Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lena.5
    13. Veljača 2019. 20:16

Svakakav iscjedak, nekad mislim da sam se koju kap i popiskila a da nisam osjetila. 

13. Veljača 2019. 20:22

Boy♡

Tenci

cure evo mene s pregleda!
    prvo, ovo oko pritiska, rekao mi je da postoje dva najčešća razloga zakaj se javlja ta bol, odnosno pritisak. upala ili venska nešto (nisam zapamtila), i da većina žena ima tu vensku stvar. a to je u biti to da je maternica sad već jako velika i teška i da pritišće cijeli dan šuplju venu i da krv onda ne može kolati tijelom normalno ko do sad i da se krv nakuplja u donjem dijelu trbušne šupljine i da to uzrokuje pritisak. kaže da većina žena nakon 25. tt osjeća taj pritisak upravo zbog tok stiskanja šuplje vene.
    drugo, konačno me pregledao i vaginalno i izmjerio cerviks, 40 mm je i ima T oblik. mjerio mi i količinu plodne vode, AFI-20.
    beba i dalje veća, od petka dok sam bila na 4D (800 g) do danas je mali dobio 141 gdanas imamo 941 g.
    uputnicu za ogtt nisam dobila, rekao je da budem sljedeći put dok budem 30.tt, da me ne želi sad maltretirati s tim, ali moram ići izvaditi krv da se provjeri sve ostalo, pogotovo željezo kojeg mi manjka uvijek. ugl, ja budem malo pripazila na to slatko i kruh bez obzira na sve jer stvarno dobivam puno kg, makar mi i danas sestra na pregledu rekla da nema veze uopće jer sam ušla u trudnoću s velikim deficitom kilaže..

Ahaaaa nasla. Eto ja se brinem da nije upala jer imam zuti iscjedak. Al ja stalno s tim muku mucim, s candidom i sa svim. Od pocetka trudnoce.

rekao je da je u 98% slučajeva nešto od toga dvoje, a u 2% je otvaranje ili tak nešto rizičnije. pa ako je i iscjedak nei uz to i ako si sklona upalama, moguće da je upala!

13. Veljača 2019. 20:23

https://www.facebook.com/374117866727628/videos/377539753058716/UzpfSTEwNzEzNjY0NDg6NzczOTYzNDMyOTgyNzgx/?sk=h_chr
    cure gledajte ovo! znači mm i ja smo sad pišali od smijeha, suze su mi na oči došle kak sam se smijala! a taj dečko je isti mm, znači ja ko da sam njega gledala 

MaPeJu
    13. Veljača 2019. 20:29

evo i meni su grudi vruce, isto sam se pitala jel to normalno, ocito onda je, neke dane vise, neke manje, ali nekad bas goree 💥 
    iscjedak, hmm i meni si gacice mokrije nego inace, isto prozirno i bez mirisa, kao malo vode,  nista strasno, mislim da nam je to skroz normalna pojava 😊
    Bulbi trbuh ti je divan, bas lijepi okrugli, jos u toj crvenoj haljini, presuper 😍

i hvala svima na savjetima oko kozmetike i tih maramica, poslusat cu vas, ne mozes pogrijesiti s obicnom vodom, kad razmislim, totalno ste u pravu, najlakse kupit maramice i brisi! e necu, budem i ja sa toplom vodicom, a kad se jace ukaka i perem ju pod vodom, kakav sapun mislite da je najbolje?

Bulbi91
    13. Veljača 2019. 20:53

Tenci 😂😂😂😂😂znaci skoro sam se upisala od smjeha🙈🤣🤣🤣🤣🤣...jadan mali🙈...

MaPeju bas ti hvala😍....mislim da je najbolje uzeti neki baby neutralan sapuncic...

Sto se tice iscjetka kod mene je proziran,ali nije nesto full vodenast...jedino sam skuzila da kad puno kisem da mi zna pobjec malo,pa trcim na wc piskit🙈...

ancy2010
    13. Veljača 2019. 21:31

ksilofon

Hvala svima koje ste se javile oko iscjedka. Kakav vam je? Isto tako bas voden, proziran, bez mirisa?

Moj je vodenasti bez mirisa, nekad mi cijeli dan curi, nekad nista..koristila sam geonistin vaginalete i nakon njih par dana nije nista bilo pa je onda opet pocelo.. 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

sissi
    13. Veljača 2019. 21:53

Lavandice- evo stavit cu screenshoot da ne pisem sve ispocetka 😅

sissi
    13. Veljača 2019. 22:01

Tenci- hahahaha kako sam se nasmijala 😂😂 
    Lanchy-hvala za hladno presano, svakako cu napomenut ;) samo screenshootam sve sto pisete da budem pripremljena, od pelena, kolica, ulja, stvari za rodiliste, velicine bodica... vise  mi mob nema ni memorije 😂 

Lavandica
    13. Veljača 2019. 22:03

sissi

Lavandice- evo stavit cu screenshoot da ne pisem sve ispocetka 😅

Omg 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Stize nam Mihael ♡

sissi
    13. Veljača 2019. 22:52

Da.. 😒🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.