Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    29. Siječanj 2019. 17:31

E da, znam da se heparin daje kod trombofilije, a doktorica je endokrinolog 

Kristina-39.Zg
    29. Siječanj 2019. 17:43

Curke kojima treba akcija u ikei

Hipo
    29. Siječanj 2019. 18:43

Meni tsh 3,6.. Doktor je rekao da je to dobro, nisam isla kod endokrinologa nit pijem ikakvu terapiju. Nisam vise kontrolirala.

• Lanchi_Zg
    29. Siječanj 2019. 18:55

Stvar je u tome da jedan manji dio doktora misli da je sve ispod 4 dobro ako nemaš Hashimoto. Možda su u pravu, ali ja sam se držala ove većine koja zagovara 2,5. Zapravo sam tek nedavno čula da neki opet smatraju da se granica treba vratiti na 4, ali u to ne ulazim, kao i u prvoj trudnoći pijem terapiju i držimo to ispod 2,5. Ali eto, vjerojatno se tvoj doktor priklanja drugoj struji. Koliko mi je ginicka ovisnika, do prije 15 godina je sve do 4 smatrano normalnim i u trudnoći, pa su spustili granicu, a sad bi manjina opet podigla na 4. Komplicirano :(

Lavandica
    29. Siječanj 2019. 18:55

Najbolje bi bilo po savjet otici endokrinologu

Stize nam Mihael ♡

• Lanchi_Zg
    29. Siječanj 2019. 18:56

Sorry na autocorectu na mom mobu-ginicka mi je objasnila a ne ovisnika 

• Lanchi_Zg
    29. Siječanj 2019. 18:56

Boy♡

Najbolje bi bilo po savjet otici endokrinologu

Ja bi otišla svakako da budem mirna 

Bulbi91
    29. Siječanj 2019. 19:40

Meni je bas endokrinologica jednom prilikom pricala kako su ginekolozi slabo upuceni u tematiku endokrinologije i dijabetesa...i da bi ona sve njih natjerala na koje predavanje o tome🙈...meni moj ginic baci oko na taj dio nalaza i iskomentira ih,ali uvijek napomene da taj dio vodi moja endokrinologica....

sissi
    29. Siječanj 2019. 19:49

Bubi91 zao mi je sto si prezivila takvu zubobolju! Sva sam se najezila kad sam procitala! 😱 bitno da ti je sada ok.
    Ja isto osjecam nekakav pritisak dolje u maternici, jucer bas jaakoo.. pretpostavila sam da je to normalno.. 
    kako ste osjetile kada ste prvi put osjetile bebicu? Ja ne mogu razlucit da li osjecam bebu ili probavu ili zrak ili sto vec?! 😅 

ms_3197
    29. Siječanj 2019. 20:02

Lavandica najbolje je otic i provjeriti, ako nista radi svog mira 
    Sissi to sam se i ja pitala, ali jednostavno kada je to beba moci  ces prepoznati. Osjeti se nekako drugacije kao neki baluncici da puckataju unutra. Svakim danom se to onda nekako pojacava dok ne postanu bas pravi pokreti koje ne mozes zamijeniti. nije ono tipicno kao kad zrak krulji kroz crijeva, ako ti je probava uredu i ne rade ti crijeva puno, onda je vjerojatno bebica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.