Btw. ja sam narucila ovaj jastuk-trenutno na akciji. Koliko vidim hvale ga masu, cak i muzevi 😂 pa cemo vidjet.. javim dojmove kad stigne za par dana
Ti banana jastuci su odlični za spavanje sad u trudnoći. Neznam kako bi spavala bez njega. I cura kad ju preko dana uspavljujemo voli zaspati na tome jastuku'a ima godinu ipo
e to je super kad već imaš sve, meni je prva trudnoća i nemam baš frendica sa ženskom djecom, tako da baš sve moram kupiti, od robice, preko kolica i kinderbeta i sve, a ne znam ni šta ni kako, pa na veliko istražujem, stalno mi se čini prerano, ali vjerojatno nije, pa 4 mjeseca prelete prebrzo, ko i ovih 5 do sad!
e to je super kad već imaš sve, meni je prva trudnoća i nemam baš frendica sa ženskom djecom, tako da baš sve moram kupiti, od robice, preko kolica i kinderbeta i sve, a ne znam ni šta ni kako, pa na veliko istražujem, stalno mi se čini prerano, ali vjerojatno nije, pa 4 mjeseca prelete prebrzo, ko i ovih 5 do sad!
Tako sam i ja u prvoj. Isto sva bila zbunjena. Sad se nadam da sam pametnija😀
petra123i sto se robice tice, ja sam isto nesto dobila, a nesto smo i uzeli i jos moramo uzeti. Mislim da je bolje ici na sigurno pa imati i kratkih i dugih bodija, ne treba uzimati puno, ali par komada nek se nade. Posluzit ce 😄 bit ce vjerujem i toplijih i hladnijih dana. I da vrijeme doslovno leti, ja ne mogu vjerovat da mi za nekih tjedan dana ulazimo u trece tromjesecje i da cu biti 7.mj trudna 🙈🙈 sve mi je to tako proletilo
Jutro.. evo mene s novim problemom. Vadila sam hormone stitnjace, 3.08 tsh, sad cekam termin na pregled kod endokrinologa. Medjutim, nocas mi je poceo pritisak u gornjem dijelu prsa i grlu, cini mi se kao da mi srce kuca u grlu. Tlak u redu, otkucaji isto. Tako mi je bilo preko vikenda, otisla na hitnu. Beba u redu, poslali me na internu. Srce u redu, embolije nikakve nema ni izljeva. Secer 4.4. Poslali me doma. Tako da ponovni odlazak jednostavno ne igra, jer mi nemaju sta radit. Tako se brinem. Osjecam se nemocno
Stize nam Mihael ♡
ms_3197 imaš pravo da, uzet ću onda par sa dugima, par sa kratkima, u biti svega po malo! veličinu gledam najmanju? to je koj broj? kak to ide s tim brojevima?
i meni je proletilo, baš brzo!
cure čestitam na super pregledima, nek bebice samo rastu i napreduju
robicu svu imam od nećaka, razvrstala sam sve i posložila i tak stoji u drugoj sobi i čeka 3.mj da to operem i krenem peglati, zacrtala sam si da do 4. mj treba sve biti spremno jer onda imamo još 6-7 tjedana do rođenja i ne bi baš se htjela onda s tim zamarati. robica je sva super, a i sve bude odgovaralo jer je nećak rođen početkom 6.mj. jedino mislim kupiti nekaj za izlazak iz bolnice.
grudi me više uopće ne boli i nisu napete ni čvrste kak su bile na početku, ali su ostale dva broja veće i dalje
i meni je vrijeme proletilo, ujutro sam mm-u rekla da nam je danas 24 tt točno, a on se sav preplašio, da mu je to prebrzo došlo, da se još nije u potpunosti pripremio za dolazak bebe ali da, zaključili smo i jedan i drugi da želimo da ova trudnoća čim prije prođe i da se beban konačno rodi i da ga upoznamo
petra, ja imam sve recimo 56/62, mislim da veličinu 50 imam samo jedan ili dva bodija. 50 bebe prerastu u tjedan dana, a nekima je to odmak i premalo. većina beba odmah ide u 56 veličinu. tak da ti je najbolje kupovati 56 i 62 veličinu stvarčica, 56 za ove prve tjedne, a 62 odmah nakon, te male veličine oni brzo prerastu. a onda dalje budeš kupovala polako kak bude trebalo.
Boy♡ meni ti je slično to, mislim, nalazi su mi svi u redu bili krvni, i onda mi se javilo to kucanje srca, isto kao da mi je u grlu, jako ga glasno čujem, jako kuca, a tlak mi je super i sve. meni je ginekologica rekla da ziher nemam željeza, i prepisala mi je tablete za njega odma, jer me i glava stalno boli i blijeda sam, i kaže da je to od toga, to lupanje srca! koliko je tebi željezo?
Tenci e hvala ti, znači 56 i 62! jedva čekam vikend da odem u neki šopingić
Sortiraj odgovore
Najstariji