Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    14. Veljača 2018. 09:42

Moja je po izboru tate i seke Lucija , osim ako do kraja ne bude David 🤭 :) za rucak ne planiram nista , maloj imam pripremljenu piletinu pa cu samo spohat na brzinu i malo joj rize napravit :) Kada planirate pocet slagat kimbije , pripremat robicu , kupit sve potrebstine do kraja ? Ja se tolko bojim kraja da ono sve razmisljam da kad odem u bolnicu sve naprave 😅

pharmamma
    14. Veljača 2018. 09:43

Dragi se nekako nada da je ipak dečko hahaha to mu je odavno želja...iako je jučer zaključio da ne bi ni cura bila loša,ipak su si kćeri bolje s tatama 😁😁
    Za ime još ne znamo, pogotovo za muško..za žensko imam favorita već neko dulje vrijeme,prije nego smo uopće počeli raditi na bebi-Vanesa...ali se činilo da nam žensko neće trebati 😂

bojana27
    14. Veljača 2018. 09:50

pharmamma

Dragi se nekako nada da je ipak dečko hahaha to mu je odavno želja…iako je jučer zaključio da ne bi ni cura bila loša,ipak su si kćeri bolje s tatama 😁😁
    Za ime još ne znamo, pogotovo za muško..za žensko imam favorita već neko dulje vrijeme,prije nego smo uopće počeli raditi na bebi-Vanesa…ali se činilo da nam žensko neće trebati 😂

Ja ti doma imam curu kojoj je mama cijeli svijet a tatu ko sisa 😂😂

14. Veljača 2018. 09:55

Bojana,  ja cu kroz koji tjedan pocet polako s reorganozacijom ormara i pranjem i peglanjem robice. Kinderbet ce M sloziti dok ja budem u bolnici,  jer u spavacoj nemam puno mjesta,  pa si necu prije stvarat guzvu s tim. Kozmetiku za bebu cu kupiti cca mj dana prije,  a tada cu si i torbu za rodiliste spakirat

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    14. Veljača 2018. 09:56

Bojana27

pharmamma

Dragi se nekako nada da je ipak dečko hahaha to mu je odavno želja…iako je jučer zaključio da ne bi ni cura bila loša,ipak su si kćeri bolje s tatama 😁😁
    Za ime još ne znamo, pogotovo za muško..za žensko imam favorita već neko dulje vrijeme,prije nego smo uopće počeli raditi na bebi-Vanesa…ali se činilo da nam žensko neće trebati 😂

Ja ti doma imam curu kojoj je mama cijeli svijet a tatu ko sisa 😂😂

To mu nećemo reći 😂😂😂

Ja imam vec jednog sincica,  koji ce uskoro 5 godina i mama je kraljica! 😍 Tata mu je kompa,  veli on 😂😂😂 ali mama je mama. 😁 Zove se Maksim.
    Ovaj mali hahar u busici ce biti Aleksandar.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya

ProudMomy

Hej cure!
    Napisem cijeli post i stisnem odustani, umjesto posalji! Grrrrr
    Ugl ajmo ponovno…
    Tea divna si! 😍😍😍
    J@m@ kakvo je stanje kod tebe?
    Pharmamma i ja bi se sad tesko navikla da mi mali postane cura. 😂😂😂
    Ne znam jeste pricale vec, jeste izabrale ime za bebice?
    Ja pojma nemam kaj cu za rucak danas. :/

Nisam vise tempirana bomba..pijem terapiju i kao da mi je u glavi bistrije,vidjet cemo u ponedjeljak na mjerenju da li djeluju..ali kava mi fali jako😥 sta se imena tice decko Niko,cura Nikol pa sta nam se pokaze,nadam se prije poroda.e ja sam dobila onu crtu,od cica do dolje

14. Veljača 2018. 09:59

J@m@

ProudMomy

Hej cure!
    Ugl ajmo ponovno…
    Tea divna si! 😍😍😍

Nisam vise tempirana bomba..pijem terapiju i kao da mi je u glavi bistrije,vidjet cemo u ponedjeljak na mjerenju da li djeluju..ali kava mi fali jako😥 sta se imena tice decko Niko,cura Nikol pa sta nam se pokaze,nadam se prije poroda.e ja sam dobila onu crtu,od cica do dolje

Linea negra? 😍😍😍😍
    Ja ju jos nemam. S Maksom sam ju imala,  od pupka prema dolje. Sad se jos nije pojavila,  ili mozda ja ne vidim 😁
    Nadam se da ce biti ok,  sa terapijom.
    I Honeyina divljakusa ce biti Nikol 😍😍😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Veljača 2018. 10:01

ProudMomy

Hej cure!
    Ugl ajmo ponovno…
    Tea divna si! 😍😍😍

Sve lijepa imena 😍😍😘.Moja ljubav malena će se zvati Mihael 😍😍, a ručak..hm..mislim da sam vidjela neku tunu u frižideru, kao nebi trebalo jest u t al ono nije ko da ju svaki dan jedem, točnije nikad😂, zasad kavica, magnezij i novalac...

ivymicek
    14. Veljača 2018. 10:01

Tea divna bušica 😍. Posne fritule (njam) molim recept 😀.
    Danas ćemo papati jaja i pomfrit a možda napravi i špinat i pire, vidjet ćemo. Kaka se nismo naspavali niš mi se ne nakuhava.
    Ena uh uh i vama teška noć 😱. Vjerujem da si zabrinuta ali mi mantramo pozitivno za tebw i bebolinca.
    Proud kak je dečko nemamo ime. Kikchi bi da zove Vid, muž bi klasično tipa Filip ili Marko a meni se baš jako jako sviđa Vigo (ali se nažalost sviđa samo meni 😕). 
    Mi uvijek slažemo sobicu pred kraj. Veš ću oprati postupno jer ga moram razvrstati.  Vjerujem Bojana da te strah ali svaka trudnoća je različita pa ne mora biti da će se u ovoj nešto loše dogoditi. Mantramo da bude sve dobro.
    Pharmama mojim prijateljima su se u 30 i nekom tjednu predomislili i iz dečk promijenili u curku a na kraju se rodio dečko 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.