Radi li koja curka Kegelove vjezbe? Kada s tim poceti? I ima li kakve koristi od njih? Mozda je netko pisao, ako ponavljam, sorry😊
Stize nam Mihael ♡
Pozdrav curke 😍😍😍😘😘😘 evo mi bili danas u sopingu malo,i dodali malcu na.njegovu hrpicu baby mobil,3u1 za krevetic ,kolica i jaje,i kupili mei tai classic maramu,na popustu 30% u magic baby..i vidjela sam kofere na 50% u plodinama i sada mi tako zao sta nisam uzela..jer nemam u cemu spremiti stvari za bolnicu..u cemu cete vi spakirati stvari??..ja sam mislila manji kofer i jos 1 torbu manju..
Pozdrav curke 😍😍😍😘😘😘 evo mi bili danas u sopingu malo,i dodali malcu na.njegovu hrpicu baby mobil,3u1 za krevetic ,kolica i jaje,i kupili mei tai classic maramu,na popustu 30% u magic baby..i vidjela sam kofere na 50% u plodinama i sada mi tako zao sta nisam uzela..jer nemam u cemu spremiti stvari za bolnicu..u cemu cete vi spakirati stvari??..ja sam mislila manji kofer i jos 1 torbu manju..
Ja bas danas radila popis sta treba za bolnicu, jos apsolutno nista nisam pripremila ja cu spremit stvari za sebe u kofer a mm cu spremit posebno u torbu stvari koje ce donijet za izlazak iz bolnice meni i bebi da ne nosim tonu stvari jer ne znam di bi to sve u sobi i drzala pa taman pred izlaz nek zamijeni torbe jer koliko sam citala za bebu ne treba nista bar u Petrovoj al provijerit cu sve sa frendicom jer ona svaki tren treba tamo rodit pa cu vidjet da sta ce nosit opce nisam pametna sta uzet sve🙄
mi smo sad 29+5, termin je 4.5. nekak mi to sve jako brzo prolazi. cini mi se da s prvom bebom nije bilo tak. ugl nismo jos nista posebno spremili, jos mi uvijek nekako prerano, vjerojatno jer mi se cini da sve brzo prolazi. vece stvari tipa kolica, klokanice, prematalice, vibera i izdajalice tak ne mislim kupovati jer imam od prve bebe i zadovoljni smo njima, s prvom bebom sve sto smo kupili ispalo je da smo bas koristili i bili zadovoljni odabirom. tak da za ovu bebu kupujemo samo sitnice tipa madrac, posteljina, nadopuna robice i mozda jos nesto, nzm nit sama heh
Kad se sjetim mog prvijenca i kolicine njegovog kakanja dnevno, muka mi je vec sad ponovi li se. I ne samo kolicine vec i cinjenice da to nije bila kruta stolica vec doslovno tekuca valjda zbog dojenja...bas me zanima Osim toga, on je kad bi piskio bio kompletno mokar, do pazuha, nije bilo tih pelena koje bi ga zadrzale dulje suhim tako da smo se presvlacili stalno. Probat cu s vasim savjetima s blaznicama pa cemo vidjeti. Mi smo se u pocetku kupali u kamilici, al ovo ulje zvuci logicno jer odma i vlazi kozu pa ne trebaju kreme poslije...vidis da se svasta nova moze nauciti...😊
Iscjedak dok je proziran i nema drugaciji miris bi trebao biti normalan. Ali vjerojatno bi bilo pametno da nazoves svoju dr i posavjetujes se.
Prema vasim slikicama trbuha mogu vam reci da su vam trbusici lijepo veliki za tjedne. Ja sam usla u 28. i trbuh mi je nesto manji. A mozda zbog visine tako samo djeluje...iako cesto imam osjecaj da je malome jako tijesno unutra jer pogotovo kad je jako aktivan osjetim da mi je trbuh jako tvrd i nategnut. Za sad nisam popucala nigdje srecom, valjda ni necu. Mazete li sebe? Kako ja inace imam uzas suhu dermatiticnu kozu biobazina krema za mame mi je otkrice. Mislim da cu je koristiti za tijelo i nakon trudnoce koliko sam zadovoljna...
sissi tako i ja sve screenshotam 😊😊
evo malo lidla od iduceg cetvrtka, poslala mi mama jutros^^ 😃😃
lijepo, takvi sopinzi uvijek razveseleee. ja isto ne znam u sto da spakiram, morat cu odluciti kad vidim kolko ce se stvari skupiti. ali ono, u radaonu mislim uzeti svoj ruksakic s onim sto smijem ponjeti, u sobu torbu neku malo manju od ruksaka, tipa sportsku za treninge oblik, ali zensku, i nadam se da ce sva higijena stati unutra, posto za bebu ne treba nista. i u jednu mislim vreckicu ili nesto staviti moje i bebine stvari za izlazak, pa da mi ih donesu kada dolaze po mene za izlazak. mislite da je to okej? 😃
uvijek nešto zaboravim napisati, joj taj trudnicki mozak, mjuhuric , bas si lijepa trudnica, zračiš na slikici ^^ 😘
lijepo, takvi sopinzi uvijek razveseleee. ja isto ne znam u sto da spakiram, morat cu odluciti kad vidim kolko ce se stvari skupiti. ali ono, u radaonu mislim uzeti svoj ruksakic s onim sto smijem ponjeti, u sobu torbu neku malo manju od ruksaka, tipa sportsku za treninge oblik, ali zensku, i nadam se da ce sva higijena stati unutra, posto za bebu ne treba nista. i u jednu mislim vreckicu ili nesto staviti moje i bebine stvari za izlazak, pa da mi ih donesu kada dolaze po mene za izlazak. mislite da je to okej? 😃
MaPeJu, tak sam i ja napravila prošli put. U petrovoj sam rađala, tamo za bebu ne treba ništa. Sebi sam spremila par spavaćica, veš, mrežaste gaćice, uloške, ručnik veliki i mali, wc papir i sl.. Za bebin izlazak muž mi je donio taj dan što sam pripremila za obući i sebi i bebi. Ps, nemojte zaboravit ponijeti autosjedalice inače vas neće pustiti iz bolnice ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji