Koliko dogadanja i bebica
Abies i Ugolina cestitke na vasim curicama
MalaKoza neka si se ti javila, vjerujem da ce sve biti super s Emily, zilavije su te bebe nego sto mi mislimo
Lunale mislim da si ti vise pod stresom hoces li muz stici na vrijeme ha? 😂 Tako je i meni samoj, navijam za rodit prije termina ali ne puno jer je i moj na putu do 17.7 pa do tad moraaa cekat a onda neka pozuri bar tjedan dana. 😛
Kako to mislite nizak tlak pa ga epiduralna jos srusi meni je onda nece dat sigurno!! Popit cu tri litre kave cim osjetim prvi trud!
E sad, dal se kojoj dogodilo da joj se bradavice ljuste/gule ne znam ni sama kako bi to nazvala. Jucer sam s lijeve s rucnikom pogulila par komadica onako tamnih i suhih, sa samog vrha di bi trebalo curit mlijeko (iako jos nisam primjetila da curi), jel moguce da se ta kozica obnavlja i priprema? Jer kad sam otvorila google po njemu odmah imam rak 😫
Poslje sam namazala s bepantenom i sad vidim da je skroz ok tj izgleda ko desna koja se nije gulila!?
Miska meni je isto tako bilo na pocetku trudnoce, mazala sam isto s bepantenom, ali svaku vecer i proslo me. Doduse meni je trajslo negdje mjesec dana. Doktor mi reko da je to normalno. Sam mazi i sve ce bit ok.😄
Abies i Ugolina cestitam!!!!! 😄
Aurelija mene tako izivcira kad ti doktori nista ne govore, meni moja isto kaze sve ok, i onda vidim sva cuda na nalazu, pa zar im je tako tesko objasnit? Pogotovo ako je sve dobro da cujemo neke lijepe vijesti. Ja sam nakon jucer sve je ok, googla i shvatila da sam za prst otvorena i da je plodna voda mlijecna, kakva bi trebala bit prije poroda. Ali od ginek. ni A ni B o tom. Krasno.
Hahahah taj google je stvarno idiot, za sve sta googlamo on kaze da imamo rak! Meni je ginic cilu trudnocu govorija da se okanim googlanja :D Miska, ne znam nista o tome, ja isto imam te neke kao zuckasto-bijele komadice na bradavici, nisu krastice al ne znam sto su. Ipak ce druge cure valjda znati sto o tome...
Vezano za muza, bas tako je i meni. Tila bi sta prije rodit a opet kad on dolazi u pon. a danas srijeda, steta da ne izguramo jos malo. A sta cemo jadne hehehe kako bude, bit ce! Procemo mi to junacki i bez muzeva krenu li nase beboline ranije van
Bellaru, neman pojma kako mi je, nekako sam u biti previse smirena pa mi je to cudno. Nemam apsolutno nikakav osjecaj da bi mogla brzo rodit, da je to uskoro, da mi muz dolazi, da sam u iscekivanju svega toga. I bolje da sam nesvjesna jos svega nego da panicarim heheh, to ostavljam za kraj
Cure ovo žućkaszo bijelo što cam se ljušti to vam je SIR ahahaha... ne ozbiljno, to kolostrum polako kapa iz bradavice pa se stvrdne. Kod mene je to isto tako, samo to nakon tusiranja lagano cistim rucnikom istrljajte van ;-) no sikiriki
Ja sam isto uzbuđena zbog bebe, pogotovo kad mi je dr. rekla da bi mogla rodit ranije... pa mi je sad to sve nekako brzo. Plus mi to mirovanje nikako ne polazi za rukom, pa me strah da će nesto krenut svaki cas. Nije ni moja dr neka od informacija, vise voli ćakulat... za sve se moram sama informirat, pa ju onda pitat.
Procitala vas napreskok i sve zaboravila.
Malakoza bas mi zao sta su nastali problemi,al kad se to rijesi tak rano...bit ce sve ok!
Ugolina cestitam na smotuljku,super si to izdrzala i odradila!
Aurelija obavezno trazi mjere,do dva tjedna +/- toleriraju.kod nas sve super u dan do 30 tt a onda je pocela kasat malo pomalo...
Inace moja mala lavica je stigla u 08:06, kao i danasnji datum 2365g i 48 cm,apgar 10/10.
Vec smo papale,cvrsca je i snaznija nego sta su svi pretpostavili. Mene malo rez zateze,al sve ok.odnosmo malo curka pa ce vidit hoce morat jos savic dva kad se malo odmori i umije poslikam jer je mali gladus sva zamrljana od mlijeka!
Ne mogu je se nagledat,umorna sam i spavala bi ali ne zelim je prestat gledat
url=https://lilypie.com]
Ajme Sunshineeee predivna ti je zadnja recenica! Ah mi mame, zaljubljene od prvog trena :)))
Super joj je ura 08;06. ahahha na ovaj datum, ludilo! Ipak odmori se da imas vise snage posli, neka je sve super proslo a ona ce se brzo nabumbit kilazom pogotovo sta je gladnus . Uzivaj mama sa svojom maleckom! cestitke jos jednom
Sunshine cestitke, vjerujem da je osjecaj super i da ne mozes skinut pogled, uzivajte sad skupa
Lunale a kako bude biti ce, ako krene morat ce i bez njega samo mi je u biti najveci problem sto nemam nikoga tu, ono da me vozi ili mi treba sto donest ili tako nesto. Moji su na sat i pol voznje ali opet... ostali koji bi i mogli uskocit od prijatelja ce bit po obali i godisnjima i tako! Ali sto bude biti ce, najvaznije da porod prode ok i da smo i malena i ja dobro a za drugo lako 😋
Vidim da je vama islo zuckasto bijelo, ali meni je bilo tamno smede skoro crno, kao boja bradavice koje su mi bas potamnile jako, sad vise nema toga nakon samo jednog trackanja bepantenom, ali nastavit cu jos koji dan mazat.
Sortiraj odgovore
Najstariji