Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    26. Kolovoz 2016. 17:18

bellaru nemoj se kladiti na moju bebu vidis da protestuje da kvari maminu gospodicinu 😁😁

Lucy16
    26. Kolovoz 2016. 18:04

Cure, sretno vama koje ste jos ostale u iscekivanju!!!

Mi se polako uhodavamo. Mali samo jede i spava. Prvu noc je bio dosta budan, druga je vec bila bolja.

Ako koja zeli ili znate nekoga da zeli 

PRODAJEM DIANATAL GEL!!! 
    700 kn.

Vjerojatno znate sto je to i za sto  je. Ja ga nisam stigla iskoristiti. Nije otvaran, imam racun. 
    Ostavit cu broj: 098588389

bellaru
    26. Kolovoz 2016. 18:26

Lucy drago mi je da si ok! Da se dobro uhodavate. Ja se mazala tj oni me mazali, nije mi pomoglo😧

Mare kako je obzirna..moj  nije bio😧 danas se nakon tusiranja pogledam dole i skuzim rupu😩 dodje patronazna i kaze puko sav😩😩😩 htjela sam se iste sekunde bacit kroz prozor😩😩😩 plakala sam ko luda. Kaze ona il sivat il pustit da samo zaraste al.duze traje😩😩😩 rekla sam hvala jedno mi je sivanje bilo dosta😩😩😩

mare1989
    26. Kolovoz 2016. 18:38

lucy drago mi je da si nam se javila. Super da ti i maleni napredujete😍 . Kako ide tvoj oporavak?

mare1989
    26. Kolovoz 2016. 18:43

bellaru kolika je ta rupa? Ja prvi porod nisam gledala te savove😁 nisam htjela da znam koliko su me rezali.😊 drugi porod nije bilo nista bez rezanja i pucanja a beba bila veca.
    Nemoj se puno naprezati da to sto prije zaraste

bellaru
    26. Kolovoz 2016. 19:07

Mare nisam ni ja gledala al me nekako peklo i rekoh idem ja to vidjet prije nego patronazna dodje . A sta ja znam . Muz kaze to je na prijelazu  na guzicu da je to zadnji valjda sav bio a koji cm rupa. 
    A rekla mi patronazna da mirujem , luftam, cistim i zvala sam i ginica pa mi rekao da kupim perubalzam. Ne znamo samo gdje😔 
    Samo da se ne upali😩 bas me to ubilo danas.

mare1989
    26. Kolovoz 2016. 19:11

Ma nece se upaliti,samo ti radi kako su ti rekli. Jbg kad mislis evo napokon malo bolje neki klinac bude. Ali nemoj brinuti mi mame sve mozemo podnijeti.

Abies
    26. Kolovoz 2016. 20:33

No dame što vi ko novu godinu čekate sve u isti čas rađat?

mare1989
    26. Kolovoz 2016. 20:45

Abies pomazi sa savjetima,ja evo udaram po soku od ananasa,stepenicama nikakve koristi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.