Cure, samo da vam mahnem kratko i zazelim sretan Bozic! :)
Trcim na UzV, MM ide samnom :) ..
Javim vam izvjestaj.
Ja bas nisam najbolje papala, muci me zgaravica na najjace! Neki savjet? :)
Dunya večera zvuči odlično! Koja dva imena ste još dodali? Kod nas definitivno u igri samo ostali (ako ne smisle neko novo ime do 5mj ) moj Luka i mm Petar
iako sam sve bliže odluci da udovoljim mužiću i da bude Petar..... Sviđa mi se značenje moj Petar stijena
i moj klinjo dobio dva đemperića tanke za jesen, iz manga i dvi dudice
Zumbul hajde daj nam slikicu , ovdje uplodaš sliku http://tinypic.com/ a nama zalipiš link koji dobiješ
Ty uh krenula je žgaravica? a joooj, jaoooooo uzv daj odaj nam tajnu kako tako često ideš na uzv i ja bi čekamo izvještaj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage moje, prvo svima sretan Bozic. Nadam se da ste uzivali u krugu obitelji i podijelili sretne vijesti. Mi smo bili u srijedu na pregledu, bebica lijepo napreduje, dr kaže da bi mogla biti curka ali jos nije dovoljno vidljivo da bi se moglo potvrditi. Poslao me na mjerenje šećera i dobili smo preporuku za dr. Kos u Zagrebu 3D uvz koji se radi u 22 tj. Zna li koja od vas mozda cijenu uvz kod njega? Hvala.
Bruna, Mislis da smijem sodu bikarbonu? Imam ju doma u onoj plavoj kutijici .
Bademe danas kupujem svakako :)
Dunyasha, da bar bude kosat na mene a ne celav na tatu :)
MM ga je osjetio kako buba nogama, bio je full uzbudjen :)
Cak me zaprosio par puta, al sam svaki put rekla: Necu :)
Zaboravila odgovoriti na uzv, oglupila sam u trudnoci :)
Idem cesto na uzv jer pratim T i socijalno i privatno. Pa pricala sam vam da idem u Sunce..
A moj soc svaki put zaviri jer je valjda uspanicen oko krvarenja .. Ono sto je bilo..
Sanjarka, imena su jos Lana i Marla. I mislim da tu stajemo. Iako ih, sto se mene tice, ima jos ohoho.. Ali necu previse navaljivati...
Ja imam pregled u srijedu, sad kad mi kaze dr da je izrastao pisonja, pa kad riknem od smijeha!! 😂😂😂😂
Idem dns u Petrovu po nalaze probira, uuuffff...
Ty, neka si ti odbila prosnju. 💪💪💪
Kaj ce tek biti kad rodis, poludit ce muz od srece!!
E zagrebacke cure, hocemo neku kavu organizirati ovih dana? Da se upoznamo?
Sortiraj odgovore
Najstariji