Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hipo
    30. Siječanj 2019. 21:10

Hvala curee, ostalim koje su danas bile na pregledu, drago mi je vidit da nam je svima sve uredu  🤗 mmamma ja nisam iz zga, ali sam vidila da su i na faceu u cure negativno komentirale tog dr.Durica 

Hipo
    30. Siječanj 2019. 21:11

I da, decko se za sad zove Petar

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 21:12

Merkur13

Hvala svimačestitam i drugim curama na uspješnim pregledima. Pokušavam staviti sliku al mi neće.

Bokic draga :-) Sam ti rekla da bu  sve super,  he he.. Cestitam na tari :-) predivna je.. Di ces roditi, sory  zaboravila Sam :-(  kissy..

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 21:14

OhSoBoho

Merkur, čestitke na Tari! Ps, i ja bi takav trbuh, ja već ko pred porod
    Ja sutra idem na anomaly. Na kraju su mi iz Petrove javili da nemaju slobodnih termina pa idem to srediti privatno.

Sretno na anomalyu.. Cekamo Jo's jednu slikicu bebice  :-) 

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 21:17

Hipo

Evo da se i ja javim s pregleda. Potvrdeno je da je decko, ima 500g i sve je uredu☺️

Cestitam.. Na deckicu,I dobrom pregledu :-) 

AnnaLanna
    30. Siječanj 2019. 21:23

Cure drage imam pitanje : sa čim vi kožu njegujete sad u trudnoci? Ja u prvoj nisam imala nikakvih problema , a sad neki osip po trbuhu dobila, stalno me sve svrbi, više neznam koju kremu da koristim 😕😕😕🤔uz to me zanima jel ima koja probleme sa gljivicama? 😑😶 Ovo mi još nikako nije blaženo stanje 🤣🤣🤔😶

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 21:26

mmamma

https://www.ponudadana.hr/4D-ultrazvuk-i-DVD-snimka-vase-bebe-uz-ukljucen-anomaly-scan-u-centru-grada-pomocu-kvalitetnog-Samsung-uredjaja-za-249-kn-41728_1

Da li je koja išla preko ponude dana na 4d kod tog Đurića i kakva su iskustva?

Nemoj tamo molim te..kuma mi bila I nije  bila zadovoljna.. Odi rade  u Ginekos,ili Podobnik, ak ti problem cjena Mislim da daju I na rate,pa uzmes na 2 rate :-) 

Kristina-39.Zg
    30. Siječanj 2019. 21:29

stavi ovako pa ce stat

Hipo
    30. Siječanj 2019. 21:29

Kristina-39.Zg

Hipo

Evo da se i ja javim s pregleda. Potvrdeno je da je decko, ima 500g i sve je uredu☺️

Cestitam.. Na deckicu,I dobrom pregledu :-)

Hvala 🤗

Hipo
    30. Siječanj 2019. 21:33

AnnaLanna

Cure drage imam pitanje : sa čim vi kožu njegujete sad u trudnoci? Ja u prvoj nisam imala nikakvih problema , a sad neki osip po trbuhu dobila, stalno me sve svrbi, više neznam koju kremu da koristim 😕😕😕🤔uz to me zanima jel ima koja probleme sa gljivicama? 😑😶 Ovo mi još nikako nije blaženo stanje 🤣🤣🤔😶

Koristim Therapia hladno presano bademovo ulje. Od ostalog ne podnosim miris. Probleme s gljivicama sam cesto imala prije trudnoce dok nisam primjetila da mi smetaju sredstva s kojim sam se prala. Sad kad se navecer tusiram samo dobro operem cistom vodom i samo ponekad sredstvom za intimnu njegu. Sad evo vec 21tt i nemam peoblema s gljivicama i sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.