Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hipo
    13. Veljača 2019. 12:32

Ako su medu laksima, onda nemam sto razmisljati. Uzet cu pp, a AS cu onu koju je ofnica predlozila pogledati. Super cure, puno ste pomogle. Lanchi je li se tvojima rucka mogla okretati za voznju u oba smjera ili si morala cijelu kosaru okrenuti. Cini mi se ovo s ruckom puno lakse

Hipo
    13. Veljača 2019. 12:33

evo i nas malo da se pohvalimo. 🙈

Ofnica
    13. Veljača 2019. 12:39

ksilofon

Lanchi_Zg

Mi imamo Peg Perego 3 u 1, i koristit ćemo ih za novu bebu:) meni su dobra, ali također spadaju u veća i teza. Njihova autosjedalica mi nije bas dobra, tako da mislim da ću kupiti novu za bebu. Ali dovoljno su dobra da ih opet koristim. Mi imamo lift i izlaz za kolica iz zgrade pa mi je zato svejedno, a imam i kišobran kolica (maclaren-slažem se da su precijenjena).

Ne bih se slozila da PP spadaju u veca i teza; kompletna kolica 3u1 imaju u pravilu 10.5 kg, dok druga uglavnom imaju 12-13 kg, neka i vise. Njihova autosjedalica prima viaggio je ako se ne varam prosle godine bila ocjenjena najboljom. Sta tebi ne valja kod nje? Jel se tesko postavlja ili?

Hmmm, ne znam gdje si to vidjela za Peg perego AS, ako pričamo o jajetu. Na ADACovom testiranju ja ne vidim da je to jaje dobilo takve ocjene, zapravo uopće ne vidim jaje na toj listi. https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx
    A što se tiče njemačkog Stiftung warentest, to sigurno znam da Peg Peregovo jaje nije na listi najboljih, zapravo daleko od najboljih.

• Lanchi_Zg
    13. Veljača 2019. 12:41

Hipo

Ako su medu laksima, onda nemam sto razmisljati. Uzet cu pp, a AS cu onu koju je ofnica predlozila pogledati. Super cure, puno ste pomogle. Lanchi je li se tvojima rucka mogla okretati za voznju u oba smjera ili si morala cijelu kosaru okrenuti. Cini mi se ovo s ruckom puno lakse

Na mojima se ručka ne okreće. Doduše košaru nikad nisam okretala, uvijek je bila prema meni okrenuta, ali sam sportski dio morala izvaditi i okrenuti ovisno o smjeru u kojem sam htjela voziti. Jest nepraktično, ali uglavnom i nismo imali potrebu za okretanjem tijekom vožnje, nego bi unaprijed podesili...

Ofnica
    13. Veljača 2019. 12:41

MaPeJu

Ofnica

Da, posudica s toplom vodicom i tuferi, ima ih po svud, sve je to isto, dm, bipa, muller, lidl, kaufland, plodine…oko 12-13kn košta paket, mislim da ih je oko 60ak komada i traje oko tjedan dana.

Da, da, to su te blazinice sa slike

Bulbi91
    13. Veljača 2019. 12:57

Cure,
    Jel koja od vas sad u trudnoci postala zaboravljiva?🙈
    Ja sam trebala dns hematologu ,naravno nisam otisla...nikad mi se to jos nije desilo...bila sam uvjerena da sljed.tj imam kontrolu i slucajno idem nes vidjet na nalazima i vidim 13.pise🙈...
    Opcenito sam skuzila da dosta zaboravljam,ko senilna bakica sam postala🙈😂😂...

andreaam
    13. Veljača 2019. 13:03

Bulbi91

Cure,
    Ja sam trebala dns hematologu ,naravno nisam otisla…nikad mi se to jos nije desilo…bila sam uvjerena da sljed.tj imam kontrolu i slucajno idem nes vidjet na nalazima i vidim 13.pise🙈…
    Opcenito sam skuzila da dosta zaboravljam,ko senilna bakica sam postala🙈😂😂…

Ja sam pocela nositi notes sa sobom. Udaljenost od kuce do trgovine je mozda 50 metara i vec par puta mi se dogodilo da od 5 stvari upamtim jednu pa se vrtim ko izgubljen slucaj ne bi li se sjetila sta mi jos treba 😂 strasno trebam poceti i ginko piti uz ove vitamine haha

13. Veljača 2019. 13:33

Bulbi91

Cure,
    Ja sam trebala dns hematologu ,naravno nisam otisla…nikad mi se to jos nije desilo…bila sam uvjerena da sljed.tj imam kontrolu i slucajno idem nes vidjet na nalazima i vidim 13.pise🙈…
    Opcenito sam skuzila da dosta zaboravljam,ko senilna bakica sam postala🙈😂😂…

Daa, ajde da nisam jedina 😁 
    Nista ne pamtim, zaboravljam i totalno sam u nekom svom filmu... 
    Kad krenem negdje, moram si zapisati sto sve trebam obaviti jer pola toga zaboravim... Najgore je sto ponekad zaboravim pogledati i popis 🤣 

opet mama
    13. Veljača 2019. 13:42

Cure, ja sam cula za pojam “trudnicki mozak” i vise puta sam se uvjerila da to stanje postoji na vlastitoj kozi. Od zaboravljivosti do glupastih izjava i zakljucivanja...salila sam se neki dan s prijom da su svi mozdani kapaciteti otisli na bebin razvoj pa je moj mozak na rezervi...
    Stvarno, kod visokih cura je jako bitno koliko je visoko leziste kolica za bebu i rucka. Ja recimo imam 180 i jako me ledja bole uvijek, sad pogotovo kad se saginjem. To mi je bio jako vazan kriterij sto se mene tice. I bila mi je bitna i za prematalicu isto visina. 
    Sto se tice vlaznih maramica. Pa zar se i u bolnici ne koriste vlazne? Mislim...pokusavam shvatiti razloge, ako bebu ne navikavamo na sve te stvari od pocetka logika mi je da ce tek nakon par mjeseci krenuti reakcija na bebinoj kozi... ne znam, ja sam planirala krenuti sa tim  maramicama na bazi vode, zvuce mi skroz prakticno i kao zdravija verzija klasicnih vlaznih. 

opet mama
    13. Veljača 2019. 13:52

Neko je prije bio zabrinut zbog bebine kilaze. Ja recimo znam tocan dan i sat oplodnje zbog MPO...i moj decko je veci za do dva tjedna. I mene je to malo brinulo u pocetku ali isto me dr umiruje da je jedino vazno da stabilno napreduje. Na mom zadnjem pregledu bila sam tek usla u 25.tt mali je imao 930g. I meni je to zvucalo ooogromno. Ali cinjenica je da ni ja ni muz nismo maleni a i to igra jako veliku ulogu, genetika. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.