Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
Ma samo dajte, kad neka od nas rodi, meni je lakše jer vidim da nas ide 😊😊😊 neka neka ide!
Sara2019, meni termin prošao, bio jučer 😉
Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
Ma samo dajte, kad neka od nas rodi, meni je lakše jer vidim da nas ide 😊😊😊 neka neka ide!
Ja bih prvaaaaa haha. Stvarno mi je dosta vise al stvarno
Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
Ja bih prvaaaaa haha. Stvarno mi je dosta vise al stvarno
I ja bii i meni je dosta, nemogu se okrenuti u krevetu, oticem sva, sve me svrbi, zivcana sam svi i sve mi smeta 🥴
Hvala svima 😁😁
Pa porod je relativno brzo prošao, da je bilo bolno bilo je, ali sve je prošlo što je najbitnije i sa curici je sve u redu.
Hej evo da se javim da je moja curica stigla jučer u 12:45, teška 3650 i 52 duga 🥰🥰
Čestitke!! Brz oporavak vam želim... ❤❤❤
Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
22.8
A sve smo tu negdje par dana prije ili kasnije😉
Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
22.8
Da da ☺️
Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
22.8
Da da ☺️
Ja imam 3 termina prvi 20.08 po njihovom,po mome 27.08 a po ultrazvuku i mjerenjima 15.08
Minnie_me nadam se ☺️☺️
Nema preko reda 😁😁😁😁
😂😂😂 Nikad se nezz
Koji datum vam je termin
22.8
Da da ☺️
Ja imam 3 termina prvi 20.08 po njihovom,po mome 27.08 a po ultrazvuku i mjerenjima 15.08
Valjda ce biti jedan od njih da na kraju ne presisam sva tri
Evo da vam se napokon javim, sinoć u 19:16h stigao je Dominik, 52 i 4050 pravi dečko 😊 došla na ctg u TA i doktor odlučio s obzirom na tlak od 150/100 i mliječnu plodnu vodu i da sam otvorena 2 prsta da idemo na indukciju, da ne riskiramo, a i bili smo 39+6, prvotno šok a onda šta sad, nemam izbora. Dobila jedan gel oko 11, otvarala se, uzela epi ali trajala je samo pola sata i osjetila sam svaki trud, blaže, ali sam ga svjesno morala prodisati da mi bude lakše, kad je popustila bilo je vatreno, onda su uključili drip i bilo je vraški, ali kažu za prvorotkinju da sam rodila dosta brzo, praktički za 8 sati. Mislim da sam iznutra popucala, koliko, gdje i šta ne znam, pitat ću. Evo 😊💙
Sortiraj odgovore
Najstariji