Kako je lijepo čuti kad ti dr kaže da se vide prstići, organi..jedva čekam da i meni to veli :*
Imam pitanje: imam možda malo više muških hormona i po području pupka imam dosta crnih dlaka (manje nego muškarci, ali imam). Do sad sam to uklanjala epilatorom i bilo je ok..Čime sad dalje budući da je bebica u bušiki pa da ne bi nešto bilo?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pixii, meni je sa 10 tjedana ali na 4D vidio da je decko i napisao u knjizicu spol, za 3D zbilja ne znam. Ovisi i kako ti je beba namjestena, sa prvim djetetom nismo znali sve dok se nije rodila jer se stalno okrecala ali to je bilo prije skoro 14 god. sad je tehnologija napredovala :) Inace, termin nam je 18.06.2016. pa da se i mi prijavimo :) Vec sam se javila prije 2 tjedna ali nigdje ne mogu naci post pa jos jednom, pozdrav svim curama!
Lunale, dobrodošla!
Jel to bio vaginalni ultrazvuk il preko trbuha?
Hvala na dobrodoslici :) Pregled je bio je vaginalni. Zamrznuo mi je sliku i prebacio na 4D da pokaze sve jasno sta je sta a onda je rekao: A znas li sta je ovo? Kako smo prizeljkivali curicu, rekla sam: Nije valjda piso... ili jaja? :D Na to smo se oboje nasmijali i rekao je da sta ce drugo bit i da je toliko siguran da mi je napisao spol u knjizicu a nije morao, Mogao je jos sacekati jer 07.12. radim onaj Nifty test pa ce ionako on pokazati tocan spol
Naravno Sarlina. Radimo ga vise da budemo mirni da je sve u redu s bebom ili nedaj Boze da nesto nije u redu pa da se na vrijeme informiram i budem spremna, A i imam 35 god... Par prijateljica koje su nedavno rodile, sve su ga radile pa su mi savjetovale da napravim da budem mirna ostatak trudnoce. Ionako se on radi ako kombinirani nije u redu pa eto, idemo direkt na njega.
Bok Curke! Evo da se i ja napokon javim s lijepim novostima.
Ovaj tjedan smo bili na uzv i bebica je 4 cm, udara nogicama kao pravi mangup, dobili smo i nalaze kombiniranog testa, doktor kaže sve ok. Iako je rano rekao je da će bit curica ali da ćemo to znat vise na slj uzv. Ja presretnaaa, ali još moram piti svoj progestoron za svaki slučaj. Nadam se da će se i posteljica podignut,to je u biti i ono sto me najviše brine..
Sve vas čitam i jako mi je dugo da će viti toliko dobrih mamica i ljetnih beba. Svima držim fige.
Sortiraj odgovore
Najstariji