Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ms_3197
    15. Siječanj 2019. 13:50

Iskreno ne vidim razloga zasto bi morali raditi pir, ja se ne planiram udavati samo zato jer sam trudna, jako sam dugo s deckom i nece nam vjencanje sada promijeniti nista, samo bi nam to bilo dodatni stres. 
    Svi su me odmah ispitivali joj kada ce vjencanje itd 😫

Margita
    15. Siječanj 2019. 13:51

Cestitam na decku! 😊
    Ima koja da ne zeli saznati spol? Mi razmisljamo cekati do poroda, mada znam da ce biti tesko. 
    Mi smo isto planirali i cekali da koliko toliko poslozimo sve uvjete. Oboje smo zavrsili faks, doduse oboje se jos i skolujemo ali imamo i stalne prihode i zivotna situaciju smo poslozili da smo spremni za djecu. Ja imam 27, muz 30. I s moje i s njegove strane je ovo prva unucad pa nas svi oblijecu ali zasad mi je to simpaticno 😁 Svi mi kazu da cu poluditi do kraja trudnoce zbog toga 😂

Ofnica
    15. Siječanj 2019. 13:51

ksilofon

Sto se tice omege… zar ga prenatali vecinom ne sadrzavaju?
    Pila sam solgar koji ju ne sadrzi pa sam pila dodatno ali otkad sam presla na novalac ne pijem jer on vec sadrzi u sebi.

Sadržavaju oni koji su izgledom gumirani, a unutra je sadržaj u tekućem obliku...npr novalac, elebaby.  Npr prenatal twinlab, solgar, natural wealth, now foods ga ne sadržavaju (to su tvrde tabletice).

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 13:53

Ma ja volim reci da su se meni sve najbolje stvari u životu dogodile neplanirano, uključujući i upoznavanje mog muza koji je i inače puno odlučniji od mene. Ja s tome imam problema, a majčinstva i obveze sam se bojala oduvijek, tako da je meni zapravo dobro kad me netko ili nešto malo pogura. A i htjela sam jako barem dvoje djece. Uvijek kažem da bi mi s 40 bilo vise zao da nemam djecu nego karijeru. Premda naravno želim se i na poslovnom planu ostvariti, ali to po prirodi stvari stagnira zadnje dvije godine. Mislim da onaj tko je siguran da želi biti majka i zaista se tome raduje može samo biti sretan da mu se to dogodi prije nego kasnije. Koliko god strahovao. 

• Lanchi_Zg
    15. Siječanj 2019. 13:54

Iskreno, možda ne bih radila veliki pir da sam trudna jer je meni to bio užasan stres, a i nikad ne znaš kako će ići trudnoća, hoće li biti komplikacija i potrebe za mirovanjem. 

15. Siječanj 2019. 13:57

kike1311

Iduci pregled za 2 tjedna..nadam se da ce sve bit okej..cure zene majke kraljice jeste li trudnocu planirale il se samo dogodila?meni se samo dogodilo al ne zalim,doduse nisam se udala,nemam ni posao..mislim imam al nisam bila prijavljena pa isto kao da i nemam,al smatram da cemo se snac kao sto se i svi snadju..sta vi mislite?

mi smo planirali! mm 32, ja 28 god, zajedno smo 9 godina, 2 i pol godine smo u braku, prije dvije godine nam se slučajno desila trudnoća, ali nažalost bila biokemijska, te godine dalje nismo planirali jer smo imali zakazanu svadbu u 9. mj i htjeli smo to obaviti i nije nam se žurilo nikud. faks imamo oboje završen, doduše mm je sad na doktorskom studiju pa je recimo student, on ima stalni posao, ja po zamjenama u školi, stambeno pitanje nam je riješeno, imamo svoju kuću, imamo svoj auto, bez kredita smo. nakon par mjeseci od svadbe odlučili smo da želimo bebu i taj mjesec nam se primilo iz prve, opet nažalost u 7.tt (prošle godine u 5.mj) spontano, tuga i bol strašna. srećom sve je samo otišlo i nisam morala na kiretažu. od 5. mjeseca smo pokušavali do kraja 8. mj, prošlo 5 menstruacija u početkom 9.mj ugledala +. evo, za sad je sve u redu, uživam i jedva čekam vidjeti svojeg dečkića  
    ugl, cure, ne trebate brinuti, ako niste planirale, prvotno vam je sigurno bio šok, kako, zašto, kak dalje, ali mislim da se sve kockice poslože u životu i da sve sjedne na svoje mjesto. sam dolazak bebe je najsretniji trenutak u životu i nemate se zašto brinuti, sve bude u najboljem redu 

Ofnica
    15. Siječanj 2019. 14:01

Lanchi_Zg

ksilofon

Kad se vec pricalo o epiduralnoj…. postoji li ista drugo izmedju epidularne i nicega? Postoje li neki drugi painkilleri? Koliko to djeluje, koja je razlika u odnosu na epiduralnu?

Ne da postoji nego nažalost dilaju Šakom i kapom i bez dozvole. Meni su da me umanje bolove dok nisam dobila epi davali normabel, pa dolantin, a na carskom, kako sam išla pod epi na operaciju, morfij jer sam mogla osjetiti pritisak i vađenje bebe i bila uznemirena, iako to nisu bolovi bili. Gle, ja sam bila veliki protivnik svega toga, ali činjenica je da oni to nekako procijene i da uglavnom posluzi svrsi. Cinik u meni je htio napisati da će vas vjerojatno nadrogirati ako bude nešto pošlo po zlu, ali probala sam se suzdržati.

Meni čak nitko ništa nije ni ponudio...ja sam pitala par puta kad će epiduralna, rekli su za sat vremena jer je anesteziolog u viziti. A valjda su procijenili i vidjeli da sam se brzo otvorila i da će to ići brzo kod izgona, što je i bilo (izgon cca 3min) pa me nisu htjeli s ničim kljukati.

15. Siječanj 2019. 14:05

i da, cure, čestitam na super pregledima i na još jednom dečkiću u grupi 

Ofnica
    15. Siječanj 2019. 14:08

Joooj kad će ta lista? Netko je rekao da će ju praviti u zadnjem tromjesečju, ali ne bi bilo loše imati ju već sad...da lakše pratimo tko su nam terminuše...

Mom_to_be22
    15. Siječanj 2019. 14:10

Mi nismo planirali, desilo se i sad nam je bas drago sta je!😊 Iako smo oboje mladi, ja cu ubrzo 23, a on ce 21. Vjencanje nam je uskoro i bas se veselimo, moji i njegovi nas podrzavaju tako da stvarno je sve super. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.