Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Prosinac 2015. 10:04

Da Dunya druga beba? prodaja? ja ne vidim neki problem tu al da bi kupovala najskuplje nebi
    kupovat mislim kako naiđem.... do travnja želim da je sve spremno

Ty Noah predivnoooooooo vrh! blago ti se šta se dragom sviđa, moj ne želi ni čut za Noa

Bruna super idejice a malac od Betty će se zvat Andro čini mi se

Ejic puno nas se pati s tim problemima, ja se već navikla na to, kao da mi je normalno stanje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    18. Prosinac 2015. 10:29

Ty, Noah je lijepo ime! Ako se i tm slaze, bolje vi to potpisite, da se ne predomisli. 😉😉
    Bruna, i vasa su imena bas sva dobra! 
    Vidim sad ipak ima i mukih bas dobrih.. Nekako mi je teze musko izabrat mego zensko ime.
    A ja jcr mm citala zenska imena. Znaci cure moje, niti jeeedno mu se nije svidjelo. Niti jedno!!!! Rekao je jos jedino da mu Marla nije lose. A ostalo niti jedno... Kako je to moguce??

PeppePula
    18. Prosinac 2015. 10:30

Tynchy hvala na odgovoru za stitnjacu... jos cekam da mi se dr. javi dali ce me poslati kod endok...Mislim, voljela bi ici da provjeri, ako me ne posalje, ici cu privatno...

E sad malo ljepše teme, oko tih stvari za bebu... ja sam mislila kupiti definitivno kolica, krevetic mislim da cu dobiti ( naravno kupiti cu novi madrac posteljinu, zastite itd), prematalicu bi kupila ali jos nisam sigurna dali onu sa komodom ili onu laganu sklopivu gdje je ispod i kadica, hranilicu cu uzeti onu najobicniju za 100kn u Ikeii ( frendica koja radi u jaslicama kaze da su te predobre, ona je kupila za svoju malu neku skuplju i kaze da uopce ne vrijedi para ) i to je to od vecih stvari... A od ovih ostalih sitnica, too zapravo i neznam sto mi sve treba tako da se jos ne opterecujem, ali znam da ce na to otici brdo para, pa jos na moju opremu za rodiliste i kasnije, pa onda pelenice... Tako da ne zelim trositi nista previse na nesto sto mogu i za manje dobiti a sluzi istoj svrsi...A i veci mi je gust trositi kasnije na robicu, igracke itd...

Sto vi mislite o tim prematalicama? Jesu bolje te sa komodom ili ove sklopive sa kadicom? Meni su te bas simpa jer su lagane pa ih se moze premjestati po stanu....

Peppe

Sanjarka88
    18. Prosinac 2015. 11:00

Dunya tvoj muž je fokusiran na Niku, zato mu se sad više ništa ne sviđa

Što se prematalice tiče, apsolutno nepotrebno, prematali smo se gdje god. Kupim samo komodu da imam gdje robicu držat.
    Hranilica mislim kupit 2u1, tj hranilica i viper u jednom, suzila sam izbor na 3 marke vidit ćemo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Cro262
    18. Prosinac 2015. 11:26

Ka tu svako malo upadnem ko padobranac sa nekim komentarom jer sam na poslu i ne mogu se baš dopisivati s vama...prije jedno dva sata sam nešto napisala, mislila da sam poslala ali nisam i eto mi sad....ugl čini mi se da je Bruna ili netko drugi pitao za kombinirani u Brayeru... Košta 350kn, ako se krv vadi do 10ujutro nalaz dode na mail oko 14 sati....

Vidim da ste na temi prematalicu, ja sam razmišljala kupiti u ikei onaj Regal kallax  sa rupama u koje bi stavila kutije sa igrackama, a na njega prematalicu, vodoravno...Kako mi je prvo djete mislim si da će to biti OK, fakat nemamo mjesta za prematalicu, ali ako mislite da je to skroz nepraktično imati prematalicu na komodi, samo javite, ja fakat nemam iskustva.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.