Lijepi pozdrav svim trudnicama ovdje!!
Voljela bih vam se priključiti, baš vam je neka ugodna atmosfera i gušt mi je bio čitati vaša iskustva, savjete i sve ostalo!
Na čuvanju sam trudnoće, pa imam vremena na pretek!
Rado ću vas čitati i dati koji savjet ako mogu, iako, ovo mi je prva trudnoća i ne znam baš puno, ali evo učim se i informiram!
Trudna sam 22+3, nosim curicu, presretna sam, termin mi je 2.6., planiram roditi u Vinogradskoj, i jedva čekam da ugledam to svoje malo čudo, oko imena se još dvumimo, i tako.
Čitamo se
Mi smo u istom tjednu i terminu poroda samo sta cu ja roditi u Petrovoj jer sam od pocetka kod njih radi stitnjace. Ovo mi je treca trudnica.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Lijepi pozdrav svim trudnicama ovdje!!
Voljela bih vam se priključiti, baš vam je neka ugodna atmosfera i gušt mi je bio čitati vaša iskustva, savjete i sve ostalo!
Na čuvanju sam trudnoće, pa imam vremena na pretek!
Rado ću vas čitati i dati koji savjet ako mogu, iako, ovo mi je prva trudnoća i ne znam baš puno, ali evo učim se i informiram!
Trudna sam 22+3, nosim curicu, presretna sam, termin mi je 2.6., planiram roditi u Vinogradskoj, i jedva čekam da ugledam to svoje malo čudo, oko imena se još dvumimo, i tako.
Čitamo se
Mi smo u istom tjednu i terminu poroda samo sta cu ja roditi u Petrovoj jer sam od pocetka kod njih radi stitnjace. Ovo mi je treca trudnica.
Trudnoca
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Hvala na savjetima za 4D... Nisam iz Zga pa bolje da se prije raspitam... Čitala sam vaša iskustva iz ovih poznatijih poliklinika pa me čisto zanimalo jel čuo tko uopće za tog Đurića... Ako ću ići, to ne bude kod njega s obzirom da nema dobar ugled... 🙂
petra123i dobrodošla! 😄
Petra dobrodošla. Imamo isti termin 😀
Ms preslatka je robica. Bas mami za kupovinom.
Vi koje ste vec kupile robicu i koje već imate robicu od nekoga jeste vi to vec krenule prati ili? Meni nekako to jos jos sve rano.
I da. Prijavljujem nesanicu vec par noći 😴😴😴
marinica29 ja planiram to sve pocet prati krajem 2 mjeseca, tad cu vec biti skoro 30-ti tjedan. Htjela bi da mi je spremno a ne da tamo u 36-37-om tjednu perem i peglam 🤗🤗
Cure da li kome curi mlijeko? Meni to bas na veliko ide 😂😂 jutros se probudila pola pidame mokro, sve mi zao tog kolostruma da tako propadne.
Zanima me ako i dalje mi bude curilo da li se taj kolostrum moze skupljati par tjedana prije termina pa spremiti i dati bebici kada se rodi? Citala sam da se to radi, ali htjela bih necija iskustva. 🤗
Rekao mi je ginekolog da uradim urinokulturu pa se nadam da nece biti bas losa. Jesu vas grudi malo popustile sad u drugom tromjesecju ? Moje nisu vise tako napete pa me i ne bole
Moje nisu puno ni bolile pa mi i ne smetaju. Samo su mi vec popucale, jedino na grudima imam strije
Sortiraj odgovore
Najstariji