Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    06. Prosinac 2018. 08:03

Jutro cure🤗,
    Ja u 7 vec bila u Lidlu docekao me red,sve puno mama i trudnica...tak da ako zelite kaj ulovit pozurite...ja uzela 2 tajica i 2 stramplica🙈...uzela sam S nisam ni otvarala,nadam se da mi nece bit preveliko...sad jurim dalje dr...
    Sto se tice mazanja,ovaj put sam malo lijena🙈,sinoc sam bas primjetila na cickama par friskih strija ,kako su bile buknule najednom
    🙈...znam da mi mazanje nece puno pomoc jer sam im sklona,ali morat cu radi reda uzet neko ulje...

lena.5
    06. Prosinac 2018. 08:03

Lavandica,i kod mene je ppsteljica sprijeda, a normalni i zdravi polozaji posteljice su na prednjem ili zadnjem zidu maternice, tako da nemas brige. 
    Embarasada,ja se mazem uljem za trudnice iz dma, super je.

Babyq
    06. Prosinac 2018. 09:45

Curama koje se zovu Nikolina,Nika...... sretan imendan.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Fairies
    06. Prosinac 2018. 10:15

Hej cure! Jel tko narucivao baby watcher sa njihove stranice (Mas)?? Jel ta stranica uopce funkcionira? Koliko vam je trebalo da vam stigne?

• coolkiki
    06. Prosinac 2018. 10:28

pozdrav cure
    ta "strecanja" negdje dole su potpuno normalna, jedino je alarmantno stanje kada su bas bas jaka i dugo traju
    cure koje imaju neku upalu, urinarnu infekciju, prvu trudnocu, imat ce ih cesce...  nemojte dugo sjediti, stojati, kad god uspijete uzmite sebi pauzu,lezite,ispruzite noge a ispod stavite jastuk da noge budu iznad visine trupa, i pijte magnezij, samo ne previse, da ne bi dobile dijareju :)
    embarasada, ja sam vec nekima spomenula eucerin ulje protiv strija, sve prijateljice su koristile i bilo im je super, nekad zna biti i neka akcija eucerin proizvoda pa mozes iskoristiti i to.
    Ja sam unazada dvije sedmice imala nesnosan svrab, ne kao kad koza se siri, rasteze, strije neeego bas neki jak svrab u unutrasnjosti ruku i nogu.  Doktor mi je cak dao i apaurin u ekstremnim situacijama jer sam ranice napravila cesanjem.  Ali i a-derma emoliente kremu koja je protiv cesanja koze, kod velike suhoce i s tim se sada mazuckam i fkt pomaze.

Bulbi, imas iskustva pa tebe pitam, nakon koliko je dobro; eriti secer nakon obroka? Doktor je rekao min sahat da pricekam
    jutros opet 6.2 nataste, a dva sata nakon dorucka 5.0 :/ 

06. Prosinac 2018. 10:34

Fairies

Hej cure! Jel tko narucivao baby watcher sa njihove stranice (Mas)?? Jel ta stranica uopce funkcionira? Koliko vam je trebalo da vam stigne?

Ja sam narucila s ove stranice http://www.baby-watcher.hr, stiglo mi je za 3-4 dana. U nekom clanku ima i kod za popust, pa sam ga platila 480kn.

ms_3197
    06. Prosinac 2018. 10:47

Jutroo cure 🤗🤗
    Ja sam danas 17+5 i konacno mogu reci blazeno drugo tromjesecje, mucnine napokon prestale i 17toj tjednu, nema ni toliko umora. Sada samo zeljno iscekujem svaki dan kada cu osjetiti pokrete/udarce 😊 
    Ja sam jucer obavila mali soping pa se sve nekKo cini realnije 🙈 znam da je rano, ali bila je predobra cijena za ne uzeti. Cijeli ovaj set za hranjenje je bio 80€. Pokusavam slicicu staviti, ali mi bas i ne ide 😂
    Uglavnom u setu ima 8 bocica (protiv grceva) 4 male i 4 vece, dudica, electricni grijac za bocicu, sterilizator, cetka za ciscenje bocica, termo navlake za bocicu, i jos neke stvarcice 😄

• Dagy1
    06. Prosinac 2018. 11:19

Pozdrav žene.. Pišem vrlo rijetko, ali vas pratim kada stignem. Često procitam da bas imate velikih problema s mucninama, povracanjem i sl. Ja sam evo u završetku 11-og tjedna i nemam apsolutno nikakvih problema. Trbuh se počinje nazirati, grudi su velike ali to je u principu to. Jednom sam samo povratila. Dali ima još ovako sretnih trudnica kao sto sam ja?

Bulbi91
    06. Prosinac 2018. 11:33

coolkiki

pozdrav cure
    ta "strecanja" negdje dole su potpuno normalna, jedino je alarmantno stanje kada su bas bas jaka i dugo traju
    cure koje imaju neku upalu, urinarnu infekciju, prvu trudnocu, imat ce ih cesce… nemojte dugo sjediti, stojati, kad god uspijete uzmite sebi pauzu,lezite,ispruzite noge a ispod stavite jastuk da noge budu iznad visine trupa, i pijte magnezij, samo ne previse, da ne bi dobile dijareju :)
    embarasada, ja sam vec nekima spomenula eucerin ulje protiv strija, sve prijateljice su koristile i bilo im je super, nekad zna biti i neka akcija eucerin proizvoda pa mozes iskoristiti i to.
    Ja sam unazada dvije sedmice imala nesnosan svrab, ne kao kad koza se siri, rasteze, strije neeego bas neki jak svrab u unutrasnjosti ruku i nogu. Doktor mi je cak dao i apaurin u ekstremnim situacijama jer sam ranice napravila cesanjem. Ali i a-derma emoliente kremu koja je protiv cesanja koze, kod velike suhoce i s tim se sada mazuckam i fkt pomaze.

Bulbi, imas iskustva pa tebe pitam, nakon koliko je dobro; eriti secer nakon obroka? Doktor je rekao min sahat da pricekam
    jutros opet 6.2 nataste, a dva sata nakon dorucka 5.0 :/

Po uputama endokrinologa/dijabeteloga mjerim secer nataste i 2 h nakon jela.To je neka uobicajena praksa.Dosta ti je visok ovaj nataste secer ,ali to se sve da sredit.Jesi se ikad izvan trudnoce radila ogtt s inzulinom? Moja preporuka je da stvarno pocnes s dijetom jer ce te dr.sigurno na nju stavit i vodit te pod gestacijski dijabetes. I mozda da porazgovaras s gin.da te uputi endo./dijabetelogu jer ipak je to njihovo podrucje.Meni se recimo u niti jednoj od trudnoca ginic nije petljao u rezultate secera i stitnjace,samo bi rekao jesu li ok ili nisu,uvijek je znao reci da taj dio ipak vodi moja endokrinologica s obzirom da je to bas njeno podrucje....

• coolkiki
    06. Prosinac 2018. 12:42

Sa dijetom sam pocela danas poslije dorucka,  ali mi nije jasno kako je nizi jutros nakon dorucka nego prije :/
    radila sam oggt u prosloj trudnoci, jer sam isto puno kila dobivala "bujala", ali je test bio okej i ostala na istom do kraja trudnoce. 
    Vidjet cu iduca tri dana kakav ce biti pod dijetom, pa kod doktora da vidimo sta dalje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.