Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 22:23

Merkur13

Kristina e da sam tebe slusaladobra je Tara, ima 300 i nesto grama. Rodit cu na Merkuru, tamo sam i operirana i pracena vec 2 i pol god i znaju svi sve o meni tako da ne pomisljam drugdje. Di ces ti?

Vinogradska.. Tamo me Prate I nefrolog,I kardiolog,I Uzv imam u njoj ,a I znaju moju proslost,tak da cu tamo.. 

MaPeJu
    30. Siječanj 2019. 22:33

Lijepi pozdrav svim trudnicama ovdje!! 
    Voljela bih vam se priključiti, baš vam je neka ugodna atmosfera i gušt mi je bio čitati vaša iskustva, savjete i sve ostalo! 
    Na čuvanju sam trudnoće, pa imam vremena na pretek! 
    Rado ću vas čitati i dati koji savjet ako mogu, iako, ovo mi je prva trudnoća i ne znam baš puno, ali evo učim se i informiram! 
    Trudna sam 22+3, nosim curicu, presretna sam, termin mi  je 2.6., planiram roditi u Vinogradskoj, i jedva čekam da ugledam to svoje malo čudo, oko imena se još dvumimo, i tako. 
    Čitamo se

Hipo
    30. Siječanj 2019. 22:43

Petra123i dobro nam dosla😁 slazem se s tobom, atmosfera je super i sve su cure bas pozitivne.. Cestitam na curici i veselim se druzenju

• Embarasada
    30. Siječanj 2019. 22:48

Cure nastavljaju vodstvo čini se 🤗🤗

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 22:55

petra123i

Lijepi pozdrav svim trudnicama ovdje!!
    Voljela bih vam se priključiti, baš vam je neka ugodna atmosfera i gušt mi je bio čitati vaša iskustva, savjete i sve ostalo!
    Na čuvanju sam trudnoće, pa imam vremena na pretek!
    Rado ću vas čitati i dati koji savjet ako mogu, iako, ovo mi je prva trudnoća i ne znam baš puno, ali evo učim se i informiram!
    Trudna sam 22+3, nosim curicu, presretna sam, termin mi je 2.6., planiram roditi u Vinogradskoj, i jedva čekam da ugledam to svoje malo čudo, oko imena se još dvumimo, i tako.
    Čitamo se

Dobro nam dosla   znaci I ti u vinogradskoj, lijepoo..vidim IMA nas puno za vinogradsku..

MaPeJu
    30. Siječanj 2019. 23:03

hvala vam na dobrodošlici!
    ja sam bila uvjerena da je dječak, ali kaže doktorica, curica, bez imalo sumnje! :D 
    da da, kontroliram se tamo pa cu tamo i roditi, čitala sam dosta iskustva i čini mi se skroz okej! nadam se da tako i bude, nije me previše strah, ne razmišljam o tome u biti, više o tome što će biti nakon poroda!  :D samo neka sve prođe dobro, nekako ću izdržat, kao i sve vi^^ 

andreaam
    30. Siječanj 2019. 23:07

andreaam

Pokupila sam nalaze danas. Sve je ok otprilike u granicama normalnog samo su mi jako poviseni amorfni kristali u urinu. Bili prvi put na nalazu 6 sad 686.. Kod ginekologa idem u utorak tek

Ima li itko iskustva ?

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 23:10

petra123i

ja sam bila uvjerena da je dječak, ali kaže doktorica, curica, bez imalo sumnje! :D
    da da, kontroliram se tamo pa cu tamo i roditi, čitala sam dosta iskustva i čini mi se skroz okej! nadam se da tako i bude, nije me previše strah, ne razmišljam o tome u biti, više o tome što će biti nakon poroda! :D samo neka sve prođe dobro, nekako ću izdržat, kao i sve vi^^

Bit CE sve super.. Ni ja  nemam  iskustva sa djecom..al kad rodimo,I vidimo Nash bebicu,instinktno  cemo znati reagirati kako sta dalje.. 

MaPeJu
    30. Siječanj 2019. 23:16

Kristina-39.Zg

petra123i

da da, kontroliram se tamo pa cu tamo i roditi, čitala sam dosta iskustva i čini mi se skroz okej! nadam se da tako i bude, nije me previše strah, ne razmišljam o tome u biti, više o tome što će biti nakon poroda! :D samo neka sve prođe dobro, nekako ću izdržat, kao i sve vi^^

Bit CE sve super.. Ni ja nemam iskustva sa djecom..al kad rodimo,I vidimo Nash bebicu,instinktno cemo znati reagirati kako sta dalje..

hvala ti, slazem se skroz, pocnem brinut i onda skuzim da, sigurno, kad ju ugledam, cu znati sve sto i kako, iako mi je to sad u glavi velika nauka: mjenjanje pelena, njega pupka, dojenje?! ali ici ce to, mora, malo edukacije, malo instinkta i puno ljubavi^^

Hipo
    30. Siječanj 2019. 23:40

andreaam

andreaam

Pokupila sam nalaze danas. Sve je ok otprilike u granicama normalnog samo su mi jako poviseni amorfni kristali u urinu. Bili prvi put na nalazu 6 sad 686.. Kod ginekologa idem u utorak tek

Ima li itko iskustva ?

Nemam iskustva, ali mislim da se ne trebas brinuti. Mozda je do prehrane, najvjerojatnije pazis da sad unosis vise povrca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.