Hvala curee, ostalim koje su danas bile na pregledu, drago mi je vidit da nam je svima sve uredu 🤗 mmamma ja nisam iz zga, ali sam vidila da su i na faceu u cure negativno komentirale tog dr.Durica
Hvala svimačestitam i drugim curama na uspješnim pregledima. Pokušavam staviti sliku al mi neće.
Bokic draga :-) Sam ti rekla da bu sve super, he he.. Cestitam na tari :-) predivna je.. Di ces roditi, sory zaboravila Sam :-( kissy..
Merkur, čestitke na Tari! Ps, i ja bi takav trbuh, ja već ko pred porod
Ja sutra idem na anomaly. Na kraju su mi iz Petrove javili da nemaju slobodnih termina pa idem to srediti privatno.
Sretno na anomalyu.. Cekamo Jo's jednu slikicu bebice :-)
Evo da se i ja javim s pregleda. Potvrdeno je da je decko, ima 500g i sve je uredu☺️
Cestitam.. Na deckicu,I dobrom pregledu :-)
Cure drage imam pitanje : sa čim vi kožu njegujete sad u trudnoci? Ja u prvoj nisam imala nikakvih problema , a sad neki osip po trbuhu dobila, stalno me sve svrbi, više neznam koju kremu da koristim 😕😕😕🤔uz to me zanima jel ima koja probleme sa gljivicama? 😑😶 Ovo mi još nikako nije blaženo stanje 🤣🤣🤔😶
https://www.ponudadana.hr/4D-ultrazvuk-i-DVD-snimka-vase-bebe-uz-ukljucen-anomaly-scan-u-centru-grada-pomocu-kvalitetnog-Samsung-uredjaja-za-249-kn-41728_1
Da li je koja išla preko ponude dana na 4d kod tog Đurića i kakva su iskustva?
Nemoj tamo molim te..kuma mi bila I nije bila zadovoljna.. Odi rade u Ginekos,ili Podobnik, ak ti problem cjena Mislim da daju I na rate,pa uzmes na 2 rate :-)
Evo da se i ja javim s pregleda. Potvrdeno je da je decko, ima 500g i sve je uredu☺️
Cestitam.. Na deckicu,I dobrom pregledu :-)
Hvala 🤗
Cure drage imam pitanje : sa čim vi kožu njegujete sad u trudnoci? Ja u prvoj nisam imala nikakvih problema , a sad neki osip po trbuhu dobila, stalno me sve svrbi, više neznam koju kremu da koristim 😕😕😕🤔uz to me zanima jel ima koja probleme sa gljivicama? 😑😶 Ovo mi još nikako nije blaženo stanje 🤣🤣🤔😶
Koristim Therapia hladno presano bademovo ulje. Od ostalog ne podnosim miris. Probleme s gljivicama sam cesto imala prije trudnoce dok nisam primjetila da mi smetaju sredstva s kojim sam se prala. Sad kad se navecer tusiram samo dobro operem cistom vodom i samo ponekad sredstvom za intimnu njegu. Sad evo vec 21tt i nemam peoblema s gljivicama i sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji