Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Prosinac 2018. 16:45

e da, zaboravila sam napisati, dao mi doktor neke reglan tablete, protiv povraćanja jer sam mu rekla da ja i dalje svakodnevno povraćam pa budemo vidjeli dal budu djelovale ili ne. 

Bulbi91
    07. Prosinac 2018. 17:20

Cure🤗,
    Bravo za dobre preglede😊...
    Ja dns odmaram i natacem se prokuhanom vodom i brusnicom.Fascinantno mi je da je u Zg toliko tesko,gotovo nemoguce naci caj ploda brusnice u prahu,svi mi nude suhe brusnice,ali one mi bas ne pustaju aromu.Uzela sam od Enciana na kraju.
    Mene maloprije tolika slabost obuzela,pocela se tresti i preznojavati kad ono secer 2,9😱 ..nikad u zivotu nije toliko pao,morala sam posegnut za cokoladom da se ne srusim...sva sreca sad je sve ok,ali bas sam se prepala...

mjehuric
    07. Prosinac 2018. 17:27

Tenci

cure, evo ja došla s pregleda.
    pogledal je bebicu, izmjeril glavicu, abdomen, bedrenu kost, beba je tjedan i pol veća, sve mjere većinom odgovaraju 16+5 do 17+2, tak da se bude i termin poroda pomaknul vjerojatno za tjedan dana.
    ali mi nije izmjeril duljinu bebema cijeli pregled je bio nekak čudan danas!
    bitno mi je da srce kuca, da beba raste.
    za dva tjedna imam pregled opet, onda bude radio anomaly scan pa budemo vidjeli sve organe i ostalo.

Ma super je to,bitno da srce kuca i neka je napredna bebica..ne brini,i meni budu cudni ti pregledi da nekad imam osjecaj kao da nisam bila..😐😐

Lavandica
    07. Prosinac 2018. 18:27

Curke pisem na brzinu... obavila pregled. Beba je dobro, tako je narasla, ali ni meni nije rekao duzinu, samo je mjerio glavicu i bedrenu kost. I rekao mi je da misli da je curica ali da jos nikome ne govorim. Hahaha a ja svima rekla, bas sam sretna. 

Stize nam Mihael ♡

07. Prosinac 2018. 19:16

baš sam se nasmijala sad na ovo tvoje da nikome ne govoriš, al da si svima rekla 
    izgleda da onda je normalno da više ne mjere bebu, nisam jedina.
    al da, ja sam danas baš ostala s nekim upitnicima nad glavom nakon pregleda. ma bude bolje drugi put.

• marinica29
    07. Prosinac 2018. 20:20

Pozdrav cure. 
    Bravo za dobre preglede koje ste bile. Ja danas u zen fazi.jucer imali kolinje,danas jos pospremati malo i morala sam Ici odmoriti. Nisam vise mogla na nogama stajati. Jedva čekam Ici spavati. 
    Glupo pitanje mozda ali zanima me da li kad lezite i surfate na mob da li ga stavljate na trbuh. Ja onak da,i onda se sjetim da stetno pa stavim javim da bude manje zračenja bebi

lena.5
    07. Prosinac 2018. 20:25

Tenci, reglan sam ja kupovala kad imam stomacnu virozu ili kada idem na put, bas zaustave mucnine i povracanje. 
    Cure, ja vise nisam izdrzala i kupila sam danas neku robicu za bebu, gdje god udjem sve je tako medeno.

ms_3197
    07. Prosinac 2018. 20:35

lena.5

Tenci, reglan sam ja kupovala kad imam stomacnu virozu ili kada idem na put, bas zaustave mucnine i povracanje.
    Cure, ja vise nisam izdrzala i kupila sam danas neku robicu za bebu, gdje god udjem sve je tako medeno.

Takoder, ja sam nesto robice, ali sve neutralno jer jos spol ne znam, i tek cu u prvom mjesecu saznati, tko ce to docekati 🙈 tad cu vec biti 23. Tjedna. I nesto ovako “opreme” bocice, i ostalo za hranjenje. 

07. Prosinac 2018. 21:01

Nadam se lena da bude i meni pomoglo, budem vidjela... Makar ako je to povracanje zbog duphastona, tesko da mi ovo bude sprijecilo, al dobro, treba probati.
    Jos nisam nist kupila za bebu, nekak mi se cini rano, mislim da odjecu ne budemo ni kupovali jer imam sve necakovo, skroz novo, moram samo to malo razvrstati i oprati, mozda sebi za dusu kopim koji bodi ili odjelce, ali ostale stvari bi trebali pokupovati.
    Ste gledale kolica mozda?

ms_3197
    07. Prosinac 2018. 21:14

Tenci

Nadam se lena da bude i meni pomoglo, budem vidjela… Makar ako je to povracanje zbog duphastona, tesko da mi ovo bude sprijecilo, al dobro, treba probati.
    Jos nisam nist kupila za bebu, nekak mi se cini rano, mislim da odjecu ne budemo ni kupovali jer imam sve necakovo, skroz novo, moram samo to malo razvrstati i oprati, mozda sebi za dusu kopim koji bodi ili odjelce, ali ostale stvari bi trebali pokupovati.
    Ste gledale kolica mozda?

Nadam se da ce ti reglan pomoci, meni su mucnine i povracanje stali sada u 17 tjednu. Nadam se da ce i tebi ubrzo, mucnine stvarno iscrpljuju. Ja cu Quinny 3 u 1 kolica koristiti jer cu ih dobiti, ali stvarno su kao nova. jesi li ti gledala mozda koji bi model kolica? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.