Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    13. Veljača 2019. 16:25

*povremenim otjecanjem 

MaPeJu
    13. Veljača 2019. 16:25

ooo da, mozak nula bodova, ja sam inace tip koji misli za sve ukucane, sve podsjecam kad kud moraju ici i slicno, a sad jedva sebe podsjetim sto moram, isto sam si pocela pisati na papiric, dan prije sto sam sve planirala obaviti drugi dan, inace se necu sjetiti. koma. i svima je to cudno, kak je zaboravljam, kao kaj mi je. eeeeee pa eto, trudna sam 😍
    i presmijesno mi je bilo, kak je jucer i danas bilo toplije u Zg, morala sam raskopcati jaknu u tramvaju, kad vidia mladi decko se dize izvolite sjednite, pa danas isto neka cura, inzistira da sjednem, a meni sve neugodno. prvi put sam trudna, pa mi  cudno, i drago naravno, znaci da se sad vec fkt primjeti 😊😊

• Lanchi_Zg
    13. Veljača 2019. 16:38

Hipo, skuzit ces i sama kasnije šta vam najviše pase, ja govorim temeljem svog iskustva. A mi smo imali nekih problemčića s kožom i Mustela nije pomogla, a na kraju je stvar riješilo kad smo se prestali mazati i kupati sapunom. Nisu pomogle ni druge razvikane marke, a vjeruj mi da sam ih probala - Aderma, La Roche Posay..
    Zato sam i pobornik totalne prirodnosti. Ako nekome pase neka krema i voli je koristiti, naravno da ne treba ni slušati mene koja sam imala takvo iskustvo. Iako ja mislim da je bitno naglasiti da ima i bebi poput moje, koja očito pase nula kozmetike. 

Lina28
    13. Veljača 2019. 16:44

A dal je potrebno nakon kupanja bebu mazat s npr bademovim uljem? I vi koje ste koristile prvih par mj par kapi ulja za kupanje, koji ste sampon imale za guzu kad bi ga prale to pod spinom? 

ms_3197
    13. Veljača 2019. 17:22

Ksilofon i meni se to dogada, ali to je samo isjedak. Meni uvijek prode na tajice ili hlace i to po par puta dnevno, stalno se presvlacim 🤦🏼‍♀️Pitala sam na pregledu, kazu to je normalno. 

lena.5
    13. Veljača 2019. 17:29

Ja se moram ukljuciti za taj iscjedak, grozno bas nekad osjecam kao da sam se upiskila i neugodno mi, a primjetim da se i genitalno podrucje sad malo vise znoji. 
    Sto se tice kozmetike za bebu,to nikad nije kasno kupiti ili poslati nekog po to kada patronazna ili doktor daju preporuku, do tad vodica i ulje.

ancy2010
    13. Veljača 2019. 17:37

Ja isto iman takav iscjedak, bas osjetim kako mi iscuri ko iz spine.. A pitala sam gin kaze da je to normalno, nekom bude vise nekom manje.. 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Bulbi91
    13. Veljača 2019. 18:35

I kod mene zna biti iscjetka...ocito je to normalno u tridnoci...ako je koja zabrinuta da nije plodna voda negdje sam citala da u ljekarni postoje e sad nisam sigurna jel maramice il ulosci koji pokazuju jel se radi o plodnoj vodi...

Lavandica
    13. Veljača 2019. 18:55

Bulbi bas ti je trbuscic veliki. Ja sam 24 tjedan a jos uvijek izgledam kao da sam se samo udebljala. Tenci di si? Ne znam jesi se javila danas, kako je bilo na pregledu?

Stize nam Mihael ♡

Bulbi91
    13. Veljača 2019. 19:14

Boy♡

Bulbi bas ti je trbuscic veliki. Ja sam 24 tjedan a jos uvijek izgledam kao da sam se samo udebljala. Tenci di si? Ne znam jesi se javila danas, kako je bilo na pregledu?

Buja iz dana u dan😍....mislim da su te 3 kg koje sam dobila sve u trbuh otisle...
    A nismo sve iste,bitno da je sve ok s bebicama🙏💕,narast ce i trbuscic😊....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.