Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    08. Ožujak 2018. 10:51

ena hvala za sunceko 😙😙 a mogla bih i popiti nesto i zapaliti koji marlboro 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    08. Ožujak 2018. 10:54

Obavila pregled,ja dobro,beba dobro,raste,samo pupkovina između nogica i dobila za oggt obavit

franovamamita

riri5

Bok Drage moje cure,da se i vama javim onima koje me znaju sa ove teme,inače sam se prebacila na jesenske bebe,ali nažalost jucer nije dobro prošlo ,prazna gestacijska vrecica,nije se razvio plod,ako se samo ne ocisti kroz par dana ,idem na ciscenje ali privatno,sta da vam kazem tuzna sam jako,ali nekako se nadam da Ce drugi put biti u redu,pa bolje sada na početku nego nedaj boze kasnije.Dali je koja od vas to dozivjela? Hvala vam na svemu

Draga zao mi je 😯 a iz osobnog iskustva ti govorim bolje sad nego kasnije,događa se nemozes tu nista osim glsvu gore i u nove pobjede 💪❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek

riri5

Bok Drage moje cure,da se i vama javim onima koje me znaju sa ove teme,inače sam se prebacila na jesenske bebe,ali nažalost jucer nije dobro prošlo ,prazna gestacijska vrecica,nije se razvio plod,ako se samo ne ocisti kroz par dana ,idem na ciscenje ali privatno,sta da vam kazem tuzna sam jako,ali nekako se nadam da Ce drugi put biti u redu,pa bolje sada na početku nego nedaj boze kasnije.Dali je koja od vas to dozivjela? Hvala vam na svemu

Riri draga baš mi je žao ali sam uvjerena da će sljedeći puta biti sve kako treba. Tuga je normalna i to treba tako biti... Šaljem ti veliki zagrljaj i puno dobrih želja ❤️... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    08. Ožujak 2018. 10:56

J@m@

Obavila pregled,ja dobro,beba dobro,raste,samo pupkovina između nogica i dobila za oggt obavit

Super za bebicu i za mamicu!!! Budeš i ti odvalila taj ogtt. Kako ti je tlak?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    08. Ožujak 2018. 10:58

Jama bravo za tebe i bebu 😙😙

• riri5
    08. Ožujak 2018. 11:09

Cure hvala vam na podršci,potrudit cu se da ne kasnim puno za vama🙏😘💓nema druge nego dalje i gotovo

08. Ožujak 2018. 11:09

J@m@ super za pregled! 😘
    Riri jako mi je zao,  bit ce drugi puta bolje. Znam da je tvoja bol nemjerljiva,  ali svakako je bolje da se to desilo sada. Nadam se i da ces izbjeci kiretazu. Sretno! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

08. Ožujak 2018. 11:17

riri5

Žao mi je draga. Ko što kažu cure, vjerujem da je teško ali eto, protiv toga se nemože. Sretno i hrabro dalje.

08. Ožujak 2018. 11:19

J@m@

Yeeeyyyy, super za tebe i bebicu, neka je sve dobro😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.