Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    25. Kolovoz 2016. 17:37

Vjeverice znam kako ti je samo se drzi....i samo placi..kako sam imala osjecaj da necu nikad rodit tako sad imam osjecaj da se necu nikad oporavit😕

Mare a vise ti je dosta svega..jos smo se sve tu izredale pa ti i to valjda ...psiha...😕

mare1989
    25. Kolovoz 2016. 17:44

ugolina 😊 od kad oni kopaju po meni on je prestao😆

bellaru u pravu si,i ja bi da grlim svoju smrdljivicu malu😍 grlim ovo dvoje velikih ali bi i bebacu😊 danas sam provela dan crtajuci sa kcerkom,a mm se boksao sa sinom. Bas je danas dan bio za zabavljanje djece😊

Sanjarka88
    25. Kolovoz 2016. 18:24

Lena sretno ❤

Vjeverice hug! Cekamo te na bebama 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    25. Kolovoz 2016. 19:57

masha ja cijeli dan crtam i bojim s malom,mali voli grubu igru al to kad mu tata dode pa njih dvojica se bore,hrvaju. ali ima dana kad ne mogu nista sva sam nikakva,a oni bi sve i svasta

bellaru
    25. Kolovoz 2016. 22:03

Mare ovo ti treba sad😁 meni je ovo mama kupila jer kako kaze malo sam prenervozna😁

mare1989
    25. Kolovoz 2016. 22:23

bellaru di je to kupila dobro bi mi dosla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.