bellaru nemoj se kladiti na moju bebu vidis da protestuje da kvari maminu gospodicinu 😁😁
Cure, sretno vama koje ste jos ostale u iscekivanju!!!
Mi se polako uhodavamo. Mali samo jede i spava. Prvu noc je bio dosta budan, druga je vec bila bolja.
Ako koja zeli ili znate nekoga da zeli
PRODAJEM DIANATAL GEL!!!
700 kn.
Vjerojatno znate sto je to i za sto je. Ja ga nisam stigla iskoristiti. Nije otvaran, imam racun.
Ostavit cu broj: 098588389
Lucy drago mi je da si ok! Da se dobro uhodavate. Ja se mazala tj oni me mazali, nije mi pomoglo😧
Mare kako je obzirna..moj nije bio😧 danas se nakon tusiranja pogledam dole i skuzim rupu😩 dodje patronazna i kaze puko sav😩😩😩 htjela sam se iste sekunde bacit kroz prozor😩😩😩 plakala sam ko luda. Kaze ona il sivat il pustit da samo zaraste al.duze traje😩😩😩 rekla sam hvala jedno mi je sivanje bilo dosta😩😩😩
lucy drago mi je da si nam se javila. Super da ti i maleni napredujete😍 . Kako ide tvoj oporavak?
bellaru kolika je ta rupa? Ja prvi porod nisam gledala te savove😁 nisam htjela da znam koliko su me rezali.😊 drugi porod nije bilo nista bez rezanja i pucanja a beba bila veca.
Nemoj se puno naprezati da to sto prije zaraste
Mare nisam ni ja gledala al me nekako peklo i rekoh idem ja to vidjet prije nego patronazna dodje . A sta ja znam . Muz kaze to je na prijelazu na guzicu da je to zadnji valjda sav bio a koji cm rupa.
A rekla mi patronazna da mirujem , luftam, cistim i zvala sam i ginica pa mi rekao da kupim perubalzam. Ne znamo samo gdje😔
Samo da se ne upali😩 bas me to ubilo danas.
Ma nece se upaliti,samo ti radi kako su ti rekli. Jbg kad mislis evo napokon malo bolje neki klinac bude. Ali nemoj brinuti mi mame sve mozemo podnijeti.
Abies pomazi sa savjetima,ja evo udaram po soku od ananasa,stepenicama nikakve koristi.
Sortiraj odgovore
Najstariji