i pitanje jedno: jeste dobile ikakve poklončiće od baby klubova u koje ste se učlanile?
Meni stigao prekjut termostat od Novalaca. :)
Jutro cure!!
Ono kad napisem post i cijelog ga obrisem!!!! 😬😬😬😬😬😬
Ja doruckovala, sad idem spremiti stan, popodne u Ikeu po pokloncice neke i tako.. 🎄🎁🎉🎊
Ty, bankrotirat cemo uz tebe. 😂
Jcr sam cula impresije o stokke kadici, frendica ju ima, preeezadovoljna je, tako da cemo mi tu uzeti. A ona ce mi posuditi ovaj umetak za novorodence.
Jcr malo citala o opremi, izbezumila sam se kad sam vidjela sto sve treba... Bocice, dude, tetre, sterilizatori, cetkice za bocice, te ovo, te ono.. Prepala sam se i ugasila net... 😔😔😔
Mala Koza, znaci postoji sansa da nam se djeca isto zovu!! 👏👏👏
Ty, ja se nisam jos nigdje uclanila, samo u baby centar. To cu sve nakon nove godine, imam vremena...
Kakav termostat si dobila?
Jutro curke...
Uuu,pokloni u klubovima,morat cu se i ja pocet uclanjivat ;) haha...
Imam pitanje za one koje su,ako ima takvih, u breyeru radile kombinirani probir... Kolko se ceka nalaz? I koja je cijena(ali bez uzv,to cu u bolnici)... Hvala! :)
Mi jos nismo krenuli sa kupovinom,necemo zuriti... A i sto se tice svih tih dodataka,sterilizatora i to, nitko od mojih to nije do sada uzimao, i nije im bilo nuzno potrebno.. :) tako da necu se zalijetati, vidjet iz njihovih iskustava sta je kome trebalo,realno... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Realno puno toga ne treba, al mi ćemo kupit mm neku večer u Konuzuma uzeo Graco ljuljačku i kupio hahhaha, kao da se mora ljuljat beba na baterije heheh
Nego jel tko napravio već listu što sve treba za bebu i mamu? od opreme, robe, sitnica? ili moram sama
Ty ja te razumim iste smo
ja isto dobila taj termostat i radosnicu od bebimila
Dunya uživaj u Božićnom shooping jeeeeeeej!
Ty šta tm kaže na ta imena?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mi se ne zelimo zalijetati i uzimati nesto a da nam na kraju to bude nepotrebno pa da bacimo novac... Ulozit cemo ga u opremanje sobe za bebu kad poraste... :)
Vidim krenulo i o imenima... Mi smo se slozili vec odavno :) kako je mm rodom s Korcule, muska imena su nam vise sa tog podrucja: Andro,Vlaho i Duje :)
A za cure su nam se sljedeca jako svidjela: Franka,Sofija,Lucija i Mila... Al Lucija ispada jer u kraju i u rodbini imam nekoliko Lucija pa eto... Netko je spomenuo ime Erik.. Bas ovu god mi rodak dobio sina i mali ima ime Erik i meni se svida :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mi cemo od opreme nabaviti sve sto treba, ali nikakva pretjerivanja ne dolaze u obzir.. Pa to cu koristiti godinu, dvije i onda??
Sve sto mogu posuditi, ja cu posuditi. Grozim se skupljanja stvari samo zato da se ima.. Ne dolazi u obzir. Kao sto Bruna kaze, kasnije cemo ulagati ozbiljnije novce u opemu za dijete.
No, svatko radi po svom.
Sanjarka, ja planiram za tu opremu pitati svoje iskusne mame, da mi one kazu najbolje sto treba, po njihovom misljenju, pa cu ja onda ili suzavati ili siriti popis.
Ima jos do toga, mi se u ozbiljnije kupnje ne planiramo upustati prije veljace..
Cure, vidjela sam vec da je ovdje bila tema oko zatvora. Ja vec duze vrijeme imam problema oko toga, a sad je situacija jos gora. Prije sam znala to rijesavati s lanenim sjemenom, jel znate mozda da li se ono smije uzimati u trudnoci?
Sanjarka, MM je imao neke nebulozne ideje, sva sreća pa imam pravo na veto. :) Noah mu se sviđa.
Dunyasha, pa prodat ćeš ili čuvati za drugu bebu?
Bruna, ja sam uspjela riješiti problem sa nekim ćepićima baš za trudnice... pitaj u ljekarni.
Sortiraj odgovore
Najstariji