Kristina e da sam tebe slusaladobra je Tara, ima 300 i nesto grama. Rodit cu na Merkuru, tamo sam i operirana i pracena vec 2 i pol god i znaju svi sve o meni tako da ne pomisljam drugdje. Di ces ti?
Vinogradska.. Tamo me Prate I nefrolog,I kardiolog,I Uzv imam u njoj ,a I znaju moju proslost,tak da cu tamo..
Lijepi pozdrav svim trudnicama ovdje!!
Voljela bih vam se priključiti, baš vam je neka ugodna atmosfera i gušt mi je bio čitati vaša iskustva, savjete i sve ostalo!
Na čuvanju sam trudnoće, pa imam vremena na pretek!
Rado ću vas čitati i dati koji savjet ako mogu, iako, ovo mi je prva trudnoća i ne znam baš puno, ali evo učim se i informiram!
Trudna sam 22+3, nosim curicu, presretna sam, termin mi je 2.6., planiram roditi u Vinogradskoj, i jedva čekam da ugledam to svoje malo čudo, oko imena se još dvumimo, i tako.
Čitamo se
Petra123i dobro nam dosla😁 slazem se s tobom, atmosfera je super i sve su cure bas pozitivne.. Cestitam na curici i veselim se druzenju
Lijepi pozdrav svim trudnicama ovdje!!
Voljela bih vam se priključiti, baš vam je neka ugodna atmosfera i gušt mi je bio čitati vaša iskustva, savjete i sve ostalo!
Na čuvanju sam trudnoće, pa imam vremena na pretek!
Rado ću vas čitati i dati koji savjet ako mogu, iako, ovo mi je prva trudnoća i ne znam baš puno, ali evo učim se i informiram!
Trudna sam 22+3, nosim curicu, presretna sam, termin mi je 2.6., planiram roditi u Vinogradskoj, i jedva čekam da ugledam to svoje malo čudo, oko imena se još dvumimo, i tako.
Čitamo se
Dobro nam dosla znaci I ti u vinogradskoj, lijepoo..vidim IMA nas puno za vinogradsku..
hvala vam na dobrodošlici!
ja sam bila uvjerena da je dječak, ali kaže doktorica, curica, bez imalo sumnje! :D
da da, kontroliram se tamo pa cu tamo i roditi, čitala sam dosta iskustva i čini mi se skroz okej! nadam se da tako i bude, nije me previše strah, ne razmišljam o tome u biti, više o tome što će biti nakon poroda! :D samo neka sve prođe dobro, nekako ću izdržat, kao i sve vi^^
Pokupila sam nalaze danas. Sve je ok otprilike u granicama normalnog samo su mi jako poviseni amorfni kristali u urinu. Bili prvi put na nalazu 6 sad 686.. Kod ginekologa idem u utorak tek
Ima li itko iskustva ?
ja sam bila uvjerena da je dječak, ali kaže doktorica, curica, bez imalo sumnje! :D
da da, kontroliram se tamo pa cu tamo i roditi, čitala sam dosta iskustva i čini mi se skroz okej! nadam se da tako i bude, nije me previše strah, ne razmišljam o tome u biti, više o tome što će biti nakon poroda! :D samo neka sve prođe dobro, nekako ću izdržat, kao i sve vi^^
Bit CE sve super.. Ni ja nemam iskustva sa djecom..al kad rodimo,I vidimo Nash bebicu,instinktno cemo znati reagirati kako sta dalje..
Bit CE sve super.. Ni ja nemam iskustva sa djecom..al kad rodimo,I vidimo Nash bebicu,instinktno cemo znati reagirati kako sta dalje..
hvala ti, slazem se skroz, pocnem brinut i onda skuzim da, sigurno, kad ju ugledam, cu znati sve sto i kako, iako mi je to sad u glavi velika nauka: mjenjanje pelena, njega pupka, dojenje?! ali ici ce to, mora, malo edukacije, malo instinkta i puno ljubavi^^
Pokupila sam nalaze danas. Sve je ok otprilike u granicama normalnog samo su mi jako poviseni amorfni kristali u urinu. Bili prvi put na nalazu 6 sad 686.. Kod ginekologa idem u utorak tek
Ima li itko iskustva ?
Nemam iskustva, ali mislim da se ne trebas brinuti. Mozda je do prehrane, najvjerojatnije pazis da sad unosis vise povrca
Sortiraj odgovore
Najstariji