Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    17. Prosinac 2015. 20:25

Bravo Bruna za bebonju!!! 👏👏👏👏 Da, tako su mali a tako zivahni, za nepovjerovati!!
    Ty, ova kada je super! Ali je to sve bas skupo. Pa ne zelim u bankrot zbog djeteta. Ja cu to sve nastojati naslijediti od prijateljica, samo nova kolica kupiti. I prematalicu.. 
    Ali super je kada!! Meni je i ona stokke sklopiva zakon!!

MomM.94
    17. Prosinac 2015. 21:08

Zdravo ljetnice moje

Ajme ne mogu vas sve pohvatat kolko pisete, ali citam samo dobre vijesti sto mi je drago

Mi danas bili u Petrovoj obavili triplle, uzv, i krvnu grupu..

I mi ćemo dobiti maloga dečkića.... Tata je presretan, a i mama, prvo pa muško..
    Bebolinac super napreduje, doktor je rekao da su mjere super, trenutno imamo 10cm..

Dunya meni su rekli da bude nalaz za probir gotov do ponedjeljka i da ce mi poslati i na mail, i doma poštom... Pa mi sad nije jasno kak su tebi rekli 14-15 dana?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Mama3put
    17. Prosinac 2015. 21:26

Bruna bebac raste,super  

Teja i vi deckica  cestitam!!

Auuu tih hranilica,kadica... kredit dignut samo za opremu bebe :D :D 
    To me posjeti na jednu tkzv prijateljicu(nekad bila) ubi se ovih dana jadna hvaleci se stokke kolicima i novim autom a ja je znam kad je muz ostavljo bez kn i ja joj donosila dorucak kad idem na kavu kod nje,bilo mi je zao hihihi 
    Ahhh nije sve u novcu ima nesto i u ljudskosti

MomM.94
    17. Prosinac 2015. 21:32

Mene je još kao pitala dal hoću da mi pošalje poštom ili na mail? Pa sam pitala kad bi došlo na mail a kad poštom, pa mi rekla da s mailom bi došlo već u ponedjeljak, a poštom onaj tj iza Božića, pa sam joj rekla da šalje i poštom i mailom.. Da najbolje je otić tam ili ih nazovi..

Starim hvala tii.. E dajte mi recite kak vam se sviđa ime Erik, to mi je prvo ime koje mi je došlo na pamet kad sam čula da je dečkić.. A da je curka definitivno bi se zvala Nika, meni najljepše žensko ime

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    17. Prosinac 2015. 21:44

Da, momcici definitivno prevladavju..

Da taj stari s naocalama, bas je bil simpatican, al je sestra bila neka cangrizava
    Da i on je rekel da kak me tak rano poslala, al kao da moze i od 14tj, a ja skoro već 15tj...

Da ni je se nisam jos susrela s tim imenom al bas mi djeluje nekak posebnoi drugacije, a ja sam oduvijek zeljela ako bu curka da bude Nika prekrasno mi je ime... 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.