Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    17. Prosinac 2015. 20:25

Bravo Bruna za bebonju!!! 👏👏👏👏 Da, tako su mali a tako zivahni, za nepovjerovati!!
    Ty, ova kada je super! Ali je to sve bas skupo. Pa ne zelim u bankrot zbog djeteta. Ja cu to sve nastojati naslijediti od prijateljica, samo nova kolica kupiti. I prematalicu.. 
    Ali super je kada!! Meni je i ona stokke sklopiva zakon!!

Tynchy
    17. Prosinac 2015. 20:45

Dunyasha

Bravo Bruna za bebonju!!! 👏👏👏👏 Da, tako su mali a tako zivahni, za nepovjerovati!!
    Ty, ova kada je super! Ali je to sve bas skupo. Pa ne zelim u bankrot zbog djeteta. Ja cu to sve nastojati naslijediti od prijateljica, samo nova kolica kupiti. I prematalicu.. 
    Ali super je kada!! Meni je i ona stokke sklopiva zakon!!

Stokke? Sklopiva?? Zasto ja to nisam vidjela!! Bolje da nisam. :)

MomM.94
    17. Prosinac 2015. 21:08

Zdravo ljetnice moje

Ajme ne mogu vas sve pohvatat kolko pisete, ali citam samo dobre vijesti sto mi je drago

Mi danas bili u Petrovoj obavili triplle, uzv, i krvnu grupu..

I mi ćemo dobiti maloga dečkića.... Tata je presretan, a i mama, prvo pa muško..
    Bebolinac super napreduje, doktor je rekao da su mjere super, trenutno imamo 10cm..

Dunya meni su rekli da bude nalaz za probir gotov do ponedjeljka i da ce mi poslati i na mail, i doma poštom... Pa mi sad nije jasno kak su tebi rekli 14-15 dana?

Dunyasha
    17. Prosinac 2015. 21:25

teja4444

Zdravo ljetnice moje

Ajme ne mogu vas sve pohvatat kolko pisete, ali citam samo dobre vijesti sto mi je drago

Mi danas bili u Petrovoj obavili triplle, uzv, i krvnu grupu..

I mi ćemo dobiti maloga dečkića…. Tata je presretan, a i mama, prvo pa muško..
    Bebolinac super napreduje, doktor je rekao da su mjere super, trenutno imamo 10cm..

Dunya meni su rekli da bude nalaz za probir gotov do ponedjeljka i da ce mi poslati i na mail, i doma poštom… Pa mi sad nije jasno kak su tebi rekli 14-15 dana?

Pa nije mi sad nis jasno.. Meni nisu rekli slati doma.. Nis, idem tamo za 7 dana i bok!

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Mama3put
    17. Prosinac 2015. 21:26

Bruna bebac raste,super  

Teja i vi deckica  cestitam!!

Auuu tih hranilica,kadica... kredit dignut samo za opremu bebe :D :D 
    To me posjeti na jednu tkzv prijateljicu(nekad bila) ubi se ovih dana jadna hvaleci se stokke kolicima i novim autom a ja je znam kad je muz ostavljo bez kn i ja joj donosila dorucak kad idem na kavu kod nje,bilo mi je zao hihihi 
    Ahhh nije sve u novcu ima nesto i u ljudskosti

MomM.94
    17. Prosinac 2015. 21:32

Mene je još kao pitala dal hoću da mi pošalje poštom ili na mail? Pa sam pitala kad bi došlo na mail a kad poštom, pa mi rekla da s mailom bi došlo već u ponedjeljak, a poštom onaj tj iza Božića, pa sam joj rekla da šalje i poštom i mailom.. Da najbolje je otić tam ili ih nazovi..

Starim hvala tii.. E dajte mi recite kak vam se sviđa ime Erik, to mi je prvo ime koje mi je došlo na pamet kad sam čula da je dečkić.. A da je curka definitivno bi se zvala Nika, meni najljepše žensko ime

Dunyasha
    17. Prosinac 2015. 21:39

teja4444

Mene je još kao pitala dal hoću da mi pošalje poštom ili na mail? Pa sam pitala kad bi došlo na mail a kad poštom, pa mi rekla da s mailom bi došlo već u ponedjeljak, a poštom onaj tj iza Božića, pa sam joj rekla da šalje i poštom i mailom.. Da najbolje je otić tam ili ih nazovi.. Starim hvala tii.. E dajte mi recite kak vam se sviđa ime Erik, to mi je prvo ime koje mi je došlo na pamet kad sam čula da je dečkić.. A da je curka definitivno bi se zvala Nika, meni najljepše žensko ime

Deckooo!!  Oprosti, ja tek sad reagirammmm!! Sad ima vise momcica nego curaaaa!!!
    Koji dr ti je radio uzv? Ima naocale? 
    E, kak vec ti na triple, kaj nije on od 16. tt? 
    Erik mi je ok, nisam se zapravo, nikad susrela s tim imenim, me znam nikog tko se tako zove.. 
    A Nika ti se svidaaa... 😊😊😊

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    17. Prosinac 2015. 21:44

Da, momcici definitivno prevladavju..

Da taj stari s naocalama, bas je bil simpatican, al je sestra bila neka cangrizava
    Da i on je rekel da kak me tak rano poslala, al kao da moze i od 14tj, a ja skoro već 15tj...

Da ni je se nisam jos susrela s tim imenom al bas mi djeluje nekak posebnoi drugacije, a ja sam oduvijek zeljela ako bu curka da bude Nika prekrasno mi je ime... 

Dunyasha
    17. Prosinac 2015. 21:55

teja4444

Da, momcici definitivno prevladavju..

Da taj stari s naocalama, bas je bil simpatican, al je sestra bila neka cangrizava
    Da i on je rekel da kak me tak rano poslala, al kao da moze i od 14tj, a ja skoro već 15tj…

Da ni je se nisam jos susrela s tim imenom al bas mi djeluje nekak posebnoi drugacije, a ja sam oduvijek zeljela ako bu curka da bude Nika prekrasno mi je ime… 

I meni je bio ooon!!!! A sestra neka mlada crna isto je bila okej. Ti je na nalaz napisao duljinu momcica? Meni samo to nije... 😔😔

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI