Cure kada se pocinju javljat one lazne, Braxton Hicks, kontrakcije i ako ih moze netko opisati kako izgledaju. Mene zadnja 3 dana tu i tamo uhvate ko menga grcevi. Nije da boli, vise ko neka nelagoda i ne traje jako dugo. S obzirom da jako brzo ulazimo u trece tromjesecje nekako si mislim da je to, to. A opet mozda je rano
Ja vec pocela u 17 tjednu osjecati,kao baloncice..I neko meskoljenje..sa trncima.. Sad vec u 20 tj.osjecam BA's pravo lupanje ,heh,najvise nogama :-) rano Sam pocela osjecati jer mi posteljica straga .. Pusaaaa svima.. Evo kome treba
Cure kada se pocinju javljat one lazne, Braxton Hicks, kontrakcije i ako ih moze netko opisati kako izgledaju. Mene zadnja 3 dana tu i tamo uhvate ko menga grcevi. Nije da boli, vise ko neka nelagoda i ne traje jako dugo. S obzirom da jako brzo ulazimo u trece tromjesecje nekako si mislim da je to, to. A opet mozda je rano
I ja bih voljela da mi neko to objasni. Da znam je li to ovaj pritisak koji osjecam.
ms_3197 onda mislim da to nije jos to 😅 ali nadam se uskoro 🤗 bas se veselim tom osjecaju 🤗🤗
lena.5 mene uhvati nesto poput menga grceva kao zatezanje, pritisak na neki nacin, ali vise kao zatezanje. Ne boli to jako i prode dosta brzo, uhvate me tu i tamo.
Znam da kazu da pocnu krajem drugom tromjesecja, pocetkom treceg, ali ne znam je li to to 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Ja sam BA kontrakcije osjetila s točno 28 tjedana i toliko je specifičan osjećaj da sam odmah znala da je to to. Znaci trbuh se naglo stegne i kao stvrdne, doslovno na trenutke kao kamen, i to potraje 30ak sekundi do minutu. Dakle doslovno osjetiš kako trbuh kontrahira (stegne pa opusti! ne znam bolje objasniti. Bitno je da nije bolno. Doktorica mi je rekla da je to točno taj osjećaj koji sam opisala, ali možda je nekome drukčije. Javit će se valjda još cura. To mi se javljalo tu i tamo do poroda i skroz je drukčije od trudova koji su bolni i jako neugodni.
Sissi ja sam prvi puta osjetila pokrete u tocno 21. Tjednu. Vec sam se bila pocela zabrinjavati, zasto se ne javlja, iako mi je posteljica odostraga. Polako javit ce se bebika cim je spremna i odmah ces to prepoznati.
Moja se curka sada jako aktivno javlja, svaki dan. Pricamo si, gledamo serije zajedno, mazimo se 😄😍
Lanchi_Zg hvala ti, po ovom tvom kako si ti opisala mislim da to nisu onda kontrakcije.
Ne znam mozda mi se maternica jos uvijek rasteze pa me uhvate ti kao menga bolovi 🤷🏼♀️
A je li mozda zna koja od vas gdje se ovakav krevetic moze kupiti? Cini mi se dosta zgodno. Ikakva iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji