ena hvala za sunceko 😙😙 a mogla bih i popiti nesto i zapaliti koji marlboro 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obavila pregled,ja dobro,beba dobro,raste,samo pupkovina između nogica i dobila za oggt obavit
Bok Drage moje cure,da se i vama javim onima koje me znaju sa ove teme,inače sam se prebacila na jesenske bebe,ali nažalost jucer nije dobro prošlo ,prazna gestacijska vrecica,nije se razvio plod,ako se samo ne ocisti kroz par dana ,idem na ciscenje ali privatno,sta da vam kazem tuzna sam jako,ali nekako se nadam da Ce drugi put biti u redu,pa bolje sada na početku nego nedaj boze kasnije.Dali je koja od vas to dozivjela? Hvala vam na svemu
Draga zao mi je 😯 a iz osobnog iskustva ti govorim bolje sad nego kasnije,događa se nemozes tu nista osim glsvu gore i u nove pobjede 💪❤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bok Drage moje cure,da se i vama javim onima koje me znaju sa ove teme,inače sam se prebacila na jesenske bebe,ali nažalost jucer nije dobro prošlo ,prazna gestacijska vrecica,nije se razvio plod,ako se samo ne ocisti kroz par dana ,idem na ciscenje ali privatno,sta da vam kazem tuzna sam jako,ali nekako se nadam da Ce drugi put biti u redu,pa bolje sada na početku nego nedaj boze kasnije.Dali je koja od vas to dozivjela? Hvala vam na svemu
Riri draga baš mi je žao ali sam uvjerena da će sljedeći puta biti sve kako treba. Tuga je normalna i to treba tako biti... Šaljem ti veliki zagrljaj i puno dobrih želja ❤️...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obavila pregled,ja dobro,beba dobro,raste,samo pupkovina između nogica i dobila za oggt obavit
Super za bebicu i za mamicu!!! Budeš i ti odvalila taj ogtt. Kako ti je tlak?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jama bravo za tebe i bebu 😙😙
Cure hvala vam na podršci,potrudit cu se da ne kasnim puno za vama🙏😘💓nema druge nego dalje i gotovo
J@m@ super za pregled! 😘
Riri jako mi je zao, bit ce drugi puta bolje. Znam da je tvoja bol nemjerljiva, ali svakako je bolje da se to desilo sada. Nadam se i da ces izbjeci kiretazu. Sretno! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Žao mi je draga. Ko što kažu cure, vjerujem da je teško ali eto, protiv toga se nemože. Sretno i hrabro dalje.
Yeeeyyyy, super za tebe i bebicu, neka je sve dobro😘
Sortiraj odgovore
Najstariji