam da vidim kak se budem snašla u ovoj ulozi, ona druga mi super leži, ali znam da se sad budu svi miješali i budu najpametniji, a mi moramo biti čvrste i držati se svojih načela i svega kaj smo si zamislile. savjet čuti, a sad prihvatiti ga ili ne, na nama je...
    što se tiče vaginalnog i carskog poroda, imam prijateljicu koja je rodila oboje djece vaginalno, oporavak joj nakon svakog poroda trajao min mjesec dana, imala hrpu i vanjskih i unutarnjih šavova, to joj se zagnojilo, nije mogla sjediti mjesec dana normalno, zaradila na sva i mastitis, na dva puta bila u bolnici i nakon prvog i nakon drugog poroda i isprepadala me cijelu. s druge strane, sestra, hitni carski, došla peti dan doma iz bolnice ko da nije rodila, radila sve normalno, oporavila se u roku keks, nikakvih posljedica, s malim odmah taj dan bila u šetnji i kod nas. sve je to individualno i ne možemo znati kak budemo reagirale i kojim tokom bude oporavak išao. naravno, bolje roditi vaginalno, ipak je carski operacija, ali ako ima indikacija, uvijek sam za da se olakša i meni i bebi i da se ne ide na rizik čak ni mali.

Buby90
    21. Veljača 2019. 07:56

Cure slike su vam prekrasne 😍 Moram se naruciti na 4d sto prije. I ja sam za grupu na whatsapu ili viberu

opet mama
    21. Veljača 2019. 08:05

Lena, kao sto Tinchi kaze, u odnosu sa okolinom sve je do tebe. Do tvog stava i jasno izgovorenih recenica. Ne smijes se ustrucavati reci ni mami ni svekrvi ako s bilo cime pretjeraju. Ustvari, one ti tad trebaju da ti skuhaju i pospreme po kuci i operu i ispeglaju robu, a ne da doje umjesto tebe. Sto zelim reci...kad jasno izgovoris granice ljudi nemaju izbora nego ih postivati. Svaka pomoc je dobrodosla naravno i lijepo je kad je imas, ali previse nametanja svakako izaziva nista drugo nego tebi nepotreban stres. 
    Tenci, imam i ja hrpu primjera iz okoline. Ali vecinom su upravo suprotni, vaginalni porodi su rijetko trauma kakva je bilo koja operacija. Tu se svi slazemo. Ja kao netko tko ima iskustva sa vaginalnim porodom zelim si ga ponovo jer znam koliko je to nemjerljivo meni bilo lakse od bilo koje operacije koju sam imala, a imala sam ih i ni jedna nije bila opsirna kao carski. Bila sam puno sivana, ali su mi savovi brzo i lako zarasli, doslovno sam nakon 5 dana sve radila sama i po kuci i izlazila vani. Opet ne mora znaciti da bi i sad bilo tako, ali idem za logikom da je drugi put skoro uvijek lakse i brze, jer tijelo pamti. Nadajmo se da je stvarno tako...

Bluegirl
    21. Veljača 2019. 08:29

Ja sam za zatvorenu grupu na fejsu. 

OhSoBoho
    21. Veljača 2019. 08:50

Jutro, 
    Može grupa na fb ili WhatsApp, svejedno :) 
    Što se tiče vaginalnog poroda, moje iskustvo je bilo super. Imala sam dva šava a već drugi dan po porodu sam mogla u turski sjed... Ništa nije bolilo, zatezalo ni sl... Nadam se da će i sada tako biti ;) 
    Inače, kod zubara sam i umirem od straha da će mi sad popravljati zub. Da me pitaju porod ili zubar, ja bi izabrala prvo :D

MaPeJu
    21. Veljača 2019. 09:06
    lidl, malo za mamu, malo za bebu 😊😊
    lidl, malo za mamu, malo za bebu 😊😊
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.